Sony Xperia M

Sony Xperia M

Tervetuloa selaamaan Suomen parasta Sony Xperia M tarvike valikoimaa. Verkkokauppamme valikoima pitää sisällään satoja tuotteita Sony Xperia M puhelimelle. Tuoteryhmiin jaetut tuotteet on helppo löytää, kategorioita on muun muassa suojakuorille, suojakoteloille, käsivarsikoteloille, kuulokkeille, kaiuttimille, suojapusseille, autotarvikkeille ja näytön suojakalvoille. Kaikki myymämme puhelintarvikkeet on korkealaatuisia ja valikoimamme sisältää jokaisen tyyliin sopivia tuotteita. Sadoista tuotteista pääset valitsemaan omaan tyylisi sopivat suojakuoret, kotelot ja muut tarvikkeet. Alla on listattuna tuoteryhmät, joiden kaikki tuotteet on yhteensopivia Sony Xperia M puhelimelle.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia M

Sony on julkistanut uuden älypuhelin mallinsa Sony Xperia M puhelimen. Tämä Android käyttöjärjestelmää hyödyntävä älypuhelin sijoittuu Sony:n halvempien mallien joukkoon. Laitteelle odotetaan paljon kysyntää sen halvan hinnan, tyylikkään muotoilunsa ja tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta. Näyttönä toimii neljän tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on siedettävät 854 x 480 pikseliä. Kamera on viiden megapikselin tarkkuudella luonnollisen näköisiä kuvia taltioiva, automaattitarkenteinen ja LED salamavalolla varustettu. Etukamerana toimii heikkotasoinen 0,3 megapikselin kamera, joka kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden videopuheluiden puhumiseen. Xperia M mallia tullaan myymään valkoisella, mustalla, keltaisella ja violetilla värityksellä.

Sony Xperia M Suojakuoret & Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle Sony:n suosioon nousevalle puhelimelle loistavan valikoiman suojakuoria, joista pääset valitsemaan juuri itseäsi miellyttävän mallin. Suojakuoret löydät silikonisina, komposiittimuovisina, alumiinisina, TPU-materiaalista valmistettuina ja monia edellä mainittuja materiaaleja yhdistelevinä extra suojaavina malleina. Suojakotelo valikoimamme pitää sisällään laadukkaita nahkakoteloita, puhelinlompakoita ja kankaisia puhelin laukkuja. Suojakotelot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista käsityönä Xperia M puhelimen muotojen mukaiseksi. Suojakotelot ja suojakuoret on täydellisesti laitteesi suojaksi istuvia ja ne on suunniteltu jättämään kaikki puhelimen liitännät, painikkeet ja kameran vapaasti käyttöösi. Käsivarsikotelo valikoimamme on Suomen kattavin tällekin uutuus puhelinmallille. Urheilukotelot on suunniteltu suojaamaan puhelintasi tehokkaasti urheilusuoritusten ajan ja tukemaan puhelimesi tiukasti käsivarteesi, jossa se kulkee mukanasi lähes huomaamattomasti. Näytön suojakalvot on helpoin tapa pitää lika ja naarmut loitolla kosketusnäytöltäsi. Helposti liimattavat suojakalvot on edullisia ja mahdollistavat näyttösi säilyvän uuden veroisena normaalia pidempään. Suojapussivalikoimassamme on yli kolmesataa suojapussia, puhelinlompakkoa ja puhelinlaukkua Sony Xperia M puhelimelle. Suojapussit on helppo ja tyylikäs tapa suojata uutta Android-puhelintasi. Lisätarvike valikoimamme sisältää muun muassa näppärät kosketusnäyttökynät, jotka taittuvat rannekoruksi, kun et sitä tarvitse. Kosketusnäyttökynä kulkee siis aina vaivattomasti mukanasi ranteesi ympärillä. Äänentoistoa parantamaan tarjoamme laajan valikoiman kuulokkeita ja kaiuttimia. Laadukkailla kaiuttimillamme jaat musiikin helposti kavereidesi kesken, helpoiten se onnistuu langattomalla Bluetooth yhteyttä hyödyntävällä kaiuttimella, mikä on varustettu sisäisellä akulla. Myymämme kuulokkeet on korkealaatuisia ja tyylikkäitä niin muotoilultaan kuin väritykseltäänkin. Voimme siis todeta kaiken tarvitsemasi löytyvän Luc-Casen verkkokaupasta. Parhaat, edulliset ja tyylikkäimmät tuotteet Sony Xperia M puhelimelle löydät meiltä. Toivotamme mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.