Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra uutuus puhelimelle valikoimassamme on jo nyt satoja tuotteita! Valikoimamme tulee kasvamaan Suomen suurimmaksi heti, kun saamme kaikki tuotteet varastomme hyllyyn. Emme listaa tuotteita verkkokauppaamme ennen kuin saamme ne varastoomme asti, mistä ne on heti valmiina toimitettavaksi sinulle. Sony Xperia Z Ultra puhelimen suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu tarkasti älypuhelimesi mittojen mukaisesti ja täten ne istuvat täydellisesti puhelimesi päälle. Suojakuoret ja kotelot tarjoavat tehokkaan suojan Sony Xperia Z Ultra puhelimelle. Nopealla ja ilmaisella kuljetuksella toimitettavat tuotteet lähetetään sinulle vielä saman päivän aikana, jos tilauksesi on tehty ennen 18.00.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia Z Ultra

Elektroniikka jätti Sony on julkaissut uuden Sony Xperia Z Ultra älypuhelimen. Togari koodinimellä huhuissa tunnettu puhelin on nyt saanut uuden virallisen nimen Sony Xperia Z Ultra. Todellinen huippu ominaisuus tässä puhelimessa on sen 6,4 tuumainen Triluminous-näyttö, 1080p tarkkuudella, OptiContrast ja X Reality tekniikalla varustettuna. Edeltäjänsä viisi tuumaiseen näyttöön verrattuna 6,4 tuumainen näyttö tarjoaa 60% enemmän pinta-alaa. Sony Xperia Z Ultra puhelin rakentuu metalli rungosta ja etu ja taka osan peittävistä lasipinnoista. Laitteen paksuus on vain 6,5 mm. Todella ohuen rakenteen mahdollistaa laitteen suurempi pinta-ala, jonka ansiosta akku ja kaikki muu puhelimen sisällä oleva tekniikka on voitu ja kaa laajemmalle alueelle. Sony Xperia Z Ultra puhelinta on saatavana mustana, valkoisena ja purppuran punaisena. Veden ja pölyn kestävällä Sony Xperia Z Ultra älypuhelimella on painoa 212 grammaa.

Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle suurelle Sony Xperia Z Ultra uutuus puhelimelle Suomen parhaan valikoiman suojakuoria, suojakoteloita, näytön suojakalvoja ja muita lisävarusteita. Laadukkaita suojakoteloita on tarjolla useissa eri materiaaleissa, nahkakotelot, kangaskotelot ja farkku kankaiset kotelot Sony Xperia Z Ultra puhelimelle löytyy kymmenissä eri väreissä ja malleissa. Helposti asennettavat Sony Xperia Z Ultra suojakotelo antavat tyylikkään ulkoasun ja tehokkaan suojan puhelimellesi. Sony Xperia Z Ultra kaapeli valikoimamme pitää sisällään laadukkaita kaapeleita monissa väreissä ja monen mittaisina tälle Sonyn huippu uutuudelle. Suuren kosketusnäyttösi suojaksi tarjoamme Sony Xperia Z Ultra mallikohtaiset näytön suojakalvot. Suojakalvomme on korkealaatuisia ja helposti liimattavia. Käytössä huomaamattomat Sony Xperia Z Ultra suojakalvot on tarkoin muotoon leikattuja. Sony Xperia Z Ultra autotarvikkeisiimme kuuluu muun muassa helposti asennettavat ja portaattomasti säätyvät autotelineet sekä laadukkaat autolaturit, joilla voit ladata jopa neljää laitetta saman aikaisesti. Tilatessasi verkkokaupastamme toimitamme tuotteet sinulle ilmaisella kuljetuksella suoraan koti ovellesi. Kun teet tilauksen ennen 18.00 pystymme postittamaan tuotteet sinulle vielä saman päivän aikana. Lux-Case:n Sony Xperia Z Ultra valikoima on Suomen suurin ja voit olla varma, että löydät siitä kaikki tarvitsemasi puhelintarvikkeet, myös harvinaisemmille puhelinmalleille. Tavoitteenamme on aina 100% tyytyväinen asiakas. Otamme mielellämme vastaan palautetta verkkokauppamme toimivuudesta ja tuotteistamme.