Sony Xperia Go

Sony Xperia Go

Tiilikkäimmät suojakuoret Sony Xperia Go puhelimelle tarjoaa Lux-Case.fi. Maillä on ilo tarjota tämä loistava valikoima Sony Xperia Go suojakuoria ja koteloita, mistä jokainen löytää varmasti omaan tyyliinsä sopivat tuotteet. Mittatilaustyönä valmistetut kuoret/kotelot istuvat moitteettomasti puhelimesi suojaksi jättäen painikkeet ja liitännät avoimiksi. Tarjoamme tuotteille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Tarkastele myös lisätarvike valikoimaamme mistä löydät kaapelit, kuulokkeet, standit, autotelineet, kosketusnäyttökäsineet, kaiuttimet ja paljon muuta. Sony Xperia Go puhelimessa on suuri 3,5 tuuman näyttö jolle annat parhaimman suojan täysin käyttöä haittaamattomasti näytön suojakalvoillamme. Toivomme että viihdyt Lux-Case.fi verkkokaupassamme!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia Go Kuoret

Sony Xperia Go on Android-älypuhelin, jonka sirojen kuorien sisällä sykkivä 1GHz tuplaydinprosessori pyörittää vaativiakin ohjelmia ja pelejä takertelematta. Sony Xperia Go:n roiske ja vesitiivis, vain 9,8mm paksu kuori tekee siitä yhden kestävimmistä älypuhelimista. Sen Bravia Enginellä varustettu 3,5 tuuman näyttö toistaa kuvan luonnollisena ja kirkkaana. Sony Xperia Go soveltuu erinnomaisesti koti- ja työkäyttöön.


Lux-Case on tyytyväinen voidessaan tarjota tämän upean valikoiman suojakuoria ja koteloita Sony Xperia Go puhelimellesi. Lux-Case suojakuoret on valmistettu käyttäen markkinoiden parhaita materiaaleja ja kuoret on mittatilaustyönä tehty puhelinmalli kohtaisesti, joten ne istuvat täydellisesti koristamaan puhelintasi jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi, antaen samalla puhelimellesi parhaan suojan. Näytön suojakalvoillamme suojaat näyttösi täysin käyttöä haittaamatta, voit valita kirkkaista tai peilipintaisista kalvoista, peilipintainen kalvo näyttää peililtä näytön ollessa pimeä, näytön käynnistyessä se muutuu kirkkaaksi ja selkeälksi.


Suojakuorien lisäksi meiltä löydät Suomen parhaan valikoiman matkapuhelintarvikkeita. Lux-Casella haluamme helpottaa sinua luomaan mahdollisimman mukavan ympäristön käyttää Sony Xperia Go puhelintasi niin autoon, kotiin kuin toimistollekkin. Kaikki autotelineet, standit, laturit, kaapelit, kosketusnäyttökynät, liukuestematot ja monet muut hyödylliset tuotteemme tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen ympäristön käyttää puhelintasi. Jos et kuitenkaan löytänyt etsimääsi huippu valikoimastamme, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään tarvitsemasi tuotteet.