Blade III

Blade III

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia ZTE Blade III lisätarvikkeita. Kaikki tuotteet on jaettu kategorioihin: suojakuoret, kotelot, käsivarsikotelot, pussit, näytön suojakalvot, autotarvikkeet, autotelineet, autolaturit, standit, laturit, kuulokkeet, kaiuttimet, lisätarvikkeet, pyörätelineet ja kaapelit. Kaikki tuotteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja täältä löytyvät tarvikkeet ovat ZTE Blade III yhteensopivia. Tutustu valikoimaamme ja hyödynnä upeat tarjoukset sekä ilmainen kotiinkuljetus kaikille tilauksille.

ZTE Blade III Suojakuoret (4)

 

ZTE Blade III Kotelot (3)

 

ZTE Blade III Käsivarsikotelot (84)

 

ZTE Blade III Pussit (133)

 

ZTE Blade III Lisätarvikkeet (130)

 

ZTE Blade III Laturit (39)

 

ZTE Blade III Kuulokkeet (302)

 

ZTE Blade III Kaiuttimet (135)

 

ZTE Blade III Standit & Telineet (100)

 

ZTE Blade III Autotarvikkeet (256)

 

ZTE Blade III Autotelineet (167)

 

ZTE Blade III Pyörätelineet (22)

 

ZTE Blade III Kaapelit (178)

 

ZTE Blade III Power Banks (47)

 

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

ZTE Blade III Tarvikkeet

Tervetuloa selaamaan suomen suurinta ZTE Blade puhelintarvike valikoimaa. Lux-case on älypuhelinten suojaukseen ja varusteluun erikoistunut yritys. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja testaamme jokaisen jotta voimme taata mallikohtaisen yhteensopivuuden ja asiakkaidemme tyytyväisyyden. Meiltä löytyy suomen kattavin mallisto erilaisia älypuhelintarvikkeita ja tarjoamme ilmaisen ja nopean kotiinkuljetuksen.

ZTE Blade III Suojakuoret

Suosittelemme ehdottomasti suojaamaan älypuhelimesi kolhuilta ja pölyltä suojakuorella. ZTE Blade III todella laajasta suojakuori valikoimastamme löydät varmasti tyylillesi sopivan kuoren. Kannattaa kuitenkin ottaa tyylin lisäksi huomioon kuoren materiaali sillä eri materiaalit eroavat toisistaan todella paljon. Kannattaa ottaa huomioon millaiseen käyttöön puhelin tulee. Kuoret on kuitenkin helppo vaihtaa vain sekunneissa joten voi olla järkevää hankkia useampi jotta voit aina käyttää tilaisuuteen sopivaa kuorta. Kaikki ZTE Blade III kuoret on valmistettu nimenomaan kyseistä puhelinta varten joten ne ovat täysin yhteensopivia.

ZTE Blade III Kotelot

Puhelimen tyylittelyyn ehdottomasti paras vaihtoehto on tyylikäs kotelo. Lux-case verkkokaupassa on suomen suurin ZTE Blade III kotelo valikoima joten olet tullut oikeaan paikkaan jos olet koteloa etsimässä. Valikoimastamme löytyy niin nahkaiset läppäkotelot, lompakkomalliset sekä kantohihnalliset laukkumallit. Standillisellä kotelolla voit tehdä videoiden katselusta mielekkäämpää koska voit säätää puhelimen helposti hyvään katselukulmaan. Kotelo suojaa myös älypuhelimen tärkeintä osaa, näyttöä, todella hyvin naarmuilta ja lialta. Lux-casella on vuosien kokemus verkkokaupasta joten tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen kuljetuksen koko suomen alueelle.