Sony Xperia XA

Sony Xperia XA
Sony Xperia XA on myös yksi Sony tuoteperheen uutuuksista joka julkaistaan lähitulevaisuudessa, olemme koonneet tälle mallille jo upean valikoiman suojia ja muita käteviä lisätarvikkeita. Tässä puhelin mallissa on upea 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla ja siinä on uusin käyttöjärjestelmä eli Android OS v.6.0.1 (Marshmallow). Kooltaan puhelin myös on hyvän kokoinen ja sen ilmoitetut mitat ovat 143.6 x 66.8 x 7.9 mm ja painoa sillä on vain 137.4g.

Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua puhelimeet luotettavasti ja kätevästi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, pyörätelineet, autotelineet, kaapeli, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut hienot lisätarvikkeet. Puhelimen näytön pidät hyvin suojattuna ja lähes uuden veroisena kätevillä ja helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Kuoret puolestaan ovat suosituin suoja vaihtoehto sillä niiden valikoima on laajin ja niitä onkin saatavilla eri värisien lisäksi myös upeilla kuvioilla ja kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuna. Kuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja sen vuoksi ne kestävät hyvin käytössä pitkään. Kotelot taas antavat erinomaisen kattavan suojan puhelimelle ja siinä olevien korttitaskujen ja standin vuoksi se on hieman enemmän kuin pelkkä kotelo. Standi antaa mahdollisuuden asettaa puhelin haluamaasi kulmaan kun katselet esimerkiksi elokuvia tai kun pelaat pelejä puhelimella, korttitaskut ovat hyvä lisä kun voit niissä pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi eikä sinun aina tarvitse ottaa lompakkoa mukaan vaikka työmatkalle. Pussit ovat myös erinomainen valinta kun haluat suojata ja hauskasti pitää puhelimesi mukana menit sitten minne vain. Autotelineet ovat hieno valinta kun saat pidettyä hyvin puhelimesi paikoillaan turvallisesti ja voit vaikka samalla käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ja voit kääntää sitä useisiin kulmiin. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilamisen toimituken ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XA Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa hienon valikoiman suojakuoria Sony Xperia XA puhelimellesi. Meillä on tarjota sinulle Skandinavian suurimman kuori valikoiman josta sinun on helppo valita puhelimellesi ja tyylillesi sopiva suoja. Kuorilla saat yksinkertaisesti pidettyä puhelimesi suojattuna naarmuja ja likaa vastaan ja se tarjoaa hyvän suojan. Kuoria meillä on tarjolla useiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla varustettuja sekä kauniita kuvalla ja tekstillä koristeltuja kuoria joista on helppo löytää omaa silmää miellyttävät vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja sammalla ne myös jättävät kaikki liitännät kätevästi vapaiksi. Kuoret eivät häiritsee mitenkään puhelin päivittäistä käyttöä, siksi voitkin hyvin käyttää puhelintasi normaalisti ja samaala ne antavat tukevan otteen puhelimen eikä se pääse lipsahtamaan otteesta helposti. . Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta. Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.

Sony Xperia XA Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojattuna kokonaan. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto sillä niissä olevien korttitaskujen ja standin vuoksi ne erottuvat hyvin muista suojista. Standin avulla saat loistavasti tuettua puhelimesi eikä sinun tarvitse aina pitää sitä käsissäsi kun surffailet internetissä tai kun katselet vaikka elokuvia, korttitaskut ovat siitä mukavat että tärkeimmät korttisi kulkevat kätevästi puhelimen mukana minne tahansa menetkin. Kotelot ovat todella kestävistä materiaaleista valmistettu joten ne ovat loistava vaihtoehto pitämään puhelimesi suojattuna naarmuja ja kolhuja vastaan ja lähes uuden veroisena. Suojan lisäksi kotelot tarjoavat elegantin ja tyylikkään ilmeen puhelimellesi, lisäksi kotelo pysyy todella hyvin käsissä siinä olevan pinnoitteen ansiosta. Koteloita meillä on tarjolla eri mallisia ja myös upeita eri värisiä ja kuviollisia joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Sony Xperia XA Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeita Xperia XA puhelimelle löytyy valtava määrä erilaisia ja eri tarkotuksiin. Valikoimassamme on paljon erilaisa latureita, autolatureita ja matka adaptereita, löydät niitä eri mallisia ja värisiä. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Löydät myymälästämme myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Tule tutustumaan myös meidän muihin lisätarvikkeisiin.