Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact
Kaunis ja kompakti Sonyn puhelin on tehty veden ja pölyn kestäväksi ja se omaa IP65/85-luokituksen. Lux-case.fi tarjoaa sinulle tuotteet, joilla teet tästä puhelimesta entistäkin paremman. Huimasta valikoimastamme löydät Sony Xperia Z3 Compact kotelot, suojakuoret ja lisätarvikkeet. Kotelo tai suojakuori Sony Xperia Z3 Compact puhelimelle tekee tästä kestävästä puhelimesta myös iskunkestävän. Kaikki Sony Xperia Z3 Compact suojakuoret ja kotelot ovat erittäin kestäviä sekä tyylikkäitä ja ne on valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista. Kaupastamme löydät myös puhelimelle sopivat näytön suojakalvot, joilla suojaat tämän upean kirkkaan näytön naarmuilta ja lialta. Valikoimastamme löydät myös kuulokkeet, mini kaiuttimet, kaapelit ja autotarvikkeet. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z3 Compact Suojakuoret

Tämä Sonyn uutuuspuhelin on todella kestävä, ohut ja kaunis. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle upealle pölyn ja veden kestävälle puhelimelle entistä paremman suojan. Sony Xperia Z3 Compact suojakuori antaa tälle puhelimelle veden ja pölynkestävyyden lisäksi myös iskunkestävyyden. Silikonikuori tarjoaa erittäin tehokkaan suojan iskuja vastaan. Tämän puhelimen suorituskyky ja näyttö ovat huippuluokkaa, joten on tärkeää antaa sille erinomainen suoja iskuja vastaan. Suojakuori Sony Xperia Z3 Compact puhelimelle ei anna sille ainoastaan suojaa vaan tekee siitä myös erittäin hienon ja yksilöllisen. Väriskaalamme on todella laaja ja voit vapaasti valita sadoista väreistä ja kuvioista itsellesi mieleisimmän tuotteen. Katso myös hienot ja hauskat silikonista valmistetut 3D kuoremme. Tarjonnastamme löytyy myös kovia ohuita kuoria, jotka on valmistettu polykarbonaatista, komposiittimuovista sekä alumiinista. Jos et kuitenkaan halua muuttaa puhelimesi ulkonäköä kovin paljoa, niin suosittelemme alumiinisia tai kumimaisia bumber suojakehyksiä, jotka asennetaan puhelimesi reunoille. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilmaisella ja nopealla kotiinkuljetuksella koko Suomen alueelle.

 

Sony Xperia Z3 Compact Kotelot, Laukut & Pussit

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät sadat erilaiset suojakotelot Sony Xperia Z3 Compact puhelimellesi. Sony Xperia Z3 suojakotelo antaa tälle upealle puhelimelle arvoisensa suojan. Kotelo suojaa puhelimesi kauttaaltaan jokaisessa tilanteessa. Kaikki kotelomme on tehty mittatilaustyönä ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Nahkakotelomme on valmistettu aidosta nahasta ja niitä löytyy monilla eri kuvioinneilla. Ehkä haluat kotelon joka muistuttaa käärmeen tai krokotiilin nahkaa? Koteloista löytyy useita käytännön ominaisuuksia kuten korttitaskut, smart view ikkuna sekä standi. Standin avulla voit asettaa puhelimesi tukevasti pöydällesi jos katsot esimerkiksi elokuvia. Smart view ikkunan avulla sinun ei tarvitse avata puhelimesi kantta kun saat ilmoituksen puhelimeesi. Korttitaskujen ansiosta sinun ei tarvitse enää käyttää lompakkoasi vaan voit pitää kortteja ja käteistä kätevästi puhelimesi kotelossa. Tarjoamme koteloiden lisäksi myös valtavan valikoiman laukkuja ja pusseja älypuhelimesi säilytykseen. Kaikki puhelimen säilytykseen tarkoitetut tuotteemme on valmistettu vain markkinoiden parhaista materiaaleista. Meiltä löydät esimerkiksi laadukkaat nahasta valmistetut vyökiinnitteiset kotelot sekä olkahihnalla varustetut laukut ja pussit. Valitse sinulle sopivin tuote, tee tilaus ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

Sony Xperia Z3 Compact Lisätarvikkeet

Valikoimamme ei rajoitu ainoastaan puhelimen suojaukseen vaan kaupastamme löydät useat erilaiset lisätarvikkeet Sony Xperia Z3 Compact puhelimellesi. Meiltä löydät valtavan valikoiman kuulokkeita sekä mini kaiuttimia, joilla teet musiikin kuuntelusta puhelimellasi huomattavasti nautinnollisempaa. Meiltä löydät myös puhelimesi kosketusnäytön käyttöä helpottavat kosketusnäyttökynät sekä hanskat. Tarvitko tarvikkeita autoosi? Meiltä löydät myös valtavan valikoiman autotelineitä ja autolatureita. Kauppamme tarjonnasta löydät kaiken muunkin mahdollisen kuten urheilukotelot, pyörätelineet, kaapelit, microSD-muistikortit, näytön suojakalvot ja paljon muuta. Tarkastele valtavaa valikoimaamme ja tilaa sinulle tarpeelliset Sony Xperia Z3 Compact lisätarvikkeet. Kaikki tuotteemme on nyt tarjouksessa ja tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin, joten tilaa heti ja hyödynnä tarjouksemme! 

Sony Xperia Z3 Compact Puhelinlompakot

Täältä löydät Sony Xperia Z3 Compact puhelinlompakot. Puhelinlompakko on erittäin käytännöllinen tapa suojata puhelimesi vahingoilta. Puhelinlompakko on erittäin käytännöllinen tapa säilyttää puhelinta ja pankkikorttejasi samassa paketissa. Lompakkokotelot Sony Xperia Z3 Compact puhelimelle on valmistettu yhdistelemällä korkealaatuista tekonahkaa sekä komposiittimuovia. Komposiittimuovinen runko lukitsee puhelimesi varmasti kotelon sisään eikä puhelimesi tipu kotelosta vaikka sen kansi olisi auki. Lompakkokotelon kansi pysyy kiinni vahvalla magneetti kiinnityksellä, joten puhelimesi tärkein ominaisuus eli näyttö pysyy varmasti turvassa naarmuilta sekä iskuilta. Puhelinlompakot eivät estä puhelimen käyttöä millään tavalla sillä niistä ne on suunniteltu siten, että latausportti ja muut liitännät jäävät avoimiksi käyttöön, joten voit laittaa puhelimesi laturiin, vaikka se olisi lompakkokotelossa. Lompakkokotelot ovat myös erittäin tyylikkäitä ja valikoimastamme löytyy mm. litsipintaiset ja krokotiilinnahkaa jäljittelevät Sony Xperia lompakkokotelot. Korttitaskujen lisäksi lompakkojen kansi voidaan taittaa käteväksi pöytätelineeksi, joten sinun on helppo asettaa puhelin pöydällesi vaaka tai pystysuuntaan esimerkiksi Skype videopuheluita varten. Väri- ja kuviovalikoima on todella laaja ja suuresta valikoimastamme löydät varmasti sinun persoonaasi sopivan lompakkokotelon. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen kotiinkuljetus!