Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact on Sonyn uutukainen ja se julkaistiin 2016 Syyskuussa kuluttajille. Tässä puhelimessa on tyylikäs 4.6” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Mitoilla 129 x 65 x 9.5mm se on erittäin näppärän kokoinen ja painoa sillä on 135g. Käyttöjärjestelmä on Android OS, 6.0.1 (Marshmallow) joka on suunniteltu päivitettäväksi v7.0 (Nougat) järjestelmään. Tässä puhelimessa on keskusmuistia 3 GB RAM verran ja vapaata tallennustilaa löytyy 32 GB. Meillä on kerätty tälle osastolle todella kattava ja laadukas valikoima erilaisia tarvikkeita ja suojia tähän puhelimeen. Lux-case.fi verkkokaupasta sinun on helppo tilata kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja lisätarvikkeet. Puhelimen saat helposti ja yksinkertaisesti pidettyä suojattuna helppokäyttöisillä kuorilla. Niitä on saatavilla hienoilla eri väri ja malli vaihtoehdoilla. Kuoret ovat todella helosti kiinnitettäviä ja irrotettavia ja lisäksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Kotelot tarjoavat koko puhelimelle todella kattavan sekä erinomaisen suojan. Monipuoliset ominaisuudet koteloissa erottavat ne hyvin muista suojista erittäin hyvin edukseen. Standin avulla saat mainiosti asetettua puhelimen siten että esimerkiksi elokuvien katselu sujuu mukavasti ja samoin internetissä surffailu.

Muutamat päivittäin käyttämäsi kortit kulkevat näppärästi puhelimesi mukana korttitaskuissa. Saatavilla on lisäksi erittäin laadukkaat ja kestävät näytönsuojat, joiden avulla saat pidettyä näyttösi ehjänä ja lähes uuden veroisena. Tule katsomaan mitä löydät valikoimastamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia X Compact Suojakuoret

Meillä lux-case.fi verkkokaupassamme on tarjolla Sony Xperia X Compact puhelimelle paljon erilaisia tuotteita. Tarjoamme tälle puhelin mallille pohjoismaiden kattavimman ja laajimman valikoiman hienoja kuoria, joiden avulla saat pidettyä puhelimesi erinomaisesti suojattuna erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan. Valittavanasi on paljon hienoja eri malleja sekä kauniiden värien lisäksi tyylikkäitä kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Ne antavat todella tyylikkään ja näyttävän ilmeen puhelimelle, niiden ansiosta puhelimesi helposti erottuu massasta persoonallisen ilmeen vuoksi. Kuorilla saat tarjottua hyvin yksinkertaisen mutta silti tehokkaan suojan puhelimellesi. Ne ovat todella hyviä päivittäisessä käytössä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, joustavasta muovista, kovamuovista ja puusta. Poikkea myymäläämme ostoksille jo tänään! Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen tomituksen kotiisi ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Sony Xperia X Compact Suojakotelot

Kotelot tarjoavat puhelimelle todella kattavan suojan monilta erilaisilta iskuilta ja kolhuilta. Monipuolisen ja käytännöllisen suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi todella hienon ja tyylikkään ilmeen. Koteloissa olevan standin avulla sinun on todella kätevä asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta näet hyvin selailla internettiä tai katsella elokuvia. Puolestaan korttitaskuissa saat hyvin pidettyä muutamia päivittäin käyttämiäsi tärkeimpiä korttejasi puhelimesi mukana. Koteloiden pinta on mukavan tuntuinen pitää kädessä ja lisäksi se pysyy näpeissä mainiosti. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista sekä kestävistä materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta ja joustavasta muovista, juuri sen vuoksi ne kestävät hyvin kovemmassakin käytössä pitkään.

Sony Xperia X Compact Autotelineet

Autotelineet ovat jokaiseen autoon tulleet jo melkein vakiovarteiksi mutta meillä on tarjolla erinomaisia vaihtoehtoja Sony Xperia X Compact puhelimelle. Niiden avulla sinun on todella kätevä pitää puhelin paikoillaan tukevasti ja turvallisesti kun olet ajamassa. Telineet ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, sen vuoksi ne ovat erinomainen valinta pitää puhelimesi hyvin paikoilaan autossa. Telineen saa käännettyä mihin asentoon vain joten sitä on helppo käyttää vaikka navigaattorina. Hands-free puheluita saat soitettua siitä myös toledda kätevästi. Puhelinta voit vapaasti käytää sen ollessa telinessä. Telineitä on eri kiinnityksellä kuten ilmastointiritilä kiinnityksellä olevia jotka saat hyvin ja tukevasti kiinnitettyä ilmastointiritilään ja sitten on tietysti imukuppi versiot jotka voit kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle niin autossa kuin kodissasi, sen imukuppi tarttuu todella tiukasti sileälle pinnalle joten ei tarvitse olla huolissaan että se irtoaa. Niskatukeen kiinnitettävät telineet ovat käytännöllinen hankinta takapenkillä istuville jotka voivat siitä helposti katsella matkan aikana esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä. Se on helppo kiinnittää tukevasti niskatukeen ja sitä saa myös käännettyä eri katsleukulmiin. Tule nyt tutustumaan kattavaan valikoimaamme.