Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1
Sony julkaisi syksyllä 2017 Xperia XZ1 älypuhelinmallinsa, joka on hienostuneempi versio XZ Premiumista. Xperia XZ1 jatkaa muotoilullaan samalla linjalla, mitä Sony on toteuttanut jo useamman vuoden ajan. Muista kilpailijoista poiketen puhelimen reunat ovat jääneet valtaviksi ja näin ollen se antaa puhelimesta vanhahtavan designin. Samaan aikaan julkaistu pienempikokoinen Xperia XZ1 Compact malli on teknisesti lähes sama kuin XZ1 malli.
Xperia XZ1 mallissa on poiketen suhteellisen tarkka 5,2 tuuman FULL HD 1920x1080 pikselin näyttö joka tukee HRD tilaa. Lisäksi muistia on hieman enemmän sillä Xperia XZ1 mallista löytyy 4 Gt Ram ja 64 Gt sisäistä tallennustilaa. Vaikka akku on sama kuin pikkuvelimallissa eli 2700mAh, niin isomman ja tarkemman näytön takia puhelimessa virtaa riittää vain vähän yli päiväksi. Takakamera on sama molemmissa puhelimessa eli 19 megapikseliä, mutta Xperia XZ1 puhelimessa on 13 MP etukamera.

Sony Xperia XZ1 on 500 euron arvoinen älypuhelin ja se kannattaa tietenkin suojata. Lux-Case.fi verkkokaupassamme on laaja valikoima lisävarusteita Xperia XZ1 mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on monenlaisia ominaisuuksia vai tykkäätkö käyttää persoonallisia suojakuoria? Meidän kattavasta valikoimastamme Sony Xperia XZ mallille löytyy varmasti jokaiselle lisätarvikkeita.

Haluatko tuoda uniikilla suojakuorella puhelimeesi enemmän omaa persoonaasi esille vai onko tärkeämpää ainoastaan suojata Sony Xperia XZ1 älypuhelimesi? Lux-Case verkkokaupassamme on todella monipuolinen valikoima erilaisia suojakuoria Xperia XZ1 puhelimelle. Meiltä löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai etsitkö yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä pystyt kuvittelemaan. Mistä sitten ikinä tykkäätkin, meillä on varmasti jokaiselle asiakkaalle jotain mielenkiintoista tarjottavaa. Kaikki kuoret on suunniteltu Sony Xperia XZ1 mittojen mukaan, joten ne istuvat älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.