Nokia Lumia 1020

Lux-Case:lla olemme keränneet loistavat valikoimat puhelintarvikkeita ja suojakuoria kaikille Nokia Lumia puhelimille. Olet nyt saapunut Nokia Lumia 1020 uutuus älypuhelimen osastolle. Alla on listattuna viisitoista tuoteryhmää, joiden kaikki tuotteet on 100% yhteensopivia Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Valikoimassamme on laajalti lisävarusteita, niin mallikohtaisina Nokia Lumia 1020 puhelimelle, kuin yleismalliset tuotteet Lumia 1020 puhelimelle. Pyrimme aina keräämään suojakuori valikoimaamme vain laadukkaimmat ja tyylikkäimmät tuotteet. Suojakuori valikoimamme yritämme laajentaa Suomen parhaaksi, myös Nokia Lumia 1020 älypuhelimelle. Valitse itsellesi tarpeelliset tuotteet ja tilaa jo tänään. Tilaaminen verkkokaupastamme on nopeaa ja helppoa. Tarjoamme helpot maksutavat ja ilmaiset kuljetukset kaikille Nokia Lumia 1020 tuotteille.


Nokia Lumia 1020 Suojakuoret – Tervetuloa valitsemaan omaan tyylisi sopivimmat suojakuoret Nokia Lumia 1020 puhelimellesi. Valikoimamme kattaa kymmeniä värikkäitä, yksivärisiä, kuvallisia ja hauskasti muotoiltuja 3D Nokia Lumia 1020 suojakuoria. Valikoimastamme löydät vain tarkoin Nokia Lumia 1020 älypuhelimen mittojen mukaisesti valmistettuja kuoria, jotka istuvat täydellisesti puhelimesi suojaksi. Suojakuoret eivät tarjoa vain tehokasta suojaa puhelimellesi, vaan ne antavat myös haluamasi laisen ulkoasun Nokia Lumia 1020 puhelimellesi. Helposti asennettavat suojakuoret on suunniteltu jättämään kaikki puhelimesi liitännät ja painikkeet vapaaksi käyttöösi. Lux-Case.fi verkkokauppa maksaa postikulut puolestasi!
Opi lisää
Näytä vähemmän
chevron-down
Nokia Lumia 1020 Näytön Suojakalvo (Kirkas)

Nokia Lumia 1020 Näytön Suojakalvo (Kirkas)

2,65 € Original 7,45 €
Nokia Lumia 1020 Transparent Cover (Flexible) (Pink)

Nokia Lumia 1020 Transparent Cover (Flexible) (Pink)

2,65 € Original 7,45 €
Nokia Lumia 1020 Näytön suojakalvo (3 kpl)

Nokia Lumia 1020 Näytön suojakalvo (3 kpl)

3,20 € Original 11,85 €
Nokia Lumia 1020 Näytön suojakalvo (5 kpl)

Nokia Lumia 1020 Näytön suojakalvo (5 kpl)

4,85 € Original 14,05 €
Hard Shell (Vihreä) Nokia Lumia 1020 Suojakuori

Hard Shell (Vihreä) Nokia Lumia 1020 Suojakuori

7,05 € Original 18,45 €

Kaipaatko korkealaatuista nahkakoteloa Nokia Lumia 1020 puhelimesi suojaksi? Kaikille ylellisen tyylin Nokia Lumia 1020 puhelimelle haluaville on tarjolla kymmeniä käsityönävalmistettuja koteloita. Koteloilla suojaat puhelimesi tehokkaasti antaen samalla uuden upean ulkoasun Nokia Lumia 1020 puhelimellesi. Selaa valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopivat tuotteet!

Nokia Lumia 1020 Käsivarsikotelot – Verkkokauppamme valikoimassa on tarjolla useita Nokia Lumia 1020 älypuhelimelle sopivia käsivarsikoteloita. Urheilukotelot on paras tapa pitää puhelimesi mukanasi urheillessasi. Esimerkiksi lenkille erittäin kätevä kotelo mahdollistaa huolettoman musiikin kuuntelun ja puhelimen kuljettamisen. Nokia Lumia 1020 Urheilukotelo sisältää kätevän avain taskun.

Tässä kategoriassa on ainoastaan Nokia Lumia 1020 älypuhelimen kanssa yhteensopivia suojapusseja ja nahkataskuja. Tehokkaasti puhelinta suojaavat suojapussit on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kännykkäpussit löytyy kymmenissä eri malleissa Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Pääset valikoimaan useista väreistä, kuvitetuista ja nahkaisista suojapusseista mielisesi suojuksen Nokia Lumia 1020 luurillesi.

Suuri Nokia Lumia 1020 puhelimesi näyttö tarvitsee ehdottomasti tehokkaan suojan naarmuuntumista ja likaantumista vastaan. Näytönsuojamme on korkealaatuisia ja mallikohtaisesti muotoon leikattuja. Suojakalvomme on erittäin helposti asennettavia. Nokia Lumia 1020 puhelimen näytönsuojat löydät perinteisinä kirkkaina sekä tyylikkäinä peilipintaisina.

Uudelle Nokian lippulaiva mallille Lumia 1020 puhelimelle on saatu kerättyä kasaan loista valikoima autotarvikkeita, jotka on listattuna alla. Korkealaatuiset autotelineet, autolaturit ja liukuestematot auttavat sinua muuttamaan autosi mukavaksi paikaksi käyttää uutta Nokia Lumia 1020 puhelintasi. Katso myös autotelineet ja autolaturit tuoteryhmämme.

Nokia Lumia 1020 Autotelineet – Tarjolla on monen mallisia autotelineitä Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Autotelineet on helposti säädettävissä haluamaasi asentoon ja tukevat Nokia Lumia 1020 puhelimesi tukevasti telineeseen. Navigointiin puhelinta käytettäessä on autoteline ehdoton lisätarvike. Myymämme Nokia Lumia 1020 autotelineet on helposti asennettavia ja monikäyttöisiä.

Nokia Lumia 1020 Autolaturit – Laadukkaita autolatureita Nokian uudelle lippulaivamallille on tarjolla useita kymmeniä. Löydät valikoimastamme kompaktin kokoiset tupakansytytintä virtalähteenä käyttävät autolaturit, jotka tarjoavat virtaa Nokia Lumia 1020 puhelimellesi aina autoillessasi. Laturit on valittavissa 1-4 USB-porttisista malleista, neliporttisilla malleilla lataat jopa neljää laitetta samanaikaisesti.

Nokia Lumia 1020 puhelimelle on tarjolla lukuisia standi ja teline vaihtoehtoja. Kaikki Nokia Lumia 1020 älypuhelimen kanssa yhteensopivat mallit on listattu tässä tuoteryhmässä. Pääset valitsemaan kymmenistä kätevistä vaihtoehdoista omaan käyttötarkoitukseesi sopivimmat tuotteet. Telineillä ja standeillä mahdollistat Nokia Lumia 1020 puhelimesi mukavamman käytön.

Nokia Lumia 1020 puhelin on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja suurikokoisella näytöllä, mikä vaatii akultasi paljon. Riittävän virran varmistamiseksi kannattaa laturia kantaa aina mukanasi. Valikoimastamme löydät pienikokoiset laturi ja varavirtalähteet, jotka on helppo kantaa mukana minne ikinä menetkin. Varavirta lähteet löydät valikoimastamme aina 12000 milliampeerituntisiksi asti.

Tervetuloa selaamaan kattavaa kuuloke valikoimaamme. Valikoimaamme on listattu kymmeniä tyylikkäitä kuulokkeita. Useat eri mallit ja väri vaihtoehdot antavat sinulle vapauden valita juuri sinun tyyliisi sopivat kuulokkeet. Kaikki alla listatut kuulokkeet on yhteensopivia lippulaivamalli Nokia Lumia 1020 laitteelle. Kaikki kuulokkeet tarjoavat loistava äänenlaadun niin korkeille kuin matalillekin äänille.

Valikoimaamme on kerätty laadukkaita kaiuttimia Nokia Lumia 1020 puhelimen äänentoiston parantamiseen. Pienikokoiset kaiuttimet on varustettu sisäisillä virtalähteillä, joiden avulla ne vahvistavat musiikkisi tehokkaasti, toistaen äänet kirkkaina ja selkeinä. Kätevät Nokia Lumia 1020 kaiuttimet kulkevat helposti mukanasi ja voit jakaa musiikki elämyksen kavereidesi kesken missä ja milloin tahansa.

Nokia Lumia 1020 Lisätarvikkeet & Vempaimet – Tervetuloa selaamaan monipuolista lisätarvikevalikoimaamme. Valikoimamme pitää sisällään yli viisikymmentä käytännöllistä tarviketta Nokia Lumia 1020 puhelimelle. Kosketusnäyttösi käsittelyä helpottavat kosketusnäyttökynät ja talvisin erittäin mukavat kosketusnäyttö käsineet on osana kattavaa Nokia Lumia 1020 puhelintarvike valikoimaamme.

Nokia Lumia 1020 Pyörätelineet – Valikoimassamme on monia Nokia Lumia 1020 puhelimelle yhteensopivia polkupyörän tankoon kiinnitettäviä telineitä. Osa telineistä sisältää veden ja iskun kestävän kotelon, jonka sisällä uusi Nokia Lumia 1020 puhelimesi pysyy tukevasti turvassa ajon aikana. Polkupyörä telineet antaa sinulle mahdollisuuden käyttää puhelimesi ohjelmia myös ajon aikana.

Nokia Lumia 1020 puhelimessa on kaikki nykypäivän ominaisuudet, mitä pystyt hyödyntämään monipuolisemmin oikeiden kaapeleiden avulla. Kätevät kaapelit monen mittaisina sekä sisään kelutuvissa malleissa. Nokia Lumia 1020 älypuhelimelle tarjoamme kaikki kaapelit datan, äänen ja kuvan siirtoon. Katso latauskaapeleiden kanssa yhteen sopivat laturit Nokia Lumia 1020 laturi valikoimastamme.