Sony Xperia X

Sony Xperia X
Sony Xperia X julkaistaan lähiaikoina ja se on Sony tuoteperheen uusin lippulaiva ja olemme jo lux-case.fi verkkokaupassa valmistautuneet sen tulemiseen kokoamalla jo hyvän valikoiman erilaisia suojia ja lisätarvikkeita sille. Puhelimessä upea 5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla sekä siinä on uusin käyttöjärjestelmä Android OS v.6.0.1 (Marshmallow). Kooltaan puhelin tulee olemaan erittäin kätevän kokoinen sillä sen mitat ovat 142.7 x 69.4 x 7.9 mm ja painoa sillä on vain 153g.

Meidän verkkokaupastamme saat helposti ja luotettavasti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, pyörätelineet, autotelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut käytännölliset lisävatvikkeet. Kuorilla tarjoat puhelimelle hyvän suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria meiltä löytyy upea valikoima eri värisiä, hienoilla kuvioilla sekä kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on helppo valita omansa. Koteloilla annat ehkä parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat joukosta hyvin edukseen. Koteloissa oleva standi antaa sinun asettaa puhelin juuri itsellesi sopivaan kulmaan kun vaikka katselet elokuvia tai kun surffailet netissä ja korttitaskut puolestaan ovat siitä käytännöllinen vaihtoehto kun voit pitää puhelimesi mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan. Pussit ovat myös yksi kätevä tapa pitää puhelin suojattuna ja samalla myös kätevästi mukanasi kun liikut kaupungilla. Autotelineet ovat ehdoton lisä nykyään autoissa sillä niissä voit pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ja itse voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia X Suojakuoret

Sony Xperia X suojakuoria löydät Lux-case.fi verkkokauppamme pohjoismaiden suurimmasta ja kattavimmasta valikoimastamme upean tajonnan. Kuoria löytyy valikoimastamme hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia sekä kauniita kuvalla ja tekstillä koristeltuja kuoria joista varmasti helposti löydät juuri omaan tyyliin sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös siksi erittäin käytännölliset sillä ne eivät häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää sitä aivan normaalisti. Kuoret tarjoavat todella hyvän suojan puhelimelle likaa ja naarmuja vastaan ja samalla ne ovat erittäin helpot kiinnittää ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat niin suosittu suoja vaihtoehto. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikilletuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Sony Xperia X Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Sony Xperia X Autotelineet

Autotelineet ovat erittäin kätevä vaihtoehto varsinkin kun pitää puhelinta autossa esillä. Telineeseen saat todella tukevasti ja turvallisesti kiinnitettyä samalla kun ajat. Telineet ovat siinä mielessä erinomainen vaihtoehto koska voit silti vapaasti käyttää puhelintasi vapaasti ajon aikana. Telineen saa käännettyä mihin asentoon vain joten sitä on helppo käyttää vaikka navigaattorina. Hands-free puheluita voit vastaanottaa myös todellä helposti. Telineitä on eri kiinnityksellä kuten ilmastointiritilä kiinnityksellä olevia jotka saat hyvin ja tukevasti kiinnitettyä ilmastointiritilään ja sitten on tietysti imukuppi versiot jotka voit kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle niin autossa kuin kodissasi, sen imukuppi tarttuu todella tiukasti sileälle pinnalle joten ei tarvitse olla huolissaan että se irtoaa.