Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs puhelin on määrä julkaista Huhtikuussa 2017. Sen on tarkoitus olla Sony Xperia puhelin perheen uusi lippulaiva malli. Tässä puhelimessa on upea 5.2” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v7.1 (Nougat). Se on todella hyvän kokoinen mitoilla 146 x 72 x 8.1 mm ja painoa on 161 g. Puhelimessa on 4 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa löytyy 32/64 GB mallista riippuen. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät jo nyt sille laadukkaat suojat sekä lisätarvikkeet. Täältä hankit puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet kätevästi. Kuoria meillä on tarjota useita eri mallisia ja värisiä vaihtoehtoja. Niiden avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja vastaan. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti sekä samalla jättäen puhelimen liitännät ja näppäimet vapaiksi. Koteloiden avulla sinun on todella helppo pitää koko puhelin kauttaaltaan suojattuna ja erinomaisessa kunnossa. Ne erottuvat edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevien korttitaskujen ansiosta saat kätevästi pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi.

Standin avulla saat tuettua puhelimesi niin että sinun on mukava katsella siitä esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä. Lisätarvikkeita meillä on laaja valikoima, josta on helppo valita juuri itselleen sopivat tuotteet helpottamaan puhelimen päivittäistä käyttöä.

Sony Xperia XZs puhelimen hienot ja laadukkaat suojakuoret saat hommattua näppärästi kaikki täältä. Lux-case.fi kauppamme tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen tarjonnan useita erilaisia kuoria puhelimellesi. Kuoria meillä on tarjolla hienojen erilaisten väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla varustettuja sekä kauniita kuvalla ja tekstillä olevia kuoria joista varmasti jokainen saa valittua itselle mieleisen mallin. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista jotta ne suojaisivat puhelintasi mahdollisimman hyvin materiaaleiltaan ne ovat alumiinia, silikonia, joustavasta muovista, puusta ja kovamuovia. Kuoret ovat myös lisäksi valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla kätevästi kuoret jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Tule tutustumaan hienoon tuote valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XZs Suojakotelot

Sony Xperia XZs puhelimelle meillä on tarjolla erittäin iso ja kattava valikoima erilaisia koteloita pitämään puhelimesi lähes uuden veroisena. Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua tuotteet luotettavasti ja nopeasti, meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Kotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää puhelin kokonaan suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä vaurioilta. Ne tarjoavat monipuolisen sekä käytännöllisen suojan puhelimellesi. Koteloissa olevan standin kanssa sinun on helppo asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta saat mukavasti esimerkiksi pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Kaikki tärkeimmät korttisi pysyvät hyvin puhelimesi mukana kätevissä korttitaskuissa. Saat samalla niiden avulla tarjottua puhelimellesi elegantin ja tyylikkään ilmeen kun olet esimerkiksi kaupungilla. Ne kestävät erinomaisesti kovaakin päivittäistä käyttöä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta, muovista sekä joustavasta muovista. Kotelo toimii tavallaa myös suojan lisäksi esimerkiksi lompakkona ja kaikki tarpeellinen pysyy näppärästi mukanasi.

Kotelot ovat varsin monipuolinen ja käytännöllinen tapa pitää puhelin suojattuna erilaisia päivittäisiä vaurioita vastaan. Poikkea myymäläämme tutustumaan kattavaan tuote valikoimaamme.

Sony Xperia XZs Suojakuoret

Meillä on erinomainen valikoima kuoria Sony Xperia XZs puhelimeesi. Niiden avulla saat yksinkertaisesti mutta kattavasti pidettyä puhelimesi hyvin suojattua päivittäisessä käytössä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuoria on saatavilla eri mallisia ja upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat todella kestäviä jokapäiväisessä käytössä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista ja puusta. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti ja lisäksi samalla ne jättävät puhelimen näppäimet sekä liitännät kätevästi vapaiksi.

Ne ovat hyvin yksinkertainen mutta tehokas tapa pitää puhelin lähes uuden veroisena. Kuorien avulla saat erinomaisesti annettua puhelimellesi personallisen ilmeen ja erottumaan sen massasta.

Sony Xperia XZs Suojapussit

Pussit ovat myös erinomainen valinta pitää Sony Xperia XZs puhelin hyvin ja tyylikkäästi suojattuna erilaisilta vahingoilta. Pussin avulla saat myös pidettyä puhelintasi erittäin kätevästi mukanasi kun esimerkiksi liikut kaupungilla. Siinä on vahva kantohihna jota on todella mukava käyttää ja pussi toimii samalla myös vaikka laukkuna. Se on varustettu pienellä ylimääräisellä taskulla jossa saat kätevästi pidettyä mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja tai vaikka rahaa. Saat annettua upean ilmeen pussin avulla puhelimellesi ja muutenkin tyyliä omalle uklonäölle. Niissä on lisäksi vahva magneetti läppä jona ansiosta puhelimesi ja muut tavarat ovat erittäin hyvässä suojassa siellä. Pussit ovat erinomainen suoja eri sääoloissa sekä kesällä että talvella.

Niissää on todella pehmeästä materiaalista valmistettu vuori joka estää puhelintasi naarmuuntumasta. Tule nyt tutustumaan meidän katavaan sekä laajaan valikoimaamme.