• Valtava valikoima
  • Turvallinen Ostosten Teko
  • Ilmainen Kuljetus

Myynti- ja huoltoehdot - Lux-Case.fi

Lux-Case tiedot:

Lux-Case.fi on WePack AB:n yritys.

WePack AB
Volframgatan 3
21364 Malmö
Sweden
Tel. +46 (0)40 222 900
Organisations no. 556865-7539
Momsreg.nr./VAT-nr: SE556865753901

 

Yleistiedot:

Lux-Case Internationali:n tuotteiden tärkeimmät tiedot on listattu. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Hinnat:

Kaikkihinnat on päivittäisiä hintoja ja ne on voimassa vain tilauspäivänä. Kaikki näytetyt hinnat sisältävät arvolisäveron.

Maksut:

Kaikki maksut tapahtuvat kolmannen osapuolen turvallista maksuväylää käyttäen. Rahansiirrot ohjataan suoraan turvatusti ja salatusti meidän pankkitilille. Lux-Case International ei tallenna eikä eikä näe syötettyjä luottokortti tietoja.

Valitusoikeus:

Lux-Case Iternational noudattaa EU:n kuluttajalainsäädäntöä jonka mukaan sinulla on kuuden kuukauden valitusoikeus normaalikäytössä havaituista valmistusvioista. Tämä oikeus ei kata vikoja jotka johtuvat suoraan tai välillisesti virheellisestä käytöstä, huollon laiminlyönnistä, voiman käytön seuraksena tai luvattomasta toiminnasta. Valitus tulee vioista ja puutteista tulisi tehdä heti havaittaessa. Sinulta saatetaan kysyä miten vika on ilmennyt. Kun asiasta on sovittu tuote voidaan palauttaa korjaukseen, vaihtaa tai hyvittää. Valitus tapauksissa postitus maksut hyvitetään niiden ollessa kohtuulliset. Lux-Case International ei vastaa laitteelle aihetuneista suorista ja/tai välillisistä vioista, ansionmenetyksestä, liiketoiminnalle aihetuvista tappioista, tietojen menettämisestä, asennus kuluista tai muista vastaavista seuraamuksista. Mikäli valitus osoitautuu perusteetomaksi tai se ei kuulu vikavastuun piiriin postitus kulut veloitetaan asiakkaalta.

Vastuu:

Lux-Case International ei ota vastuuta painovirheistä, kirjoitusvirheistä, loppuun myydyistä tuotteista, muutoksista tuotekuvauksissa eikä hinta ja valuuttakurssien muutoksista tai muusta vastaavasta. Lux-Case International pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää sääntöjä ja ehtoja joita sovelletaan tähän sivustoon.

VASTUUVAPAUS JA VASTUUNRAJOITUS

Lux-Case International tarjoaa sivuston sellaisenaan silloin kun se on saatavilla. Lux-Case international ei anna takuuta tai ota vastuuta välillisestä toiminasta, tiedoista, sisällöstä, materiaaleista tai tuotteista mukaanlukien tämän sivuston. Hyväksyt sivuston käytön olevan omalla vastuullasi. Lux-Case Iternational ei anna mitään takuita ellei laki sitä edellytä, sisältäen, mutta ei rajoittuen kaupankäyntiin tai sopivuudesta käyttötarkoitukseen.. Lux-Case international ei takaa sivuston, serverin tai meiltä lahetetyn sähköpostin olevan viruksettomia tai vapaita muusta haitallisesta sisällöstä. Lux-Case International ei ole vastuussa mistään vahingoista jotka aiheutuvat tämän sivuston käytön suorana tai vällisenä seurauksena kuten ei myöskään seuraamuksellisista, rangaistavista tai välillisistä vahingoista. Joidenkin valtioiden lainsäädäntö ei salli takuuehtojen rajoittamista tai pois sulkemista tietyissä vahingoissa. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki edellämainituista vastuuvapautuslausekkeista eivät koske sinua ja sinulla saattaa olla lisäoikeuksia.