Sony Xperia S

Sony Xperia S
Sony Xperia S suojakuori valikoimamme kattaa yli sadat tyylikkäät mittatilaustyönä valmistetut kuoret, joten löydät varmasti itsellesi sopivat tuotteet jo tältä istumalta. Tälle upealle viihdelaitteelle olemme keränneet suuren valikoima tarvikkeita, voit tarkastella tuotteita lisätarvikkeet valikossamme. Alkuperäiset data-kaapeli ovat yleensä liian lyhyitä ja hankaloittavat puhelimen käyttöä sen ollessa latauksessa tai kytkettynä tietokoneeseen, mutta apu ei ole kaukana, Lux-Caselta löytyy kaapelit aina kolme metrisiksi asti monissa eri väreissä. Muistathan lisätä myös mallikohtaisesti muotoon valmistetut näytön suojakalvomme ostoskoriisi. Kuljetamme tuotteet ilmaoseksi aina kotiovellesi saakka.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia S

Tässä upeasti suunnitellussa Sony Xperia S älypuhelimessa on upea 4,3 tuuman kosketusnäyttö joka tekee sen käytöstä miellyttävän kokokemuksen, sen 16 miljoonaa väriä toistava 720x1280 resoluutiolla oleva kapasitiivinen LED taustavalaistu kosketusnäyttö joka käyttää hyodykseen Sony Mobile BRAVIA Engineä antaa uskomattoman tarkan katselu kokemuksen. 1,5GHz tuplaydinprosessorin ja Quallcomm:in MSM8260 Snapdragon-piirisarjan ansiosta on Sony Xperia S todella tehokas puhelin. Puhelin toistaa kaikki yleisimmät kuva ja ääni formaatit ja siitä löytyvä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä mahdollistaa vaikka upean elokuvan katselu elämyksen. Ram muistia on kiitettävät 1024MB ja sisäistämuistia 32GB mikä on riittävä puhelimelle. Sony Xperia S tukee WLAN, bluetooth, GPRS, EDGE ja kaikkia muita yleisimpiä yhteyksiä. Loistava 1750mAh kapasiteetiltaan oleva akku antaa jopa 8,5 tuntia 3G puheaikaa, valmiusaika on uskomattomat 450 tuntia GSM verkossa ja musiikintoisto aikaa luvataan jopa yli vuorokauden verran.

Sony Xperia S Kuoret

Sony Xperia S suojakuori valikoimassamme on lähes sata huippulaadukasta tuotetta joista voit valita omasi. Lux-Case:lla on tarjota suojakuoret monissa väreissä, malleissa ja myös kuvioituina ja kuvallisina. Suojakuoret on mittatilaustyönä Sony Xperia S puhelimen mittojen mukaan valmistettuja, joka takaa niiden virheettömän istuvuuden puhelimesi suojaksi. Parhaat materiaalit ja kevyeksi suunnitellut kuoret ovat miellyttäviä jokapäiväisessä käytössä. Suojakuorilla saat uuden tyylin puhelimellesi, pystyt vaihtamaan kuoret koskatahansa pikakiinnityksen ansiosta ja näyn pystyt piristämään päivääsi vaihtelemalla kuoria. Suuren näyttösi suojaat parhaiten Lux-Case:n laadukkailla näytön suojakalvoilla, jotka on niin ikään juuri Sony Xperia S puhelimelle mitoitettu ja käytössä täysin humaamattomia.

Ylpeänä esitellemme myös Sony Xperia S tarvikevalikoiman missä meillä on tarjota yli 250 puhelimesi kanssa yhteen sopivaa lisätarviketta. Lux-Casella haluamme helpottaa sinua luomaan mahdollisimman mukavan ympäristön käyttää Sony Xperia S puhelintasi niin autoon, kotiin kuin toimistollekkin. Kaikki autotelineet, standit, laturit, kaapelit, kosketusnäyttökynät, liukuestematot ja monet muut hyödylliset tuotteemme tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen ympäristön käyttää puhelintasi. Jos et kuitenkaan löytänyt etsimääsi huippu valikoimastamme, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään tarvitsemasi tuotteet.