Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra
Sony Xperia XA Ultra puhelin on määrä julkaista tänä vuonna ja olemme jo lux-case.fi verkkokaupassamme valmistautunut sen tuloon etukäteen. Odotammekin sen julkaisua jo innolla ja keränneet loistavan valikoiman tarvikkeita sekä suojia sille tälle osastollemme. Puhelimessa on upea 6” IPS LED näyttö jossa on 1080 x 1920 pikselin resoluutio ja siinä on Android OS. V6.0.1 (Marshmallow) käyttöjärjestelmä. Muistia tässä puhelin mallissa on 3GB RAM keskusmuistia ja vapaata tallennustilaa löytyy 16GB verran. Mitoiltaan tämä malli on todella näppärän kokoinen sillä sen mitat ovat 164 x 79 x 8.4 mm ja painoa sillä on 202g. Myymälästämme löytyy tälle puhelin mallille kattava valikoima erilaisia suojia sekä tarvikkeita kuten kuoria, koteloita, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä muut lisätarvikkeet. Koteloilla saat tarjottua puhelimellesi erinomaisen suojan sillä ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Suojakotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä sillä niissä olevien korttitaskujen ja standin vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, sillä standin avulla saat asetettua puhelimen juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä ja korttitaskuissa saat pidettyä erittäin kätevästi tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Kuoret ovat yksinkertainen mutta tehokas tapa tarjota puhelimelle suoja sekä ne ovat todella huomaamattomia puhelimessa. Kuoria on tarjolla upeita erilaisia malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat täydellisesti puhelimellesi ja jättävät puhelimesi liitännät vapaiksi. Pussit varsinkin ovat erittäin tyylikkäät ja tehokkaat suojat kolhuja sekä naarmuja vastaan ja niitä on mukava pitää mukana kun liikut kaupungilla. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia XA Ultra Suojakuoret

Sony Xperia XA Ultra puhelimellesi saat täältä tilattua paljon erilaisia upeita kuori vaihtoehtoja. Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa erittäin tyylikkään ja kattavan valikoiman erilaisia kuoria joilla pidät puhelimesi hyvin suojattuna koluilta sekä naarmuilta. Kuoret ovat valmistettu vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista kuten silikonista, alumiinista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, jotka suojaavat puhelimesi erinomaisesti ja pitää sen hyvässä kunnossa. Kuoria meillä on myynnissä erilaisten väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja malleja, joiden joukosta varmasti löytyy jokaiselle juuri omaan tyyliin sopivat. Kuoret ovat erittäin käytännöllisiä että ne eivät hankaloita puhelimen normaali käyttöä millään tavalla ja ne ovat valmistettu kyseisille puhelin malleille jonka vuoksi ne istuvat täydellisesti siihen. Kuorilla saat erinomaisesti annettua upean ilmeen puhelimellesi ja lisäksi ne ovat todella helppokäyttäisiä. Tilaa itsellesi omat jo tänäätn. Tarjoamme kaikille meidän tuotteille ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun tilaat tuotteet meiltä arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Sony Xperia XA Ultra Suojakotelot

Suojakoteloilla annat ehdottomasti parhaan ja kätevän suojan puhelimellesi jonka nykyisillä suojilla on mahdollista antaa. Kotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä sillä niissä olevien ominaisuuksien ansiosta ne erottuvat edukseen muista markkinoilla olevista suojista. Koteloissa olevat standit ovat erittäin kätevät kun voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan josta sinun on hyvä katsella puhelimeltasi esimerkiksi elokuvia sekä pelata pelejä. Korttitaskuissa saat todella erittäin näppärästi pidettyä puhelimesi mukana myös tärkeimmät korttisi kun käyt ostoksilla ja sinun ei tarvitse pitää lompakkoasi mukana. Kotelot ovat todella suojaavia mutta tarjoavat myös erittäin tyylikkään ulkonäön puhelimellesi, lisäksi ne ovat erittäin laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista valmistettu kuten nahasta ja TPU-muovista jonka vuoksi ne sopivat hyvin päivittäiseen kovaankin käyttöön. Myymälästämme löydät kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoilla kuvioilla ja hauskoilla kuvilla koristeltuja versioita joiden joukosta varmasti löytyy kaikille sopivat mallit.

Sony Xperia XA Ultra Lisätarvikkeet

Sony Xperia XA Ultra puhelimelle on tarjolla erittäin kattava ja hieno kokoelma erilaisia lisätarvikkeita joiden joukosta löytyy hyödylliset ja hauskat tuotteet piristämään päivääsi. Löydät valikoimastamme erittäin tyylikkäät ja kätevät näytönsuojat joilla pidät puhelimesi näytön suojattuna naarmuilta sekä lialta erittäin tehokkaasti, lisäksi ne ovat helpot asettaa puhelimen näytölle. Muita tuotteita kuten latureita, autolatureita sekä matka adaptereita meillä on tajota erinomainen valikoima erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita ja kaiuttimia on saatavilla myös paljon erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia, joten täältä sinun on helppo valita juuri itsellesi sopivat. Kosketusnäyttökynät ja hanskat ovat erittäin hauskoja sekä hyödyllisiä tarvikkeita joilla kätevästi surffailet netissä, eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytöllesi tai naarmuta sitä. Toivotamme erittäin mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.