Sony Xperia ZR

Sony Xperia ZR

Tervetuloa Sony Xperia ZR lisätarvike valikoimaan. Alla on listattuna 15 kategoriaa, joista löydät helposti etsimäsi tuotteet. Kaikki alla näkyvät tuotteet on yhteensopivia Sony Xperia ZR puhelimelle. Tämän huippuluokan kameralla varustetun puhelimen kanssa loistava lisävaruste on kuvaus standi, jolla mahdollistat entistäkin laadukkaammat kuvat. Puhelinta on saatavana neljässä eri värissä, mustana, valkoisena, vaalenpunaisena ja turkoosina. Jos vakio värit eivät ole sinulle tarpeeksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Suojakuori valikoimastamme pääset valitsemaan kuoret useista kymmenistä upeista väri, kuvio ja kuva vaihtoehdoista.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia ZR

Uusi tyylikäs älypuhelin Sony:lta! Sony Xperia ZR on vesitiivis huippu uutuus, joka tulee varmasti valtaamaan pienen siivun älypuhelin markkinoilla. Puhelinta on saatava mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena ja turkoosina. Uudenlaista kuvakulmaa valokuvaukseen tarjoava Sony Xperia ZR mahdollistaa valokuvien ja videoiden taltioimisen veden alla. Näyttö on niin kirkas ja selkeä, että kuva näyttää lähes luonnolliselta. Laite on mitoiltaan saatu jäämään tasku kokoiseksi vaikka näyttönä toimiikin 4,55 tuumainen kosketusnäyttö. Murtumaton ja naarmuuntumaton näytön lasi antaa vapautta puhelimen käyttöön. Sony Xperia ZR sisälle on kätketty neliytiminen 1,5 gigahertsinen prosessori, joka tarjoaa tarpeeksi tehoa kaikkeen mitä älypuhelimella haluat tehdä. Kamerana toimii Sony:n tähän mennessä paras kamera, jonka tarkkuus on huimat 13.1 megapikseliä, 4128x3096 pikseliä. Kamera on varusteltu LED-salamalla, automaattitarkennuksella, 1080p videokuvauksella ja HDR toiminnolla. Akun kesto Xperia ZR:llä on huimat 45 tuntia musiikin toistoa ja valmiusaikaa 520 tuntia. Kapasiteetiltaan akku on 2300mAh. Leveyttä puhelimella on 67,3 mm, korkeutta 131,3 mm, paksuutta 10,5 mm ja painoa 138 grammaa. Sony Xperia ZR tukee kaikkia yleisimpiä yhteysmuotoja, ääni ja video formaatteja.

Tarvikkeet

Jo nyt tälle Sony:n huippu uutuudelle on saatu kerättyä loistava valikoima laadukkaita suojakuoria ja muita tarvikkeita. Helposti asennettavat suojakuoret suojaavat puhelimesi tehokkaasti naarmuuntumiselta, vaurioilta ja lialta. Monien kymmenien suojakuorien joukosta löydät varmasti sinun tyyliisi sopivat kuoret. Vesitiiviille Sony Xperia ZR puhelimelle erinomainen lisävaruste on vesitiiviit kuulokkeet, jolloin voit unohtaa täysin vedestä huolehtimisen. Vaikka Sony Xperia ZR puhelin on varustettu järeällä akulla on akku ongelma ikuinen älypuhelinten kanssa. Akun kapasiteetin noustessa on suorituskyky ja näytön koko kasvanut, jotka ovat suurimpia virta syöppöjä. Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa ratkaisun tähänkin ongelmaan. Valikoimastamme löytyvät lisävirtalähteet on helposti mukanasi kulkevia vara akkuja, joilla lataat akkusi 2-4 kertaa täyteen, missä ikinä kuljetkin. Laadukkaat kaapelimme antavat sinulla mahdollisuuden nauttia loistavista Sony Xperia ZR ominaisuuksista. Voit siirtää kuvaa, ääntä ja dataa tietokoneellesi, televisioon tai stereoihisi kaapeleidemme avulla. Hoida puhelimesi varustelu kerralla kuntoon Lux-Case.fi verkkokaupassa.