Sony Xperia M5

Sony Xperia M5
Sony Xperia M5 Puhelimeen lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman kun kyseessä on suojat tai tarvikkeet. Tähän upeaan puhelimeen saat meiltä helposti ja kätevästi tilattua kuoret, kotelot, pussit, laturit, autolaturit. Autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, sekä muut lisätarvikkeet. Näytön suojakalvoilla pidät puhelimesi näytön erinomaisessa kunnossa ja puhtaana. Suojakuoria löydät valikoimastamme useita eri värisiä, kuviolla varustettuja sekä teksti/kuva yhdistelmiä paljon erilaisia jokaiseen makuun. Koteloilla annat puhelimellesi erittäin kattavan suojan iskuja ja kolhuja vastaan. Laturit ja autolaturit saat myös täältä, useita värejä ja malleja. Autotelineet ovat erinomainen tapa pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi kun keskityt ajamiseen. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme ja kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi saman päivän postiin. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Sony tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä meidän lux-case.fi verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Sony Xperia M5 Suojakuoret
Hienolle Sony Xperia M5 puhelimellesi löydät huikean valikoiman erilaisia suojakuoria. Lux-case.fi verkkokaupassamme on pohjoismaiden suurin tuote valikoima suojia ja lisätarvikkeita puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Suojakuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat erinomaisia jatkuvassa ja pitkässä käytössä. Ne ovat myös valmistettu Xperia M5 puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Kuoret ovat yksinkertaisia ja helppo kiinnittää puhelimeen ja silti antavat ensiluokkaisen suojan puhelimellesi kolhuja ja naarmuja vastaan. Tuote valikoimassamme on lukuisia väri vaihtoehtoja ja niiden lisäksi hauskoja kuvioita ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joten vallinnanvaraa riittää kun valitset kuoria puhelimeesi. Tee tilauksesi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi saman päivän postiin.

Sony Xperia M5 Kotelot ja Pussit
Nahkakoteloilla suojaat erinomaisesti Xperia M5 puhelimesi ja samalla se on paljon enemmän kuin pelkkä suojakotelo. Kotelot pitävät puhelimesi suojassa lialta, iskuilta ja kolhuilta erinomaisesti. Nahkakotelo erottuu joukosta erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Niissä on mukana tuki joka tekee esimerkiksi internetissä surffailun, lukemisen tai elokuvien katselusta entistä mukavampaa, myös korttitaskut ovat loistava lisä sillä voit pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimen mukana. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja pinta on mukavan tuntuinen ja pysyy hyvin kädessä. Koteloita on saatavilla samoin kun kuoria laajalla väri valikoimalla ja useilla kuvioilla. Suojapussit ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella käteviä pitämään puhelimesi suojattuna kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Myös pusseja on saatavilla eri värisinä ja mallisina

Sony Xperia M5 Lisätarvikkeet
Myymälästämme löydät myös erittäin hienon ja laajan valikoiman Xperia M5 puhelimen lisätarvikkeita. Tarjolla on hyödyllisiä tuotteita helpottamaan puhelimesi päivittäistä käyttöä. Puhelimen tärkeimmän osan eli näytön pidät loistavasti suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Löydät myös laajan valikoiman kuulokkeita meiltä. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita malleja ja värejä, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella kätevä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Saat kiinnitettyä telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle ja sileälle pinnalle autossasi. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy tutustumassa muihin hienoihin Sony tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja hauskoja ostos hetkiä verkkokaupassamme.