Sony Xperia L1

Sony Xperia L1
Sony Xperia L1

Sony Xperia L1 puhelin on määrä julkaista Huhtikuussa 2017. Siitä odotetaan yhtä kevään myyntimenestystä. Tässä puhelin mallissa on erinomainen 5.5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä on Android OS, v7.0 (Nougat). Keskumuistia tässä on 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Mitoiltaan se on todella käytännöllisen kokoinen 151 x 74 x 8.7 mm ja painoa sillä on 180 g. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa valtavan valikoiman jo nyt tälle puhelin mallille. Meiltä sinun on todella kätevä tilata puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut hyödylliset lisätarvikkeet. Kuoria on saatavilla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvioilla varustettuja sekä upeita kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivan kuoren. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja lisäksi ne ovat myös valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti, samalla jättäen puhelimen liitännät vapaisksi. Suojakotelot ovat paras mahdollinen suoja koko puhelimelle ja siinä olevat standi ja korttitaskut tekevät siitä monipuolisen ja käytännöllisen suojan puhelimelle. Standi antaa mahdollisuuden asettaa puhelin haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi pelaat pelejä tai kun selailet internettiä, korttitaskuissa puhelimesi mukana kulkee kätevästi tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka kaupassa.

Autotelineet ovat erinomainen varuste autossa kun saat pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan.

Tervetuola Sony Xperia L1 Suojakuori osastollemme! Täältä saat hankittua tyylikkäät ja suojaavat kuoret kätevästi omalle puhelimellesi. Tarjoamme lux-case.fi verkkokaupassa pohjoismaiden laajimman valikoiman erilaisia kuoria suojaamaan puhelintasi. Myymälästämme löydät todella hienojen eri mallisien ja värisien vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla, sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja suojia. Tarjoat niiden avulla todella kattavan suojan erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Materiaaliltaan ne ovat korkealaatuisia ja erittäin kestäviä, juuri sen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti puhelimen päivittäiseen suojaukseen. Kuoret ovat valmistettu kyseisen mallin mittojen mukaan ja sen vuoksi se istuu puhelimeen täydellisesti, lisäksi samalla jättäen sen liitännät kätevästi vapaaksi. Niiden avulla saat hyvin suojattua puhelimen sekä tarjottua sen ulkonäölle henon ilmeen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia L1 Suojakuoret

Sony Xperia L1 suojakuoria löydät Lux-case.fi verkkokauppamme pohjoismaiden suurimmasta ja kattavimmasta valikoimastamme upean tajonnan. Kuoria löytyy valikoimastamme hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia sekä kauniita kuvalla ja tekstillä koristeltuja kuoria joista varmasti helposti löydät juuri omaan tyyliin sopivat vaihtoehdot. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen kaikki liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös siksi erittäin käytännölliset sillä ne eivät häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää sitä aivan normaalisti. Kuoret tarjoavat todella hyvän suojan puhelimelle likaa ja naarmuja vastaan ja samalla ne ovat erittäin helpot kiinnittää ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat niin suosittu suoja vaihtoehto. Tule jo nyt tutustumaan meidän erinomaiseen tuote valikoimaamme.

Sony Xperia L1 Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata Sony Xperia L1 puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Sony Xperia L1 Autotelineet

Autotelineet ovat erittäin kätevä vaihtoehto varsinkin kun pitää Sony Xperia L1 puhelinta autossa esillä. Telineeseen saat todella tukevasti ja turvallisesti kiinnitettyä samalla kun ajat. Telineet ovat siinä mielessä erinomainen vaihtoehto koska voit silti vapaasti käyttää puhelintasi vapaasti ajon aikana. Telineen saa käännettyä mihin asentoon vain joten sitä on helppo käyttää vaikka navigaattorina. Hands-free puheluita voit vastaanottaa myös todellä helposti. Telineitä on eri kiinnityksellä kuten ilmastointiritilä kiinnityksellä olevia jotka saat hyvin ja tukevasti kiinnitettyä ilmastointiritilään ja sitten on tietysti imukuppi versiot jotka voit kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle niin autossa kuin kodissasi, sen imukuppi tarttuu todella tiukasti sileälle pinnalle joten ei tarvitse olla huolissaan että se irtoaa.

Sony Xperia L1 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Sony Xperia L1 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/sony-xperia-l1.html