Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320 puhelintarvikkeet edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta. Laadukkaat tarvikkeet, helppo sekä nopea toiminen verkkokauppa takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden. Tälle puhelinmallille on valikoimassamme useita satoja tuotteita, joita suosittelen siirtymään selaamaan tuoteryhmittäin, kaiken tarvitsemasi löytämiseksi. Nokia Lumia 1320 tarvikkeet pitää sisällään: Suojakuoret, Kotelot, Käsivarsikotelot, Pussit, Näytön Suojakalvot, Autotarvikkeet, Autotelineet, Autolaturit, Standit & Telineet, Laturit, Kuulokkeet, Kaiuttimet, Lisätarvikkeet, Pyörätelineet ja Kaapelit.


Tervetuloa selaamaan Suomen parasta suojakuori valikoimaa! Nokia Lumia 1320 suojakuoret on valmistettu mallikohtaisesti kyseiselle puhelimelle ja istuvat täydellisesti sen suojaksi materiaalista riippumatta. Kuorien suojaominaisuudet riippuvat niiden valmistusmateriaalista. Silikonikuoret on pehmeitä ja tehokkaasti suojaavia, kovakuoret kovia ja kestävät yleensä vain yhden kovan iskun, kuitenkin pelastaen puhelimesi rikkoutumiselta. Nokia Lumia 1320 suojakuoret nyt edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta . Valitse siis omaan tyylisi sopiva suojakuori tai siirry tarkastelemaan kotelot valikoimaamme.

Opi lisää
Näytä vähemmän
chevron-down
Näytön Suojakalvo Nokia Lumia 1320 - 3 Kpl

Näytön Suojakalvo Nokia Lumia 1320 - 3 Kpl

5,95 € Original 15,15 €
Näytön Suojakalvo Nokia Lumia 1320 - 5 Kpl

Näytön Suojakalvo Nokia Lumia 1320 - 5 Kpl

7,60 € Original 19,55 €
Nokia Lumia 1320 Suojakalvo (Kirkas)

Nokia Lumia 1320 Suojakalvo (Kirkas)

2,65 € Original 7,45 €
Ambassador (Pinkki) Nokia Lumia 1320 Kotelo Aidosta Nahasta

Ambassador (Pinkki) Nokia Lumia 1320 Kotelo Aidosta Nahasta

18,05 € Original 45,95 €
Ambassador (Sininen) Nokia Lumia 1320 Kotelo Aidosta Nahasta

Ambassador (Sininen) Nokia Lumia 1320 Kotelo Aidosta Nahasta

18,05 € Original 45,95 €

Tälle suurikokoiselle Nokia Lumia 1320 älypuhelimelle tai ”puhletille” on tarjolla erinomainen valikoima laadukkaita ja edullisia suojakoteloita Lux-Case.fi verkkokaupassa. Suojakotelon etuna suojakuoriin nähden on niiden molemmin puolin suojaava muotoilu. Nokia Lumia 1320 kotelot on valmistettu käsityönä tarkasti Lumiasi mittojen mukaisiksi, mikä takaa niiden täydellisen istuvuuden sekä loistavat suojaominaisuudet. Nokia Lumia 1320 kotelot on varustettu älykkäällä kannella, joka taittuu tyylikkääksi jalustaksi älypuhelimelle.

Nokia Lumia 1320 käsivarsikotelot eli urheilukotelot on parastapa pitää puhelimesi käytössäsi myös urheilusuoritusten aikana. Käsivarsikotelo on myös kätevä monelle fyysistä työtä tekeville henkilöille, jotka tarvitsevat molempia käsiään työssä. Helposti käsivarteen kiinnitettävä urheilukotelo mahdollistaa musiikin kuuntelun ja älypuhelimen käytön vaativissakin olosuhteissa. Nokia Lumia 1320 käsivarsikotelot toimitetaan ilmaisella kuljetuksella suoraan postilaatikkoosi. Kuulokkeet osastollamme on tarjolla urheiluun suunniteltuja urheilukuulokkeita.

Nokia Lumia 1320 pussit osastolla on listattuna puhelinpussit, suojataskut ja puhelin laukut. Tyylikkäät ja tehokkaasti suojaavat suojapussit on yleismallisia ja sopivat täydellisesti uudelle Lumia :lle. Puhelinpussit toimivat myös yhdessä suojakuorten kanssa, estäen niiden kulumisen ja pölyn pääsyn älypuhelimen pinnalle saakka. Nokia Lumia 1320 pussit antavat näyttävän tyylin ja tehokkaan suojan puhletille.

Nokia Lumia 1320 näytön suojakalvot on ensimmäinen asia mitä tarvitset uudelle puhelimelle. Suuret kosketusnäytöt ovat yleistyneet älypuhelinten ottaessa vallan matkapuhelinmarkkinoista ja ne on aina tarpeen suojata helposti liimattavalla kalvolla, joka estää näytönlasin naarmuuntumisen ja ehkäisee sormenjälkien jäämistä näytön pinnalle. Nokia Lumia 1320 näytön suojakalvot on saatavilla kirkkaina, mattapintaisina ja pelipintaisina.

Nokia Lumia 1320 autotarvikkeet muuttavat autosi hetkessä mobiililaite ystävälliseksi paikaksi. Oikeanlainen autoteline pitää puhelimesi tukevasti paikallaan ja näkökentässäsi aina ajon aikana, samalla tehokkaan autolaturin pitäessä huolen älypuhelimesi akunvarauksesta. Nokia Lumia 1320 autotarvikkeet on laadukkaita eikä niitä ole hinnalla pilattu, valitse siis omasi ja tilaa jo tänään! Kaikki tilaukset toimitetaan ilmaisella kuljetuksella!

Nokia Lumia 1320 autotelineet valikoimassamme on useita kymmeniä tyylikkäitä ja käytännöllisiä telinemalleja. Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva autoteline kiinnitystavan, telineen ja ulkonäön perusteella. Tuulilasiin imukupilla kiinnitettävät telineet on helppo ottaa mukaan autoa vaihtaessa ja ne eivät jätä minkään näköisiä jälkiä autosi kojelautaan. Nokia Lumia 1320 autotelineet ja autolaturit nyt edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta.

Nokia Lumia 1320 autolaturit on yleismallisia USB pistokkeella varustettuja 12V tupakansytytinpistoketta virtalähteenään käyttäviä latureita, jotka vaativat USB-kaapelin lataamista varten. Sopivan kaapelin löydät täältä. Nokia Lumia 1320 autolaturit valikoimassa on kymmeniä malleja, joista osa mahdollistaa useamman laitteen lataamisen saman aikaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset ilmaisella kuljetuksella koko Suomen alueelle.

Nokia Lumia 1320 standit & telineet on suunniteltu tukemaan älypuhelimet pystyyn kaikilla tasaisilla pinnoilla. Osassa jalustoista on lataus, tiedonsiirto ja äänentoisto ominaisuudet, näitä tuotteita kutsutaan telakointiasemiksi. Nokia Lumia 1320 standit & telineet on yleismallisia ja näin ollen yhteensopivia muillekin mobiililaitteille. Katso myös kotelot, jotka on varustettu standikannella.

Nokia Lumia 1320 laturit valikoima sisältää laadukkaat verkkovirtalaturit, varavirtalähteet sekä harvinaiset aurinkoenergia laturit. USB portilla varustetut pistokemallit vaativat USB latauskaapelin, jonka löydät kaapelit tuoteryhmästämme. Varavirtalähteet eli Power Bank :it on korkeakapasiteettisia akkuja, joilla voit ladata älypuhelimia, tabletteja, musiikki soittimia, langattomia kaiuttimia tai vaikka digikameroita. Nokia Lumia 1320 laturit nyt edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta.

Nokia Lumia 1320 kuulokkeet on testatusti korkealaatuisia ja yhteensopivia kaikkien 3,5mm kuulokepistokkeen omaavien laitteiden kanssa. Valikoimassamme on urheilukuulokkeita, peruskuulokkeita, nappikuulokkeita ja langattomia Bluetooth kuulokkeita. Valitse useista kymmenistä muodikkaista malleista omasi ja tilaa jo tänään. Nokia Lumia 1320 kuulokkeet muuttavat musiikin kuuntelun täysin, niiden loistavan äänenlaadun ansiosta.

Nokia Lumia 1320 kaiuttimet valikoimassa on kymmeniä tyylikkäitä langattomia ja 3,5mm pistokkeella varustettuja kaiutinmalleja. Langattomat kaiuttimet toimivat Bluetooth yhteyden välityksellä ja ne on varustettu omilla akuilla, jotka mahdollistavat pidemmän puhelimen akunkeston. Nokia Lumia 1320 kaiuttimet on testatusti markkinoiden kärkitasoa niin äänenlaadun kuin käytännöllisyytensä puolesta.

Nokia Lumia 1320 lisätarvikkeet on älypuhelimen käyttöä helpottamaan suunniteltuja tuotteita. Kaikki valikoimamme tarvikkeet on laadultaan testattuja ja yleismallisia, tarkoittaen niiden sopivan kaikille mobiililaitteille. Nokia Lumia 1320 lisätarvikkeet valikoimassa on muun muassa kosketusnäyttökyniä, kosketusnäyttö käsineitä, matka-adaptereita, peliohjaimia ja hauskoja vempaimia. Tilatessasi laadukkaat puhelintarvikkeet nyt, toimitamme ne sinulle nopealla ja ilmaisella kuljetuksella kotiovellesi saakka.

Nokia Lumia 1320 pyörätelineet asennetaan polkupyörän ohjaustankoon tai ohjauskeskiöön, jossa ne pitävät älypuhelimesi tukevasti paikoillaan pyöräilyn aikana mahdollistaen musiikin kuuntelun, saapuvien ilmoitusten seuraamisen sekä puhelimen kosketusnäytön käsittelyn. Nokia Lumia 1320 pyörätelineet osaston tuotteet on testatusti yhteensopivia kyseiselle puhelinmallille.