Sony

Sony

Myymälämme tältä osastolta löydät erittäin hienon tuote valikoiman Sony laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi.

Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille Sony laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita Sony puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli kymmenen vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Valikoimassamme on useita eri väri vaihtoehtoja, monia upeita kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmä kuoria joita jokainen löytää mieleisensä. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä puusta, lisäksi ne ovat valmistettu Sony laitteiden mittojen mukaisesti joten ne istuvat laitteeseesi täydellisesti ja samalla jättää sen liitännät vapaiksi. Suojakuoret ovat järkevä tapa suojata laite kolhuja ja naarmuja vastaan. Se on todella erinomainen suoja vaihtoehto laitteille. Tutustu tänään jo suureen ja kattavaan tuote valikoimaamme.

Sony Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti paras tapa suojata koko Sony laite. Varsinkin nahkakotelot ovat ensiluokkainen vaihtoehto suojata ne kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan, lisäksi ne ovat erittäin kestäviä. Nahkakotelot erottuvat edukseen muista niiden ominaisuuksien avulla kuten tuki joka nahkakoteloissa on helpottaa varsinkin internetissä surffaamista ja elokuvien katselua kun saat tuettua laitteesi ilman että joudut pitämään siitä kiinni kokoajan. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin hyödyllisiä koska voit pitää niissä esimerkiksi käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ja sinun ei tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Suojapussit ovat myös erinomainen ja erilainen tapa suojata laitteet kolhuja sekä naarmuja vastaan. Laite on helppo ja näppärä pitää mukana pussissa kun vaikka liikut kaupungilla. Sekä koteloita ja pusseja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuvioilla. Toimi jo tänään ja tilaa!

Sony Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupan valikoimassa on lukemattomia Sony laitteen lisätarvikkeita joista valita omansa. Näytön suojakalvoilla annat laitteen näytölle helposti ja kätevästi erinomaisen suojan likaa ja naarmuja vastaan. Laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa.

Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. Varaa aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Sony tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.