Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2
Verkkokaupallamme on ilo esitellä suomen kattavin valikoima erilaisia upeita Sony Xperia Z2 yhteensopivia tarvikkeita ja suojia. Tälle Sonyn upealle älypuhelimelle on tarjolla satoja laadukkaita tuotteita joita ovat muunmuassa suojakuoret, kotelot, kuulokkee, laturit, älypuhelinten autotarvikkeet, urheilukotelot, kaapelit, suojapussit ja monet muut käytännölliset tarvikkeet. Kaikki Sony Xperia Z2 tarvikkeet löydät lux-case verkkokaupasta alennetuin hinnoin! Tarjoamme myös ilmaisen kuljetuksen kaikkiin tilauksiin. Tutustu myös Sony Xperia Z2 Tablet tuotevalikoimaamme. Katso myös laadukkaat Sony Xperia Z ja Sony Xperia Z1 tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z2 Suojakuoret

Tämä himoittu älypuhelin hämmästyttää monin tavoin. Vaikka Sony Xperia Z2 onkin pölyn ja veden kestävä, on aina mahdollista lisätä kestävyyttä sopivalla suojakuorella. Silikonista valmistettu puhelimen suojakuori voi tehdä älypuhelimesta erittäin paljon kestävämmän ja kukapa ei sitä haluaisi niinkin helpolla keinolla kuin silikonikuorella? Kuten varmaan jo tiedätkin tähän puhelimeen on käytetty uusinta teknologiaa kuten Qualcommin Snapdragon 801 prosessori, joka kannattaa ehdottomasti suojata Sony Xperia Z2 kuorella. Supernopea 2.3 gigahertsin neliydin prosessori ei tykkää hyvää jos se tippuu maahan joten ei olisi paha idea hankkia Sony Xperia Z2 TPU-materiaalista valmistettua puhelinlompakkoa. Tai ihan vain ehdotuksena, voi olla että ehkä haluaisit mielummin kovan Sony Xperia Z2 polykarbonaatti kuoren, joka on kuin kovaa muovia ja tarjoaa suuren valikoiman erilaisia designeja.

Sony Xperia Z2 Kotelot

Meillä on paljon tyylikkäitä Sony Xperia Z2 nahkakoteloita, aidosta nahasta, monilla eri kuvioinneilla. Ehkä haluat kotelon joka muistuttaa käärmeennahkaa? Suosittelemme valitsemaan mallin jossa kansi kääntyy käteväksi standiksi tai vaihtoehtoisesti Sony Xperia Z2 puhelinlompakon josta löytyy taskut korteille ja seteleille. Kotelo on nykyään ehdottomasti suosituin keino suojata älypuhelin ja miksi ei olisi, käytännöllisyyden lisäksi kotelot ovat tyylikkäitä ja suojaavat myös näytön tehokkaasti.

Sony Xperia Z2 Tarvikkeet

Aivan kuin joku olisi sanonut kuulokkeet? Kyllä, se oli Sony Xperia Z2 tarvike valikoimamme joka kuiskase että meiltä löytyy mini-kaiuttimia, tripodeja, USB latureita ja kuulokkeita monien muiden Sony Xperia Z2 tarvikkeiden joukossa. On ehddottomasti järkevää suojata Sony Xperia Z2:n suuri 5.2 tuumainen näyttö suojakalvolla. Toki on suojakuori tai kotelo on hyvä alku mutta muista että muitakin tarvikkeita löytyy joiden avulla teet puhelimen käytöstä sekä helpompaa ja mukavampaa että ennenkaikkea turvallisempaa. Kaikki tuotteemme on nyt tarjouksessa sekä tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin joten hyödynnä tämä tilaisuus ja tutustu valikoimiimme!