Sony Xperia ZL

Sony Xperia ZL

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman Sony Xperia ZL kuoria, koteloita, näytönsuojia, latureita, autotelineitä, autolatureita, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita käteviä lisätarvikkeita. Värikkäät, kuvioidut ja hauskalla kuvalla ja tekstillä varustetut kuoret varmasti miellyttävät sekä ihastuttavat ja antavat hyvän suojan puhelimelle. Helppo käyttöisillä näytön suojakalvoilla suojaat tehokkaasti puhelimesi näytön naarmuja ja likaa vastaan. Varsinkin nahkakotelot antavat loistavan suojan puhelimelle kolhuja ja naarmuja vastaan. Lisäksi niissä on standi ja korttitaskut joiden vuoksi mukava käyttää vaikka elokuvia katsellessa ja kauppareissuilla kun tarvittavat kortit kulkevat kätevästi mukana ja lompakko voi levätä kotona. Autotelineet tarjoavat hienon avut autoihin kun puhelin pysyy tukevasti paikoillaan ja sen voi kiinnittää tuulilasiin tai muille tasaisille pinnoille ja jopa ilmastointiritilään. Tilaa omasi tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Käy tutustumassa samalla meidän muihin Sony tuotteisiin. Toivottavasti viihdyt ja asioit jatkossakin verkkokaupassamme.

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia ZL

Tämä älypuhelin on Sonyn huippu uutuus, joka on varustettu kaikin puolin parhailla mahdollisilla ominaisuuksilla, prosessorilla, näytöllä ja kameralla. Muotoilultaan Xperia ZL on hienostuneen tyylikäs ja viiden tuuman kokoinen näyttö on täydellisen kokoinen älypuhelimelle. Näyttö on yksi tarkimmista, mitä älypuhelimissa on nähty sen pikselintiheyden ollessa huimat 443 pikseliä tuumalla. Näytön tarkkuus on 1080 x 1920 pikseliä, joten yksittäisiä pikseleitä ei voi paljaalla silmällä erottaa. Prosessorina toimii tehokas neliydinprosessori, joka sykkii 1,5 gigahertsin kellotaajuudella. Flash-muistia on 16Gt verran sekä RAM-muistia loistavat 2Gt. Kolmentoista megapikselin kameralla taltioit luonnolliselta näyttäviä valokuvia 4128 x 3096 pikselin tarkkuudella.

Sony Xperia ZL Tarvikkeet & Suojakuoret

Lux-Case:n valikoima on tuttuun tapaan tällekin Xperia sarjan loistavalle älypuhelimelle erittäin laaja, kattaen kaiken mitä Sony Xperia ZL puhelimen varusteluun ja suojaukseen vaaditaan. Suojakuoremme on aina valmistettu mittatilaustyönä erittäin tarkasti istuviksi. Valikoimassamme on tällä hetkellä yli 600 puhelintarviketta Sony Xperia ZL puhelimelle. Suojapussit tuoteryhmästä löydät laadukkaat nahkataskut, kankaiset puhelinpussit, puhelinlaukut ja paljon muita suojatuotteita Xperia ZL puhelimelle. Urheilukotelot eli käsivarsikotelot on tehokkain ja helpoin tapa suojata puhelimesi urheilusuoritusten aikana. Meillä on tarjota myös vesitiiviitä käsivarsikoteloita, jotka soveltuvat täydellisesti vesiurheiluun. Nahkakotelot on molemmin puolin puhelimesi suojaavia suojakoteloita, jotka taittuvat käteviksi ständeitksi ja osa koteloista pitää sisällään erittäin käytännölliset taskut pankkikorteille. Laturit ja autolaturit on yleismallisia tuotteita, joiden kanssa yhteensopivat latauskaapelit löytyy kaapelit tuoteryhmästä. Autotelineet, polkupyörätelineet ja muut autotarvikkeet Sony Xperia ZL puhelimelle on listattuna valikoimaamme, jossa sinulla on satoja vaihtoehtoja mistä valikoida sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Suojakuoria on tarjolla yksivärisinä esimerkiksi valkoisina, punaisina, sinisinä, vihreinä, läpikuultavina ja useissa muissa tyylikkäissä väreissä. Pinkit tuotteet on loistavasti edustettuna valikoimassamme. Tarjolla on pinkit autotelineet, suojakuoret, autolaturit, standit, kuulokkeet, käsivarsikotelot ja nahkakotelot. Lux-Case.fi verkkokauppa on jo vuosien ajan erikoistunut älypuhelinten ja tablettien suojaukseen ja varusteluu. Uutuus puhelimille tuomme puhelintarvikkeet myyntiin aina ensimmäisenä. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille Sony Xperia ZL lisätarvikkeille ja suojakuorille. Kun tilaat enne ilta kuutta, saamme postitettua tilauksesi vielä saman päivän aikana.