Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ puhelin julkaistiin 2016 Lokakuussa ja on jo ollut monien käyttäjien suosikki. Puhelinta koristaa upea 5.2” näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä toimii tässä mallissa Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Puhelin on todella mukavan kokoinen, sillä sen mitat ovat 146 x 72 x 8.1mm ja painoa sillä on 161g. Keskusmuistia löytyy 3 GB RAM verran ja vapaata tallennustilaa mallista riippuen on 32 aina 64 GB asti. Todella kilpailukykinen puhelin haastamaan muiden valmistajien lippulaivat. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on jo tarjolla todella kattava valikoima erilaisia suojia ja tarvikkeitä tällekkin mallille.

Saat myymälästämme hankittua tälle puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsitelineet, laturit, Autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Myynnissä olevat kuoret ovat todella korkealaatuisia ja erittäin kestäviä päivittäisessä käytössä. Niidenavulla sinun on hyvä tarjota puhelimelle kattava sekä tyylikäs suoja päivittäisiä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Meillä on todella laaja väri, kuvio ja malli valikoima josta valita juuri omaan tyyliin sopivat kuoret.

Koteoita puolestaan on myös kattava valikoima erilaisia ja kauniin värisiä. Kotelot erottuvat hyvin edukseen muista suojista niiden ominaisuuksien vuoksi. Koteloissa olevan standin avulla sinun on todella kätevä asettaa puhelimesi niin että näet mukavasti katsella siitä elokuvia ja surffailla netissä. Korttitaskuissa taas mukanasi kulkee kätevästi muutamat päivittäin käyttämäsi kortit. Se tarjoaa upean ja kattavan suoja koko puhelimelle. Tule tutustumaan valikoimaamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XZ Suojakuoret

Sony Xperia XZ puhelimelle löydät lux-case.fi verkkokaupastamme todella kattavan sekä laajan valikoiman kuoria. Tarjoamme Skandinavian laajimman tuote valikoiman josta löydät puhelimeesi kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Kuoria on saatavilla paljon erilaisia malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Myynnissä on upeilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja malleja. Niiden avulla sinun on hellpo ja kätevä pitää puhelimesi suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti, lisäksi kuoret jättävät kätevästi puhelimesi näppäimet ja liitännät vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten silikonista, kovamuovista, joustavasta muovista, alumiini seoksesta ja puusta. Ne ovat erinomainen vaihtoehto suojaamaan puhelintasi jokapäiväisessä käytössä. Tule tänään jo ostoksille! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä ehtimään saman päivän postiin.

Sony Xperia XZ Suojakotelot

Kotelot ovat erinomainen vaihtoehto kun haluat pitää puhelimesi kokonaan suojattuna päivittäisltä vahingoilta ja kolhuilta. Ne ovat enemmän kuin pelkkä suoja puhelimelle ja ne erottuvat suojien joukosta hyvin edukseen ominaisuuksiensa vuoksi. Ne tarjoavat monipuolisen sekä käytännöllisen turvan puhelimelle. Koteloissa olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi niin että siitä on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa sinun on kätevä pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja tai vaikka rahaa. Ne ovat todella mukavan tuntuisia pitää kädessä ja käsitellä. Saatavilla on myös tyylikkäitä malleja sekä näyttävillä kuvioilla koristeltuja värikkäitä vaihtoehtoja. Koteloiden avulla saat annettua puhelimellesi todella erinomaisen ja elegantin ilmeen.

Sony Xperia XZ Kuulokkeet

Meiltä löydät Sony Xperia XZ puhelimeesi todella laadukkaita ja tyylikkäitä kuulokkeita. Niiden avulla sinun on helppo puhua hands-free puheluita ja kuunnella musiikkia mukavasti. Ne toistavat äänet kirkkaasti ja selkeäsi ja pääset nauttimaan erinomaisesta äänenlaadusta. Saatavilla on erilaisia näyttäviä malleja kuten perinteisiä sanka, korvanappi malleja ja myös hattuja joissa on kuulokkeet. Kuulokkeet ovat suunniteltu ergonomisesti, joten niitä on erittäin mukava pitää päässä pidempiäkin aikoja. Niissä on useita toimintoja jotka helpottavat huomattavasti niiden päivittäistä käyttöä. Äänenvoimakkuuden säätö, puheluun vastaus ja lopetus sekä seuraava ja edellinen kappale toiminnot tekevät niistä erittäin miellyttävät käyttää. Tarjolla on lisäksi myös hienoja Bluetooth kuulokkeita joiden avulla saat puhuttua kätevästi puhelimeen autossa, pyöräillessä tai lenkillä. Näissä kuulokkeissa on kestävät akku joten niitä ei tarvitse olla koko ajan latailemassa. Valittavana on laaja malli ja väri valikoima, joiden joukosta varmasti jokaiselle löytyy mieleiset vaihtoehdot. Lisäksi meiltä löytyy myös malleja joissa on litteä johto joka pysyy erinomaisesti järjestyksessä eikä mene solmuun taskussa. Tule tarkastelemaan valikoimaamme ja katsomaan mitä kaikkea löydätkään.