Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra
Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra puhelimen julkaisu ajankohta on 2017 toisella neljänneksellä ja siitä odotetaankin suurta myynti menestystä. Tässä mallissa on upea 6” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä siinä toimii Android OS, v7.0 (Nougat). Sen mitat ovat 165 x 79 x 8.1 mm ja painoa sillä on 188 g, erittäin kätevän kokoinen malli. 4 GB RAM keskusmuisti ja 32/64 GB vapaa tallennustila varmistavat tehokkaan suorituskyvyn.

Meillä on lux-case.fi verkkokaupassamme jo koottu erinomainen valikoima erilaisia lisätarvikkeita ja suojia tälle puhelimelle. Täältä saat tilattua puhelimeesi kotelot. Kuoret, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, autolaturit, Autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin kattavan suojan ja ne ovat todella käytännöllisiä niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Koteloissa olevat korttitaskut ovat todella hyödylliset sillä saat niissä pidettyä puhelimesi mukana kaikki tärkeimmät korttisi joita päivittäin tarvitset ja standi taas antaa sinulle mahdollisuuden tukea puhelimesi niin että siitä on mukava katsella elokuvia tai pelata pelejä. Kuoret ovat erittäin yksinkertainen vaihtoehto ja samalla ne antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Kuoret ovat erittäin laadukkaita ja ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti, lisäksi ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla erittäin tyylikkäitä sekä eri värisiä malleja. Autotelineet ovat jo nykyään ehdoton hankinta autoon. Autotelineiden avulla saat pidettyä puhelimesi tukevasti paikoillaan. Tule ostoksille myymäläämme.

Sony Xperia XA1 Ultra puhelimen erittäin upeat ja suojaavat kuoret ovat sijoitettu tälle osastollemme. Saat hankittua omasi täältä erittäin kattavasta verkkokauppamme valikoimastamme todella kätevästi. Tarjolla on eri mallisien sekä värisien vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria koristamaan puhelintasi. Kuoret ovat valmistettu todella vahvoista ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin erityisen hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla ja ne ovat huomaamattomat sekä mukavan tuntuiset pitää kädessä. Tule nyt ostoksille.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XA1 Ultra Suojakuoret

Sony Xperia XA1 Ultra puhelimelle tarjoamme lux-case.fi verkkokaupassamme todella erinomaisen valikoiman suojakuoria joilla saat erittäin hyvin pidettyä puhelimesi suojattuna ja ehjänä. Tarjoamme myymälässämme pohjoismaiden kattavimman tuote valikoiman puhelimellesi ja saat tilattua kaiken tarpeellisen puhelimellesi. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Löydät varmasti itsellesi sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikoni seoksesta, kovamuovista sekä joustavasta muovista. Näiden materiaalien avulla puhelimesi pysyy erittäin hyvin suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Tule nyt tutustumaan ja katsomaan mitä kaikkea myymälämme sinulle tarjoaa.

Sony Xperia XA1 Ultra Suojakotelot

Ehdottomasti parhaan mahdollisen suojan koko Sony Xperia XA1 Ultra puhelimellesi tarjoat koteloilla, sillä ne tarjoavat todella kattavan suojan. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta, muovista ja joustavasta muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita sopivat omalle tyylille.

Sony Xperia XA1 Ultra Suojapussit

Sony Xperia XA1 Ultra puhelimelle on tarjolla hieno valikoima erilaisia pusseja jotka antavat erittäin hyvän suojan puhelimellesi. Pussit antavat hyvän suojan lisäksi myös todella tyylikkään ulkonäön puhelimellesi ja se on erittäin näyttävän näköinen ja siinä oleva mukava kantohihna tekee siitä erittäin kätevän kun kuljet kaupungilla. Pussit ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto pitää puhelin suojattuna kolhuilta ja naarmuilta sillä myös ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten ne ovat vahvoja suojia puhelimelle, lisäksi niiden sisäpintä on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi tai muita tavaroita joita pusseissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit ovat kuin pieniä laukkuja joissa saat pidettyä mukanasi kaiken tarpeellisen kätevästi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän Kattavassa verkkokaupassamme.

Sony Xperia XA1 Ultra kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Sony Xperia XA1 Ultra kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/sony-xperia-xa1-ultra.html