Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium puhelin on tarkoitus julkaista vuoden 2017 toisella neljänneksellä ja siitä odotetaan suurta menestystä Sony Xperia tuoteperheelle. Siinä tulee olemaan 5.46” IPS LCD näyttö 3840 x 2160 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v7.1 (Nougat). Mitoiltaan se on varsin kätevän kokoinen 156 x 77 x 7.9 mm ja painoa sillä on 195 g. ¤ GB RAM keskusmuistilla varustetussa puhelimessa on vapaata tallennustilaa 64 GB. Olemme jo nyt luc-case myymälässä koonneet tänne erittäin laadukkaan ja kattavan tuo valikoiman erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita. Ostat täältä puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Kuoret ovat todella käytännöllinen suoja puhelimelle sillä ne ovat erittäin yksinkertaisia ja kevyitä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimelle täydellisesti, lisäksi ne eivät peitä puhelimen liitäntöjä tai nappeja. Saatavilla on tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimille ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista suojista. Koteloissa olevat standit mahdollistavat sen että voit tukea puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on kätevä esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi puhelimen kanssa.

Autotelineet ovat yleinen varuste autoissa, sillä se helpottaa puhelimen pitämistä autossa erittäin paljon. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti paikoillaan autossa.

Tervetuola Sony Xperia XZ Premium Suojakuori osastollemme! Täältä saat tilattua tyylikkäät ja suojaavat kuoret kätevästi omalle puhelimellesi. Tarjoamme lux-case.fi verkkokaupassa pohjoismaiden laajimman valikoiman erilaisia kuoria suojaamaan puhelintasi. Myymälästämme löydät todella hienojen eri mallisien ja värisien vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla, sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja suojia. Tarjoat niiden avulla todella kattavan suojan erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Materiaaliltaan ne ovat korkealaatuisia ja erittäin kestäviä, juuri sen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti puhelimen päivittäiseen suojaukseen. Kuoret ovat valmistettu kyseisen mallin mittojen mukaan ja sen vuoksi se istuu puhelimeen täydellisesti, lisäksi samalla jättäen sen liitännät kätevästi vapaaksi. Niiden avulla saat hyvin suojattua puhelimen sekä tarjottua sen ulkonäölle henon ulkoasun.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XZ Premium Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa pohjoismaiden suurimman ja monipuolisimman valikoiman erilaisia kuoria Sony Xperia XZ Premium puhelimelle. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi asti veloituksetta, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun. Tarjolla on todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita.

Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät kätevästi napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja todella helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta, lisäksi se on puhelimessa melko huomaamaton. Tule tänään tutustumaan suureen ja kattavaan tuote valikoimaamme.

Sony Xperia XZ Premium Suojakotelot

Sony Xperia XZ premium puhelimen saat pidettyä erinomaisesti suojattua kokonaan näppärillä koteloilla. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, standit ja korttitaskut tekevätkin miistä todella monipuolisia sekä käytännöllisiä. Standit mahdollistavat puhelimen tukemisen eri kulmiin josta sinun on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, puolestaan korttitaskuilla saat hyvin pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi ja kaikki kulkee näppärästi mukanasi yhdessä kotelossa. Valmistuksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää ja korkealaatuista kuten nahkaa, keinonahkaa sekä joustavaa muovia, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja suojaamaan puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta.

Kattavan suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ulkoasun ja se on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä tukevasti. Kotelot ovat todella monipuoliset ja hyvät suojat.

Sony Xperia XZ Premium Suojapussit

Pusseilla saat erittäin hyvin ja tyylikkäästi suojattua puhelimen kun esimerkiksi pidät sitä mukanasi eri paikoissa. Pussit ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä. Tämän kaiken lisäksi pusseissa on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita satut pussissa pitämään. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit toimivat tavallaan kuin pienet laukut joita on todella helppo ja mukava pitää mukana kun esimerkiksi olet liikkeellä kaupungilla. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun olet liikenteessä.

Pussit ovat todella kätevä ja myös miellyttävä tapa suojata puhelin kun olet liikkumassa ulkona ja sinulla on kaikki tarpeellinen mukana yhdessä pussissa. Tule nyt tutustumaan meidän hienoon valikoimaamme.

Sony Xperia XZ Premium kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Sony Xperia XZ Premium kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/sony-xperia-xz-premium.html