Alcatel 3 (2019)

Tutustu laajaan valikoimaamme Alcatel 3 (2019)-puhelimelle suunniteltuja suojuksia, koteloita ja näytönsuojia. Jokainen tuote on huolellisesti valittu tarjoamaan maksimaalisen suojan ja tyylikkyyden puhelimellesi. Anna Lux-Case.fi:n auttaa sinua löytämään täydellinen lisävaruste, joka pidentää laitteesi ikää ja pitää sen näyttämään uudelta.

chevron-down
0.3mm Tempered Glass Screen Protector for Alcatel 3 (2019)

0.3mm Tempered Glass Screen Protector for Alcatel 3 (2019)

3,75 € Original 8,55 €
Ultra Clear LCD Screen Protector for Alcatel 3

Ultra Clear LCD Screen Protector for Alcatel 3

2,65 € Original 6,35 €

Laadukkaat Alcatel 3 (2019) Kuoret ja Suojat

Onko puhelimesi suojana vain toive siitä, ettei se putoaisi tai kolahtaisi? Lux-Case tarjoaa kattavan valikoiman Alcatel 3 (2019) mallille suunniteltuja kuoria, suojakuoria, koteloita, ja näytönsuojia, jotka eivät ainoastaan suojaa arvokasta laitettasi, vaan myös tuovat siihen henkilökohtaista ilmettä ja tyyliä. Meidän valikoimastamme löydät juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan suojan.

Näytönsuojat - Välttämätön suoja Alcatel 3 (2019)

Näytönsuojat ovat olennainen osa puhelimen suojausta. Lux-Case.fi verkkokaupasta löydät kestävät ja laadukkaat näytönsuojat, jotka suojaavat Alcatel 3 (2019) puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Meiltä saat suojat, jotka ovat helppo asentaa ja jotka eivät vaikuta puhelimen käyttömukavuuteen tai näytön selkeyteen.

Koteloita ja Suojakuoria - Tyyliä ja Suojaa

Valikoimamme kotelot ja suojakuoret tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä ja suojaa. Etsitpä sitten värikästä silikonikuorta, tyylikästä nahkakoteloa tai kestävää iskunkestävää suojaa, löydät etsimäsi meiltä. Kaikki Alcatel 3 (2019) kuoret on suunniteltu puhelimen mittojen mukaan, tarjoten täydellisen istuvuuden samalla kun säilytät pääsyn kaikkiin laitteen toimintoihin.

Miksi Valita Lux-Case.fi?

Lux-Case.fi on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia ja trendikkäitä mobiililaitteiden suojatuotteita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja tuotevalikoiman. Kun valitset meidät, voit olla varma, että saat korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi tarjoamme nopeat toimitukset, jotta saat tuotteesi mahdollisimman pian käyttöösi.