Sony Xperia M2

Sony Xperia M2

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suomen kattavimman Sony Xperia M2 lisätarvike valikoiman. Olemme puhelinten suojaukseen erikoistunut verkkokauppa, mutta valikoimastamme löydät satoja muitakin puhelimen käyttöä helpottavia lisätarvikkeita. Olemme jakaneet tuotteet omiin kategorioihinsa joita ovat suojakuoret, kotelot, käsivarsikotelot, pussit, näytön suojakalvo, standit & telineet, kuulokkeet, kaiuttimet, autotarvikkeet, autotelineet, autolaturit, laturit, lisätarvikkeet, kaapelit, pyörätelineet. Tutustu siis ajan kanssa valikoimaamme ja tee mahtavia löytöjä.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia M2

Tämä Sonyn upea uutuuspuhelin tarjoaa suorituskykyä ja tyylikkyyttä edulliseen hintaan. Vain reilun 200€ hintaluokassa oleva Sony Xperia M2 tarjoaa upeita ominaisuuksia ilman valtavaa hintalappua. Tästä puhelimesta löytyy mm. tehokas neliydin suoritin joka pyörii 1,2 GHz nopeudella, android 4.3 käyttöjärjestelmä, 4,8 tuuman näyttö ja 4G yhteys. Tässä hintaluokassa kaikki nämä ovat upeita ominaisuuksia. Sony Xperia M2 puhelimen suhteellisen kookas näyttö kannattaa ehdottomasti suojata kalvolla sekä kotelon näytön suojalla. Voimme ilolla ilmoittaa että tällekin puhelinmallille keräämme valtavan määrän erilaisia lisätarvikkeita, joilla voit suojata puhelintasi tai helpottaa sen jokapäiväistä käyttöä. Kannattaa tutustua valikoimiimme, löydät varmasti jotain mieleistä. Eli ei muuta kun shoppailemaan ja hyödyntämään upeat tarjouksemme. Tarjoamme myös ilmaisen kotiinkuljetuksen kaiken kokoisiin tilauksiin!

Sony Xperia M2 Suojakuoret

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa valtavan määrän erilaisia suojakuoria myös tälle upealle uudelle puhelinmallille. Meiltä löydät varmasti mieleiset Sony Xperia M2 suojakuoret. Suojakuoria valittaessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota tyylikkyyden lisäksi materiaaliin. Suojakuorien ominaisuudet vaihtelevat suuresti, riippuen siitä että mistä materiaalista ne on valmistettu. Valikoimastamme löytyy myös monia materiaaleja käyttäviä hybridi suojakuoria jotka toimivat kaikkein tehokkaimmin. Yleisimpiä suojakuori materiaaleja on: silikoni, alumiini, TPU materiaali ja kova komposiittimuovi. Kovasta materiaalista valmistettujen kuorien suurin etu on se että ne ovat ohuita eivätkä juurikaan kasvata puhelimesi kokoa. Silikoniset suojakuoret tarjoavat uskomattoman tehokkaan suojan kolhuja vastaan, samalla istuen täydellisesti Sony Xperia M2 puhelimelle, jättäen kuitenkin kaikki liitännät ja painikkeet avoimiksi käyttöä varten. TPU-kuoret on yleensä kuvioitu tyylikkäillä kuvilla ja kuvioilla, jonka lisäksi niiden keskikova materiaali antaa tehokkaan suojan kolhuja vastaan, kuitenkaan suurentamatta puhelimen kokoa.

Sony Xperia M2 Tarvikkeet

Verkkokaupastamme löytyy satoja tuotteita joilla voit helpottaa puhelimesi käyttöä, tai vain tehdä siitä mukavampaa. Esimerkiksi standilla tuet puhelimen pöydälle mahdollisimman miellyttävään kulmaan esimerkiksi elokuvien katselua tai pelien pelaamista varten. Kotelo on tyylikäs tapa suojata puhelimesi, jolloin samalla suojaat näytön kätevällä kannella, jonka voit myös kääntää puhelimen taakse standiksi. Koteloista löytyy myös usein omat taskut korteille. Meiltä myös satoja kuulokkeita joilla piristät omaa tyyliäsi samalla mahdollistaen musiikin kuuntelun mahtavalla äänenlaadulla. Meiltä myös paljon laadukkaita kaiuttimia joilla pidät musiikin mukanasi missä ikinä kuljetkin.