Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet
Tervetuloa selaamaan Sony Xperia Z2 Tablet tarvike ja suoja valikoimaa. Näinkin suurelle julkaisulle aiomme kerätä jälleen mahdollisimman kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja koteloita. Lux-case verkkokauppa on jo vuosien ajan erikoistunut nimenomaan älypuhelinten suojaukseen joten otamme valikoimiimme vain laadukkaimmat tuotteet jotka on suunniteltu nimenomaan Sony Xperia Z2 Tabletille. Meiltä myös muut tarvikkeet kuten suojakuoret, kotelot, käsivarsikotelot, pussit, näytön suojakalvot, standit, kuulokkeet, kaiuttimet, autotarvikkee, autotelineet, autolaturit, laturit, lisätarvikkeet, kaapelit, ja pyörätelineet. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme sekä hyödyntämään upeat tarjouksemme sekä ilmainen kotiinkuoljetus kaikkiin tilauksiin! Katso myös Sony Xperia Tablet Z tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z2 Tablet Kotelot

Olet siis saanut käsiisi tämän upean tabletin, vain suojakuori puuttuu. Näinkin suorituskykyinen tabletti se ansaitsee ehdottomasti aidosta nahasta valmistetun Sony Xperia Z2 Tablet kotelon jolla teet jo valmiiksi tyylikkäästä tabletista entistäkin tyylikkäämmän. Käsintehty Sony Xperia Z2 Tablet PU nahasta valmistettu kotelo ei todellakaan ole mikään vitsi! Värivalikoimasta löytyy valtavasti eri värejä joten osta hurmaava lompakkomallinen kotelo johon saat kätevästi myös käteisen, pankki- sekä henkilökortit tai vai vaikka nahkakotelo näyttösuojalla jossa kätevä aukko puheluihin vastaamista tai biisin vaihtoa varten.

Sony Xperia Z2 Tablet Suojakuoret

Sony Xperia Z2 Tablet kuoret on ehdottomasti kannattava hankinta! Täältä löydät kaikista suosituimmista materiaaleista valmistettuja Sony Xperia Z2 Tablet suojakuoria kuten joustava silikoni, TPU, kova muovi, metalli tai vaikka aito puu ja muutama muukin. Tabletin suojakuori tarjoaa sinulle jämäkän suojan naarmuja, likaa ja kolhuja vastaan. On totta että Sony Xperia Z2 Tabletilla on IP58 luokitus joka tekee sen yhdeksi markkinoiden kestävimmäksi tabletiksi, mutta suojakuori lisää kestävyyttä entisestään varsinkin naarmuja ja kolhuja vastaan joten suojakuoret on aina hyvä idea. TPU tai silikoni kuorella Sony Xperia Z2 Tabletti kestää pudotuksen suhteellisen korkealta ilman suurta riskiä sisäisille komponenteille kuten tehokkaalle 2.3 gigahertsin neliydin prosessorille. Lux-case verkkokaupasta saat Sony Xperia Z2 Tablet suojakuoret halvalla, helposti ja ilmaisella toimituksella!

Sony Xperia Z2 Tablet Lisätarvikkeet

Tablettien lisä tarvikkeet voivat olla tarpeellisia tai tarpeettomia, ja molempia ehdottomasti löytyy vaikka kuinka paljon. Mutta lisätarvikkeilla teet Sony Xperia Z2 Tabletista mukavamman ja helpomman käyttää. Tuotteet on jaettu omiin ryhmiinsä mutta myös yleisille lisätarvikkeille on oma kategoriansa johon laitamme tuotteet jotkai eivät muualle sovi. Löytyy kosketusnäyttökyniä, työkaluja. Kaikki tuotteemme nyt tarjoushintaan sekä ilmaisella kotiinkuljetuksella koko suomen alueelle.