Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

Tervetuloa tarkastelemaan mahtavia Sony Xperia Tablet Z lisävarusteita ja suojia. Meillä Lux-Casella on tapana kerätä laaja valikoima laadukkaita tuotteitta, myös kaikille harvinaisille tableteille ja puhelimille. Näin ollen Sony Xperia Tablet Z valikoima tulee olemaan erittäin kattava. Näyttösi suojaksi on tarjolla pelipintaisia tai kirkkaita täydellisesti istuvia suojakalvoja. Suojakotelot ja tabletlaukut tarjoavat erittäin tehokkaan suojan ja tyylikkään ulkoasun Sony Xperia Tablet Z tabletillesi. Valikoi tuotteesi ja tilaa jo tänään! Ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Tutustu myös Sony Xperia Z2 Tablet tarvikkeisiimme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia Tablet Z

Sony:n huippu uutuus yhdistää kaikki Sony laitteiden parhaat puolet yhteen pakettiin. Nopeampi, parempi kuvanlaatu ja tyylikäs muotoilu uusine väreineen. Sony Xperia Tablet Z tabletista on saatavilla kolmena eri mallina. 16Gb tai 32Gb tallennustilalla olevat Wi-Fi mallit ja 16Gb tallennustilalla oleva LTE/4G versio. 10,1 tuumainen HD Reality-näyttö hyödyntää Mobile BRAVIA Engine 2 tekniikkaa, joka optimoi jokaisen kuvan automaattisesti. 1920x1200 pikselin tarkkuudella kuvaa toistava TFT LCD kosketusnäyttö, jonka pinta on on käsitelty sormen jälkiä hylkiväksi. Sony Xperia Tablet Z tarjoaa siis entistä kirkkaamman ja terävämmän katselukokemuksen. Tabletti on paketoitu erittäin tyylikkäisiin ja kompaktin kokoisiin kuoriin. Vain 6,9mm paksu tabletti on myös vedenkestävä ja lujatekoinen. Kestävää tablettia voit siis kuljettaa aina mukana, myös vaativimmissa olosuhteissa. Paino tabletilla on vain 495 grammaa. Sony Xperia Tablet Z tabletin tehoista vastaa 1,5 gigahertsin neliydinprosessori, jota tukee 2gt RAM- muisti. Tabletti tarjoaa langatonta viihdettä ja toimii yleiskaukosäätimenä. Tabletilla voit hallita kaikkea viihdettä kotonasi. Tablet Z:tassa on kahdeksan megapikselin kamera, joka on varustettu ExmorR kennolla, jonka ansiosta kuvaaminen onnistuu valaistuksesta riippumatta. Totta kai tabletissa on myös etukamera, jonka tarkkuus on 2,2 megapikseliä ja resoluutio on 1920x1080 pikseliä. Sony Xperia Tablet Z on valmiina viihdyttämään sinua, tehokkaassa ja tarkka näyttöisessä tabletissa pyörivät kaikki pelit ja sovellukset moitteettomasti.

Sony Xperia Tablet Z Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo tarjota tämä loistava valikoima tarvikkeita Sony Xperia Tablet Z tabletille. Valikoimamme pitää sisällään hyödyllisiä tuotteita joka tarpeeseesi. Tablettien kanssa erittäin hyödylliset standit löytyvät myös valikoimastamme, monissa eri malleissa. Kaapelit kategoriastamme löydät adapterit, äänikaapeli, datakaapelit ja latauskaapelit. Latauskaapeleita on tarjolla monen värisinä ja mittaisina. Pöytätelineet ja autotelineet tableteille on harvinaista herkkua, mutta Standit & telineet ja autotelineet kategoriat pitävät sisällään useita harvinaisia teline ratkaisuja Sony Xperia Tablet Z tabletille. Langattomia kaiuttimilla ja kuulokeilla saat nostettua äänentoiston uudelle tasolle. Suojakotelot, laukut, suojakuoret ja näytön suojakalvot ovat suuri osa valikoimaamme. Uutuus tuotteille lisäämme tuotteita valikoimaamme lähes päivittäin. Toivotamme mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!