iPod Touch (2019)

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme iPod Touch (2019) kuoret, kotelot, näytönsuojat ja muut Apple tarvikkeet. Meillä ei ole vain suuri valikoima, meillä on myös hyvät hinnat ja nopea toimitus. Voit tutustua myös valikoimaan suojia ja koteloita iPod Touch 6, iPod Touch 5 ja iPod Touch 4.

chevron-down
Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Musta

Bofink Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Musta

10,90 € Original 22,85 €
Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Sininen

Bofink Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Sininen

22,85 €
Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Punainen

Bofink Bofink Vintage iPod Touch (2019) kotelot - Punainen

10,90 € Original 22,85 €
Princess iPod Touch (2019) kuoret - Ruusu / Vauvasininen

Princess iPod Touch (2019) kuoret - Ruusu / Vauvasininen

10,40 € Original 18,45 €
Princess iPod Touch (2019) kuoret - Vauvasininen / Violetti

Princess iPod Touch (2019) kuoret - Vauvasininen / Violetti

10,40 € Original 18,45 €
Princess iPod Touch (2019) kuoret - Violetti / Tummansininen

Princess iPod Touch (2019) kuoret - Violetti / Tummansininen

10,40 € Original 18,45 €

iPod Touch (2019) Kuoret, Kotelot ja Näytönsuojus

Koe parasta teknologiaa Apple iPod Touch 2019 -laitteen, joka tunnetaan myös nimellä iPod Touchin seitsemäs sukupolvi, tarvikevalikoimamme avulla. Grafiikan ja käytettävyyden huippusuorituksistaan tunnettu iPod Touch erottuu edukseen MP3-luokassa - siinä yhdistyvät matkapuhelimen koko ja jotkin ominaisuudet sekä kaikki mediasoittimen toiminnot. Yksinkertaisesti sanottuna: iPod Touch on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat hybridivaihtoehdon ja joita ei haitannut, kun mediasoitin ja puhelin olivat kaksi eri asiaa. 

Myymälämme tarjoaa eksklusiivisen valikoiman iPod Touch 2019 -koteloita, lompakkokoteloita ja näytönsuojia, jotka on suunniteltu parantamaan laitteesi toiminnallisuutta ja lisäämään samalla ripaus tyyliäsi. Älä siis epäröi - osta omasi jo tänään! Emme tarjoa ainoastaan laajaa valikoimaa, vaan meillä on myös nopea toimitus, erinomainen asiakaspalvelu ja hyvät hinnat. 

iPod Touch 2019 Kuoret

Toiminnallisuus kohtaa tyylin

iPod Touch 2019 -kotelomme on suunniteltu suojaamaan laitettasi jokapäiväiseltä kulutukselta puhelimen kotelon tapaan. Kotelo istuu tiiviisti iPodisi päälle ja suojaa sen tyylikästä muotoilua ja herkkiä komponentteja mahdollisilta vaurioilta. Nauti mielenrauhasta tietäen, että iPodisi on turvassa tinkimättä sen estetiikasta.

Valikoimien kirjo

Myymälässämme on laaja valikoima iPod Touchin koteloita ja suojuksia, joita on saatavilla eri väreissä, materiaaleissa ja malleissa. Piditpä sitten klassisesta mustasta silikonikotelosta tai tyylikkäästä kirkkaasta kotelosta, joka tuo esiin iPodisi alkuperäisen muotoilun, meiltä saat kaiken irti.

iPod Touch 2019 Lompakkokotelot

Suojaa kätevästi

iPod Touch 2019:n lompakkokotelot tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän suojaa ja mukavuutta. Toisin kuin tavallisissa koteloissa, näissä lompakkokoteloissa on ylimääräiset lokerot luottokortteja tai käteistä varten. Lisäksi niissä on taittolinja takana, joka muuttaa lompakkokotelon jalustaksi, jolloin voit katsella ilman käsiä.

Makusi mukaan räätälöity valikoima

Tarjoamme monipuolisen valikoiman iPod Touch 2019 -lompakkokoteloita useissa eri väreissä, materiaaleissa ja malleissa. Klassisista nahkaisista lompakkokoteloista moderneihin kangaskoteloihin, valikoimamme on suunniteltu vastaamaan ainutlaatuista tyyliäsi ja tarpeitasi.

iPod Touch 2019 Näytönsuojat

Suojaa näyttöäsi

Myymälämme iPod Touch 2019 -näytönsuojat on suunniteltu suojaamaan laitteesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta. Nämä suojat ylläpitävät näytön kosketusherkkyyttä ja selkeyttä ja takaavat keskeytymättömän käyttökokemuksen.

Löydä täydellinen vastine

Valikoimassamme iPod Touch 2019 -näytönsuojia on erilaisia vaihtoehtoja mieltymystesi mukaan. Valitse karkaistusta lasista valmistetut suojakalvot vankkaa suojaa varten tai valitse mattapintainen suojakalvo häikäisyn vähentämiseksi. Jokainen suoja on suunniteltu täydentämään iPodin estetiikkaa ja tarjoamaan samalla korkealuokkaista suojaa.

Pyrimme olemaan ensisijainen iPod Touch 2019 -lisävarusteiden lähteesi, ja pyrimme jatkuvasti tarjoamaan laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Tutustu myymäläämme jo tänään löytääksesi täydellisen lisävarusteen iPodillesi.