Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 puhelin on määrä julkaista markkinoille 2017 Huhtikuun aikana. Myös tästä mallista odotetaan suurta myyntimenestystä. Tässä puhelimessa erittäin hieno 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä tässä toimii Android OS, v7.0 (Nougat). Siinä on keskusmuistia 3 GB RAM ja vapaata tallennustilaa on 32 GB verran. Kokonsa puolesta se on erittäin kätevä mitoilla 145 x 67 x 8 mm ja painoa 143 g. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät jo nyt erinomaisen tuote valikoiman erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita. Tilaat meiltä puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet.

Sony Xperia XA1puhelimen pidät erittäin hyvässä kunnossa meiltä saatavilla kuorilla. Ne ovat erittäin yksinkertaiset ja helpot asentaa. Kuoret istuvat täydellisesti puhelimelle. Saatavilla on todella hienoja malleja sekä upeita väri vaihtoehtoja. Koteloilla saat annettua puhelimellesi todella kattavan suojan ja lisäksi niissä olevat standit ja korttitaskut ovat erittäin käytännölliset. Korttitaskuissa voit pitää kätevästi puhelimen mukana päivittäin käyttämiä korttejasi tai rahaa. Standi mahdollistaa sen että voit asettaa puhelimesi haluamaasi kulmaan ja mukavasti katsella videoita tai pelailla pelejä. Lisätarvikkeista löytyy paljon erilaisia tuotteita joiden avulla saat helpotettua ja lisättyä mukavuutta päivittäiseen puhelimen käyttöön. Kaikki tuotteemme ovat erittäin vahvoja sekä laadukkaita. Tule nyt tutustumaan meidän hienoon tuote valikoimaamme.

Erittäin upeat ja suojaavat kuoret ovat sijoitettu tälle Sony Xperia XA1 puhelimen osastollemme. Saat hankittua omasi täältä erittäin kattavasta verkkokauppamme valikoimastamme todella kätevästi. Tarjolla on eri mallisien sekä värisien vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria koristamaan puhelintasi. Kuoret ovat valmistettu todella vahvoista ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin erityisen hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla ja ne ovat huomaamattomat sekä todella mukavan tuntuiset pitää kädessä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XA1 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa pohjoismaiden suurimman ja monipuolisimman valikoiman erilaisia kuoria Sony Xperia XA1 puhelimelle. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi asti veloitukseta, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun. Tarjolla on todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini seos, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät kätevästi napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja todella helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta, lisäksi se on puhelimessa melko huomaamaton. Kuoret sopivat täydellisesti puhelimelle sekä jättävät kätevästi sen liitännät vapaaksi. Tule nyt ostoksille ja katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjota.

Sony Xperia Suojakotelot

Sony Xperia XA1 puhelimen saat pidettyä erinomaisesti suojattua kokonaisuudessaan näppärillä koteloilla. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, standit ja korttitaskut tekevätkin miistä todella monipuolisia sekä käytännöllisiä. Standit mahdollistavat puhelimen tukemisen eri kulmiin josta sinun on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, puolestaan korttitaskuilla saat hyvin pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi ja kaikki kulkee näppärästi mukanasi yhdessä kotelossa. Valmistuksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää ja korkealaatuista, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja suojaamaan puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Kattavan suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ulkoasun ja se on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä tukevasti.  

Sony Xperia XA1 Suojapussit

Sony Xperia XA1 puhelimen pusseilla saat erittäin hyvin ja tyylikkäästi suojattua puhelimen kun esimerkiksi pidät sitä mukanasi eri tilanteissa. Pussit ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä. Tämän kaiken lisäksi pusseissa on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita satut pussissa pitämään. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit toimivat tavallaan kuin pienet laukut joita on todella helppo ja mukava pitää mukana kun esimerkiksi olet liikkeellä kaupungilla. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun olet liikenteessä. Pussit ovat todella kätevä ja myös miellyttävä tapa suojata puhelin kun olet liikkumassa ulkona ja sinulla on kaikki tarpeellinen mukana yhdessä pussissa. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Sony Xperia XA1 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Sony Xperia XA1 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/sony-xperia-xa1.html