Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1
Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi suojakuoret ja tarvikkeet Sony Xperia Z1 puhelimelle. Sony Xperia Z1 tulee olemaan Sony:n lippulaiva malli vuoden 2013 loppuun mennessä. Sen suuri näyttö, 20Mp kamera ja vesi tiivis rakenne takaa sen. Sony Xperia Z1 on siis normaalia kestävämpi älypuhelin, mutta ei tarkoita etteikö sitä voisi suojata vieläkin paremmin. Tarjoamme loistavan valikoiman laadukkaita suojakuoria, joilla suojaaminen onnistuu kätevästi ja saat samalla Sony Xperia Z1 puhelimellesi mieleisesi ulkoasun. Tavoitteenamme on aine 100% tyytyväinen asiakas, joten käytämme aikaa korkealaatuisten tuotteiden valikoimiseen. Tarvitsemasi tuotteet valikoit helposti viidentoista tuoteryhmämme avulla. Katso myös Sony Xperia Z1 ´Compact, Sony Xperia Z ja Sony Xperia Z2 tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z1

Sony on tuomassa markkinoille uskomattoman älypuhelimen, joka on nimetty Sony Xperia Z1 Honami:ksi. Sony Xperia Z1 tulee olemaan yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä älypuhelista. Oletko kuullut älypuhelimesta 20 megapikselin kameralla? Kyllä varmasti, mutta tälle tasolle mille Sony nostaa kamera teknologian Sony Xperia Z1 puhelimella et varmasti ole kuullut. Xperia Z1 on selkeä haastaja Samsung S4 Zoom digikameran ja puhelin yhdistelmälle. Sony Xperia Z1 etuna on sen pieni koko verrattuna Samsungin "möhköön". Niin kuin tämän puhelimen myötä huomaamme alkaa normaali kamera olemaan täysin turha kapine. Sony Xperia Z1 on myös paljon muutkin kuin loistava kamera. Puhelin on varustettu 2,2 gigahertsin neliydinprosessorilla, mikä ylittää jopa useimpien tietokoneiden tehot. Puhelin on myös varustettu asiallisen kokoisella 5,67 tuuman näytöllä, joka tukee 1080 x 1920 resoluutiota. Ongelmaksi puhelimen kanssa saattaa tosin muodostua sen akku. Kapasiteetiltaan akku on loistavat 3000mAh, mutta kun otetaan huomioon prosessori raaka teho, näytön tarkkuus ja koko sekä huippuluokan kamera, herää kysymys onko 3000mAh kuitenkaan tarpeeksi. Fyysisiltä mitoiltaan puhelin on 144mm korkea, 74mm leveä, 8,5mm paksu ja painoa sillä on 170 grammaa.

Sony Xperia Z1 Tarvikkeet & Suojakuoret

Puhelintarvike valikoimamme on aina ollut kattavin ja heti uusien puhelinten saapuessa markkinoille saamme tarjonnan heti vastaamaan kysyntää. Tehokkaan suojan Sony Xperia Z1 puhelimelle annat laadukkailla suojakuorillamme. Ethän missään nimessä halua myöskään suuren kosketusnäyttösi vaurioituvan. Näytön suojaksi valikoimastamme löytyy helposti asennettavat ja vaihdettavat näytön suojakalvot, jotka on valmistettu tarkoin Sony Xperia Z1 näytön mittojen mukaisiksi. Peilipintaisella suojakalvolla saat puhelimellesi massasta erottuvan ilmeen. Suojakotelot on suuri osa valikoimaamme ja ainoaksi ongelmaksi muodostuu valinnan vaikeus. Sony Xperia Z1 puhelimelle parhaat suojatuotteet tarjoaa Lux-Case.fi verkkokauppa! Akunkestosta huolestuneille apu on lähellä. Varavirtalähteemme tarjoavat virtaa puhelimelle missä ikinä kuljetkin. Varavirtalähteiden kapasiteetti vaihtelee, mutta valikoimassamme on virtalähteet jopa 12000mAh asti, mikä tarkoittaa nelinkertaista kapasiteettia Sony Xperia Z1 puhelimen akkuusi nähden. Suojapussit tarjoavat puhelimellsi loistavan suojan, sitä taskussasi tai käsilaukussasi kuljetettaessa. Kuvausteline puhelimelle, joka on varustettu huippu kameralla, on varmasti ensimmäisten lisätarvikkeiden joukossa hankintalistallasi. Kaapeli valikoimamme kattaa kaikki kaapelit, mitä tarvitset kuvan, äänen ja datan siirtoon. Tilaa nyt omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet helposti ja nopeasti suoraan verkkokaupastamme. Tarjoamme kaikille Sony Xperia Z1 suojakuorille, suojakoteloille, suojapusseille, kaapeleille, varavirtalähteille, autolatureille, autotelineille, näytön suojakalvoille ja kaikille muille valikoimamme tuotteille ilmaiset kuljetukset koko Skandinavian laajuisesti!