Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance
Sony Xperia X Performance on Sony Xperia tuoteperheen uusin lippulaiva malli ja se julkaistaan pian. Puhelimessa on upea 5” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Siinä on käyttöjärjestelmänä uusin Android OS. V6.0.1 (Marshmallow). Muistia tästä mallista löytyy 3 GB RAM ja vapaata tallennustilaa 32 GB joten todella kilpailukykyinen malli tiedossa, lisäksi se on kooltaan todellä käytännöllinen sillä sen mitat ovat 143.7 x 70.4 x 8.7mm ja painoa sillä on vain 164.4g.

Olemme jo verkkokaupassamme tehneet sille oman osaston josta saat erittäin kätevästi ja helposti tilattua sille kotelot, kuoret, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut kätevät lisätarvikkeet. Kuoria on valikoimassamme upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla varustettuja sekä kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista sinun on helppo löytää omaan tyyliisi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten se istuu täydellisesti siihen ja samalla se jättää puhelimen kaikki litännät vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne ovat todella pitkäikäisiä. Kotelot puolestaan antavat koko puhelimellesi erittäin kattavan suojan ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se on todella monipuolinen ja käytännöllinen suoja puhelimellesi. Standi antaa erinomaisen tuen puhelimellesi kun esimerkiksi surffaat netissä tai kun katselet elokuvia, korttitaskuissa taas saat pidettyä puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi ja voit jättää lompakkosi välillä kotiin. Pussit puolestaan tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi sen että voit kantaa puhelintasi pussissa mukana tyylikkäästi kun liikut kaupungilla ja siinä oleva pehmeä vuoraus ei naarmuta puhelintasi. Voit myös pitää pussissa pieniä tavaroita sille varatussa pinessä taskussa. Tilaa omasi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia X Performance Suojakuoret

Sony Xperia X Performance puhelimellesi löydät upean tarjonnan erilaisia kuoria joilla saat suojattua puhelimesi lialta ja naarmuilta. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian suurimman ja kattavimman suojakuori valikoiman sinulle josta varmasti löydät juuri sopivat kuoret sinun tyylillesi sopivat. Kuoria on tarjolla paljon eri värisien lisäksi myös hienoja kuviollisia sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja malleja joista on helppo valita mieleiset suojat. Kuoret ovat hyvin yksinkertaisen näköisiä mutta siitä huolimatta ne tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista ja kovamuovista, joten ne ovat todella pitkäikäisiä. Kuoret ovat myös valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret et eivät myöskään häiritse puhelimesi käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää sitä aivan normaalisti. Lähetä meille jo tänään tilauksesi. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä samana päivänä postiin.

Sony Xperia X Performance Suojakotelot

Suojakotelot ovat markkinoiden paras mahdollinen tapa suojata koko puhelin kolhuilta ja iskuilta. Kotelot ovat koknaisuudessaan erinomainen tapa suojata puhelin ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se erottuu muista suojista monipuolisuudellaan ja käytännöllisyydellään edukseen. Standi antaa mahdollisuuden että voit tuea puhelimesi ja asettaa sen juuri siihen kulmaan mihin itse haluat kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun surffailet internetissä, korttitaskuissa sen sijaan saat pidettyä puhelimesi mukana kätevästi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun aina tarvitse pitää lompakkoasi mukana. Kotelot ovat suureksi osaksi valmistettu nahasta ja muista korkelaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne kestävät kovaakin käyttöä ja ovat myös samalla pitkäikäinen suoja puhelimellesi. Koteloita on saatavilla kauniissa eri väreissä, hienoilla kuvioilla ja kauniilla kuvilla koristeltuina, joten valikoimastamme varmasti löytyy sinullekkin sopiva kotelo. Lisäksi että kotelo tarjoaa erinomaisen suojan puhelimellesi niin se myös antaa todella tyylikkään ilmeen puhelimellesi.

Sony Xperia X Performance Suojapussit

Suojapussit ovat materiaaliltaan samalla myös korkeluokkaisia ja kestäviä mutta myös erittäin tyylikkäitä ja siksi ne ovatkin upea tapa suojata puhelin ja samalla saat kannettua pussin avulla puhelintasi mukanasi kun liikuskelet kaupungilla. Pusseja on tarjolla paljon eri värisiä ja mallisia jotta jokaisen tyyliin löytyisi sopiva suojapussi. Pussit ovat siitäkin erinomainen suoja vaihtoehto että niissä on pieni tasku jossa voit pitää puhelimesi lisäksi mukana myös pieni tavaroita esimerkiksi avaimia, muistilappuja ja vaikka kolikoita, se onkin tavallaan suojan lisäksi myös pieni laukku. Kotelossa on todella pehmeä vuori joka on miellyttävä käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta puhelintasi tai esineitä jota pussissa pidät. Kantohihnan avulla saat sen aina mukaasi niin kauppaan kuin työmatkoille kätevästi. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.