Xiaomi

Xiaomi
Xiaomi

Lux-case myymälästä löydät erittäin kattavan ja laajan tuote valikoiman Xiaomi laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Xiaomi laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla laaja väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Xiaomi tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi.

Tutustu valikoimaamme nyt. Tilaa ttuotteet omalle laiteellesi jo tänään. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Xiaomi Suojakuoret

Meillä on lux-case.fi myymälässämme tarjolla todella suuri ja monipuolinen tuote valikoima Xiaomi laitteille. Verkkokaupastamme saat todella helposti ja kätevästi tilattua Xiaomi laitteillesi suojakuoret, tarjoamme puhelimelle erittäin laadukkaat tuotteet. Meillä on pitkä kokemus tältä alalta ja sen vuoksi meillä on luotettava palvelu. Tarjoamme paljon erilaisia tuote vaihtoehtoja laitteillesi. Kuorilla saat todella erinomaisesti suojattua laitteesi monilta erilaisilta kolhuilta ja naarmuilta. Valikoimassamme olevat kuoret ovat upean mallisia ja värisiä. Lisäksi meiltä on saatavilla hienoilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuoret ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan, joten se sopii siihen täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen näppäimet sekä liitännät vapaaksi. Kuoret tarjoavat puhelimellesi todella yksinkertaisen ja silti samaan aikaan kattavan suojan. Tule nyt ostoksille! Poikkea tutustumaan meidän erittäin kattavaan tuote valikoimaamme ja katsomaan mitä kaikkeä meillä on tarjota juuri sinun laitteellesi suojaksi. Kaikki myymämme tuotteet ovat erittäin laadukkaita sekä kestäviä.

Xiaomi Suojakotelot

Suojakotelot toimivat Xiaomi laitteiden suojana erinomaisesti ja pitävät sen hyvin turvassa päivittäisiltä iskuilta ja kolhuilta. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne hyvin ainutlaatuisia muihin eri suojiin verrattuna, standit ja korttitaskut tekevätkin miistä todella monipuolisia sekä käytännöllisiä. Standit mahdollistavat laitteen tukemisen eri kulmiin josta sinun on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, puolestaan korttitaskuilla saat hyvin pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi ja kaikki kulkee näppärästi mukanasi yhdessä kotelossa. Valmistuksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää ja korkealaatuista, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja suojaamaan laitettasi naarmuilta ja kolhuilta. Kattavan suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ulkoasun ja se on todella mukavan tuntuinen pitää sekä ne myös pysyvät hyvin käsissä. Hyvä yhdistelmä monipuolisuutta sekä kestävyyttä on tehnyt koteloista yhden suosituimmista suoja vaihtoehdoista.

Xiaomi Suojapussit

Suojapussit ovat todella erinomainen valinta pitää laitteet suojattuna ja varsinkin mukana helpommin eri paikoissa minne menet. Niissä olevan hihnan avulla sinun on todella mukava kantaa laitetta mukanasi esimerkiksi töihin tai kauppaan. Hihna tuntuu erittäin miellyttävä ja käytännöllinen käyttää. Pussissa on todella kätevä ylimääräinen tasku jossa saat pidettyä muutamia pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja tai vaikka rahaa. Pussit ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, joiden vuoksi ne ovat erinomainen suoja laitteille päivittäisessä käytössä. Niiden sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi ja on lisäksi miellyttävä käsille. Ne tarjoavat todella ainutlaatuisen näyttävän ulkoasun sekä laitteille kuin myös sinun asuste kokonaisuuteen. Pussit ovat varustettu vahvalla läpällä tai vetoketjulla, jonka ansiosta laitteesi sekä myös muut pienet tavarat ovat erinomaisessa tallessa siellä. Erinomainen suoja vaohtoehto laitteille. Tule nyt katsastamaan meidän verkkokauppamme laaja sekä kattava valikoima.