Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 puhelin julkaistiin Elokuussa 2016 ja se on jo ollut suosittu malli markkinoilla. Tässä mallissa on upea 5.5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Se on varsin hyvän kokoinen puhelin mitoilla 151 x 76 x 8.4 mm ja painoa sillä on 175 g. Käyttöjärjestelmä on Android OS, v6.0 (Marshmallow). Mallista riippuen keskusmuistia ja vapaata tallennustilaa löytyy seuraavasti standardi 2 GB RAM, 16 GB ja 3 GB RAM, 64 GB. Me olemme tälle osastolle koonneet hienon tarjonnan erilaisia suojia sekä tarvikkeita tälle mallille. Lux-case.fi verkkokaupasta saat luotettavasti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja lisätarvikkeet. Kotelot antavat puhelimellesi erinomaisen sekä kattavan suojan päivittäisiä vaurioita ja vahinkoja vastaan. Ne ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä.

Kotelossa olvan standin avulla saat loistavasti tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta näet mukavasti surffailla netissä tai pelata pelejä. Korttitaskuissa sinun on erittäin helppo pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Kuoret puolestaan tarjoavat hyvin yksinkertaisen mutta silti kattavan suojan puhelimellesi. Tarjolla on paljon eri malleja sekä hienoja väri vaihtoehtoja. Ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla kätevästi jättävät sen liitännät vapaaksi. Tarjolla meillä on myös laadukkaita näytönsuojia, joiden kanssa puhelimesi näyttö pysyy suojattuna ja lähes uuden veroisena. Tule nyt tutustumaan suureen valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Xiaomi Redmi Note 4 Suojakuoret

Xiaomi Redmi Note 4 puhelimelle myymälässämme on tarjolla erinomainen sekä kattava tuote valikoima erilaisia tuotteita. Lux-case.fi verkkokaupasta saat erittäin nopeasti ja vaivatta tilattua puhelimellesi upeat suojakuoret sitä suojaamaan. Tarjoamme luotettavan ja helpon palvelun yli 10 vuoden kokemuksella. Kuorien avulla saat todella yksinkertaisesti ja tehokkaasti suojattua puhelimesi erilaisilta kolhuilta sekä naarmuilta päivittäin. Valikoimastamme löydät upeita eri mallisia ja monen värisiä vaihtoehtoja puhelimesi suojaksi. Hienojen väri valikoiman lisäksi meiltä saat myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksi yhdistelmällä koristeltuja upeita suojakuoria. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu juuri kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti siihen, lisäksi ne myös jättävät puhelimen liitännät sekä näppäimet kätevästi vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä puusta. Tule tänään jo ostokille! Tarjoamme kaikille meidän tuotteille toimituksen veloituksetta kotiisi. Tehdessäsi tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Xiaomi Redmi Note 4 Suojakotelot

Suojakotelot tarjoavat puhelimellesi markkinoiden kattavimman suojan erilaisia vahinkoja sekä vaurioita vastaan. Valikoimassamme on laaja tarjonta värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla olevia koteloita jota istuvat täydellisesti puhelimeesi. Nahkakoteloissa oleva tuki antaa erinomaisen mukavuuden ja saat asetettua puhelimesi sinulle parhaaseen kulmaan kun surffailet internetissä tai katselet suosikki elokuviasi. Korttitaskut mahdollistavat sen että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, luottokortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimesi mukana kun vaikka käyt kaupassa, voit jättää lompakkosi huoletta kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja puhelimellesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä. Ne ovat valmistettu erittäin vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista, kuten keinonahasta, nahasta ja joustavasta muovista. Lisäksi ne antavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ja näyttävän ilmeen. Kotelot ovat valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta ja joustavasta muovista. Sen vuoksi ne ovatkin erinomainen ja kestävä suoja puhelimelle päivittäiseen käyttöön.

Xiaomi Redmi Note 4 Suojapussit

Suojapussit ovat erinomainen suoja vaihtoehto Xiaomi Redmi Note 4 puhelimelle. Saat niiden avulla erinomaisesti pidettyä puhelimesi suojattuna sekä lähes uuden veroisessa kunnossa. Saat todella kätevästi ja mukavasti pidettyä pussissa puhelintasi mukanasi missä tahansa liikutkin, lisäksi niissä olevan hihnan avulla sinun on samalla mukava kantaa sitä esimerkiksi kaupungilla. Pussit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen vuoksi ne kestävät hyvin päivittäisessä käytössä sekä erilaisissa sääolosuhteissa. Sen sisäpinta on vuorattu todella pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi pintaa tai näyttöä. Ylimääräisessä taskussa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi monenlaisia pieniä tavaroita kuten avaimia, kortteja tai rahaa. Pussit ovat loistava kokonaisuus pitää puhelin suojassa sekä mukana kun olet liikkeellä. Tutustu rauhassa erinomaiseen valikoimaamme.