• Valtava valikoima
  • Turvallinen Ostosten Teko
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Toimitus - Lux-Case.fi

Toimitus:

Toimituksessa käytetään Ruotsin ja Taskan postipalveluita.

Normaali toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Jos toimitus jostain syystä viivästyy ilmoitamme siitä aina sähköpostitse. Jos tuote on loppu siitä ilmoitetaan heti ja maksusi palautetaan Lux-Case:n toimesta.

Tuotteen vaihtaminen:

Halutessasi vaihtaa tuotteen johonkin muuhun Lux-case.fi:n valikoimasta löytyvään tuotteeseen, sinun tulee noudattaa alla olevaa palautus ohjetta, lisää vain tiedot korvaavasta tuotteesta ja yhteystietosi.

Palautukset:

Palautukset tulee tehdä 14 päivän sisällä ostopäivästä. Palautukset tulee tehdä alta läytyvään osoitteeseen omakustanteisesti.

  Lux-Case / WePack
Itäkatu 1-5
D217
00930 Helsinki

 

Kaikki tuotteet tulee palauttaa käyttämättömänä avaamattomassa paketissa. Suosittelemme käyttämään vakuutettua postitusta turvallisuus syistä. Tuotteet tulee olla huolellisesti pakattuna. Paketissa tulee olla mukana kuitin kopio ja viesti jossa kerrot halustasi käyttää rahanpalautus oikeuttasi. Emme vastaanota maksamattomia lähetyksiä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ehjä ja avaamattomassa pakkauksessa. Käyttäessäsi rahanpalautus oikeutta, rahat palautetaan (poislukien postitus kustannukset), kun olemme tarkastaneet tuotteen. Rahat palautetaan oston yhteydessä käytetylle luottokortille. Lux-Case International ei palauta postituskuluja. Toivoisimme palautetta palautuksen syystä.