Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3
Tämä Sonyn puhelin on tehty veden ja pölyn kestäväksi. Lux-case.fi verkkokaupan tuotteilla voit tehdä tästä loistavasta puhelimesta myös iskunkestävän ja entistä tyylikkäämmän. Valikoimastamme löytyy lisätarvikkeet, suojakuoret ja kotelot Sony Xperia Z3 puhelimelle. Kauppamme tarjonnasta löydät kaikki tarvittavat Sony Xperia Z3 kaapelit, kuulokkeet ja kaiuttimet. Tässä puhelimessa on erittäin kirkas ja tarkka näyttö, joten se kannattaa suojata laadukkailla näytön suojakalvoillamme. Jos tarvitset laturia tai varavirtalähdettä puhelimeesi niin meiltä löydät runsaasti erilaisia ja erivärisiä välineitä puhelimesi lataukseen. Valikoimastamme löydät myös kaiken tarpeellisen autoosi, kuten autolaturit ja autotelineet. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät ainoastaan laatutuotteita puhelimellesi. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z3 Suojakuoret

Tämä Sonyn puhelin on todella kestävä ja kaunis. Tässä puhelimessa on ohut alumiinirunko sekä turvalasista valmistetut paneelit, jotka suojaavat tätä puhelinta erittäin tyylikkäästi. Puhelin on tehty kestämään ääriolosuhteita, vettä ja pölyä ja se on saanut (IP65- ja IP68-luokitukset). Vaikka Sony on tunnettu puhelimiensa kestävyydestä, niin me lux-case.fi verkkokaupassa haluamme varmistaa, että tämä upea puhelin pysyy varmasti ehjänä. Sony Xperia Z3 suojakuoret tekevät tästä upeasta puhelimesta entistä kestävämmän. Jos haluat välttää ikävät yllätykset puhelimen pudotessa kädestäsi tai taskustasi niin suosittelemme hankkimaan suojakuoret Sony Xperia Z3 puhelimellesi. Kuoret maksimoivat puhelimen suojauksen ja värikkäillä kuorilla teet siitä omaan persoonaasi sopivan. Kuoret suojaavat puhelintasi lialta, naarmuilta ja iskuilta. Kaikki kuoremme tehdään vain laadukkaista materiaaleista ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja tarjoamme niille 100% tyytyväisyystakuun 30 päivän palautusoikeudella. Jos tilaat arkisin ennen klo. 18:00 niin pakettisi lähtee vielä samana päivänä. Kaikki tuotteemme lähetetään ilman postikuluja, asuitpa missä päin Suomea tahansa. 

 

Sony Xperia Z3 Kotelot, Laukut & Pussit

Sony Xperia Z3 puhelin on todella tyylikäs. Sen erittäin kirkas näyttö ja vastamelukuuloketekniikka takaavat täydellisen uppoutumisen peleihin. Tässä puhelimessa on todella tarkka kamera ja sen Cyber-shot-ja Handycam-tekniikoilla kuvasi tallentuvat erittäin tarkasti. Tämä puhelin on tehty kestämään ja jos haluat tehdä siitä tuhoutumattoman, niin lux-case.fi verkkokaupasta löydät siihen tarvittavat välineet. Suojakotelo Sony Xperia Z3 puhelimelle tekee sen täysin immuuniksi pölylle, lialle, vedelle ja iskuille. Sony Xperia Z3 kotelot on tehty laadukkaasta nahasta sekä komposiittimuovista ja se tekee puhelimestasi entistä näyttävämmän.  Koteloissa on erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia kuten, korttitaskut, smart view ikkuna ja standi. Standin avulla voit asettaa tämän upean puhelimen ja sen kirkkaan näytön täydelliseen katselukulmaan. Sony Xperia Z3 on erittäin kestävä puhelin ja jos et mielestäsi tarvitse siihen suojakuoria tai koteloita, niin tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Laukku tai pussi on kätevä tapa kuljettaa tätä isokokoista puhelinta mukanasi. Pussi antaa suojaa naarmuja ja likaantumista vastaan ja se sopii enemmän miesten käyttöön. Laukku on enemmän naisille suunnattu ja ne ovat erittäin tyylikkäitä ja trendikkäitä. Laukussa voit säilyttää puhelimesi lisäksi esimerkiksi rahaa ja korttejasi. Valitse sinulle sopivin tuote, tee tilaus ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

Sony Xperia Z3 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Sony Xperia Z3 puhelimelle. Tarvitsetko tarvikkeita puhelimeesi? Sony Xperia Z3 lisätarvikkeet tekevät tästä uskomattomasta puhelimesta entistä käytännöllisemmän. Meiltä löydät suuren valikoiman kuulokkeita ja kaiuttimia joiden avulla saat varmasti musiikin kuulumaan. Valikoimastamme löydät myös näytön suojakalvot, kaapelit, kosketusnäyttökynät ja hanskat. Kaupastamme löydät myös palkitut autotelineet ja autolaturit. Jos tarvitset puhelinta urheillessasi, niin sinun kannattaa katsoa käsivarsikotelo ja pyöräteline valikoimaamme. Mitä ikinä Sony Xperia Z3 puhelimesi tarvitseekaan niin löydät sen varmimmin lux-case.fi verkkokaupasta.