Google Nexus 7 (2013): Kotelot, Kuori ja Näytönsuojat

Tervetuloa selaamaan uuden Google Nexus 7 (2013) tuotevalikoimaamme! Google Nexus 7 (2013) on kehittynyt aimo harppauksen eteenpäin edeltäjästään Google Nexus 7:sta. Parannuksia Ovat muun muassa tehokkaampi neliytiminen Snapdragon S4 Pro 1,5Ghz proserssori, 3Gt RAM-muisti ja suurempi näytön resoluutio (1920x1200 pikseliä, 323 ppi). Google Nexus 7 (2013) on ensimmäinen laite, josta löytyy uusi Android 4.3 käyttöjärjestelmä esiasennettuna.


Lux-Case:lla tarjoamme sinulle erittäin laajan valikoiman suojakuoria, suojakoteloita ja muita käytännöllisiä Google Nexus 7 (2013) lisätarvikkeita. Tuotteet on jaettu kategorioihin, joista löydät ne kädenkäänteessä. Kaikki myymämme tuotteet on erittäin korkealaatuisia. Tarjoamme kaikille Google Nexus 7 (2013) suojakuorille ja tarvikkeille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen.



Olet saapunut selaamaan loistavaa Google Nexus 7 (2013) suojakuori valikoimaamme. Valikoimamme suojakuoret on valmistettu mittatilaustyönä Google Nexus 7 (2013) tabletille, joten tiedät niiden istuvan täydellisesti tablettisi suojaksi sen tyylikkäitä muotoja mukaillen. Valikoimamme pitää sisällään laadukkaasta TPU-materiaalista valmistettuja suojakuoria, jotka on erinomaisia suojaominaisuuksiltaan ja käytössä mukavan tuntuisia. Suojakuoret löydät monissa väreissä, sekä läpikuultavina ja upeasti kuvioituina. Google Nexus 7 (2013) suojakuoret estävät tablettiasi naarmuuntumasta, likaantumasta ja vaurioitumasta. Loistavan suojan lisäksi suojakuoret antavat täysin uudenlaisen ulkoasun uudelle Google Nexus 7 (2013) tabletillesi. Toimitamme kaikki suojakuoret ilmaisella kuljetuksella suoraan kotiovellesi!
Opi lisää
Näytä vähemmän

Olet nyt selaamassa Suomen kattavinta Google Nexus 7 (2013) suojakotelo valikoimaa. Valikoimassamme on kymmeniä toinen toistaan tyylikkäämpiä suojakoteloita, joista löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat tuotteet. Google Nexus 7 (2013) Nahkakotelot on erinomainen tapa antaa upea business lookki uudelle tabletillesi. Suojakotelot tarjoavat tehokkaan suojan naarmuja, likaa ja laitteeseen kohdistuvia iskuja vastaa. Suljettavalla kannella varustetut kotelot suojaavat tablettisi tehokkaasti kauttaaltaan.

Kaikki käsivarsikotelot tässä tuoteryhmässä on 100% yhteensopivia Google Nexus 7 (2013) tabletille. Laadukkaat käsivarsikotelot helpottavat tablettisi käyttöä urheilusuoritusten aikana ja antavat sille tehokkaan suojan äärimmäisissäkin olosuhteissa. Google Nexus 7 (2013) käsivarsikotelot on varustettu helposti säädettävällä käsivarsinauhalla. Google Nexus 7 (2013) tabletin kosketusnäyttö on loistavasti käytössäsi, myös käsivarsikotelon ollessa asennettuna.

Olet saapunut selaamaan Lux-Case.fi verkkokaupan Google Nexus 7 (2013) suojapussi valikoimaa. Valikoimassa on useita vaihtoehtoja Google Nexus 7 (2013) suojaksi. Tablet suojapussit on erinomainen tapa suojata laitteesi naarmuuntumiselta ja lialta, sitä repussa tai laukussa kuljetettaessa. Taulutietokoneiden suojapussi valikoimastamme löydät Google Nexus 7 (2013) tabletillesi varmasti sinunkin tyyliisi sopivat tuotteet.

Tarvitsetko tehokasta suojaa näytöllesi likaa ja naarmuuntumista vastaan? Jos vastauksesi on kyllä, olet saapunut juurikin oikeaan paikkaan. Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimassa on useita tarkasti muotoon leikattuja näytön suojakalvoja suojaamaan uuden Google Nexus 7 (2013) tablettisi seitsemän tuumaista kosketusnäyttöä. Näytönsuojamme on helposti asennettavia, käyttöä haittaamattomia ja erittäin korkealaatuisia.

Muutama sana loistavasta Google Nexus 7 (2013) autotarvike valikoimastamme: Valikoimamme on Suomen kattavin pitäen sisällään laadukkaat tablet autotelineet ja autolaturit. Tuotteillamme varustelet autosi hetkessä mobiililaitteille sopivaksi käyttöympäristöksi. Google Nexus 7 (2013) tabletille on tarjolla kymmeniä teline vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimmat tuotteet. Toimitamme Google Nexus 7 (2013) autotarvikkeet ilmaisella ja nopealla kuljetuksellamme.

Olet saapunut selaamaan Suomen parasta Google Nexus 7 (2013) autoteline valikoimaa. Valikoimassamme on useita kymmeniä Google Nexus 7 (2013) yhteensopivia telineitä, joista valitset helposti käyttötarkoitukseesi sopivat tuotteet. Telineet löydät niin niskatuki, tuulilasi kuin kojelauta kiinnitykselläkin. Google Nexus 7 (2013) telineet on helpostiasennettavia. Kaikki myymämme Google Nexus 7 (2013) autotelineet on testatusti korkealaatuisia!

Tästä tuoteryhmästä löytyy käytännölliset ja korkealuokkaiset Google Nexus 7 (2013) autolaturit. Autolatureita on tarjolla useissa eri malleissa. Erittäin suosituiksi tuotteiksi on nousseet autolaturit, joissa on 2-4 USB ulostuloporttia. Kyseisillä monta USB porttia omaavilla latureilla pystyt lataamaan useita laitteita samanaikaisesti. Autolaturilla varmistat ettei Google Nexus 7 (2013) tablettisi akku pääse koskaan loppumaan!

Google Nexus 7 (2013) Standit & Telineet – Meillä Lux-Case:lla on ilo tarjota tämä loistava valikoima käytännöllisiä Google Nexus 7 (2013) telineitä ja pidikkeitä, millä helpotat tablettisi käyttöä niin kotona kuin työpaikallakin. Telineiden ansiosta Google Nexus 7 (2013) taulutietokoneen käyttö on entistäkin nautinnollisempaa. Helppokäyttöiset standit ja telineet on yksi suosituimmista Google Nexus 7 (2013) lisätarvikkeista. Tuoteryhmä pitää myös sisällään liukuestematot.

Olemme keränneet uskomattoman valikoiman Google Nexus 7 (2013) latureita tähän tuoteryhmään. Verkkovirtalaturit, varavirtalähteet ja aurinkoenergialaturit on osa loistavaa valikoimaamme. Verkkovirtalatureita Google Nexus 7 (2013) tabletille on tarjolla EU ja US pistokkeilla. Pääset valitsemaan, jopa minkä värisellä laturilla haluat uutta Google Nexus 7 (2013) tablettiasi ladata.

Jos etsit korkean äänenlaadun ja upean tyylin tarjoavia kuulokkeita Google Nexus 7 (2013) tabletillesi, olet saapunut sinulle täydelliseen paikkaan. Kuuloke valikoimamme on yksinkertaisesti Suomen paras. Valikoimaamme on kerätty korkealaatuiset ja muodikkaasti kuvioidut Google Nexus 7 (2013) tabletin kanssa yhteensopivat kuulokkeet. Pysy muodissa mukana ja tilaa itsellesi uudet upeat kuulokkeet, jo tänään!

Tässä tuoteryhmässä on listattuna kaiuttimet, joilla siirrät Google Nexus 7 (2013) tabletin äänentoiston aivan uudelle tasolle. Tarjoamme laadukkaat kaiuttimet sisäänrakennetuilla virtalähteillä. Google Nexus 7 (2013) laitteen kanssa yhteensopivat, myös Bluetooth kaiuttimet, joilla voidaan toistaa äänet tabletistasi täysin langattomasti. Huomaa myös perinteiset 3,50mm kuuloke liitäntään liitettävät kaiuttimet.

Google Nexus 7 (2013) Lisätarvikkeet & Vempaimet – Tämä tuoteryhmä pitää sisällään hauskoja sekä käytännöllisiä tuotteita Google Nexus 7 (2013) tabletille. Kätevien kosketusnäyttökynien ansiosta kosketusnäyttösi käsittely, muuttuu todella tarkaksi. Bluetoot musiikin vastaanottimilla siirrät äänet laitteestasi langattomasti vaikka kotiteatteri järjestelmääsi. Talveksi erityiset kosketusnäyttö käsineet pitävät mukavasti kylmän loitolla käsistäsi.

Tervetuloa selaamaan helposti asennettavia ja korkealaatuisia polkupyörän tankoon kiinnitettäviä pyörätelineitämme. Polkupyörätelineet mahdollistavat laitteesi käytön esimerkiksi navigointi tarkoituksessa. Laitteesi pysyy kätevästi paikallaan jättäen kätesi vapaiksi pyöräilyä varten. Tähän kategoriaan on kerätty kaikki Google Nexus 7 (2013) yhteensopivat pyörätelineet. Valitse omasi ja tilaa jo tänään. Toimitamme polkupyörätelineet veloituksetta suoraan kotiisi.

Tästä valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi Google Nexus 7 (2013) kaapelit, joiden avulla saat kaiken irti uudesta tabletistasi. Tarjoamme latauskaapelit, datakaapelit, audiokaapelit, adapterit ja paljon muita hyödyllisiä ja korkealaatuisia kaapeleita Google Nexus 7 (2013) taulutietokoneelle. Pidempien kaapeleiden ansiosta et ole enää jumissa metrin säteelle laitteesi latauksen aikana.