Sony Xperia E5

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5 puhelin on määrä julkaista lähiaikoina ja olemmekin jo täällä lux-case.fi verkkokaupassa valmistautuneet siihen. Puhelimessa on todella tyylikäs 5” IPS kosketusnäyttö jossa on 720 x 1280 pikselin resoluutio ja kooltaan se on todella kompakti, sillä sen mitat ovat 144 x 69 x 8,2mm ja painoa sillä on 147g. Käyttöjärjestelmänä tässä puhelimessa toimii Android OS, v6,0 (Marshmallow) ja muistia siinä on 1,5GB RAM sekä vapaata tallennustilaa 16GB. Olemme keränneet kaiken tarpeellisen meidän sille omistamallemme osastolle josta löytyvät erilaiset tarvikkeet kuten kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Kuoret ovat todella käytännöllinen suoja puhelimelle sillä ne ovat erittäin yksinkertaisia ja kevyitä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimelle täydellisesti, lisäksi ne eivät peitä puhelimen liitäntöjä tai nappeja. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimille ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista suojista. Koteloissa olevat standit mahdollistavat sen että voit tukea puhelimesi sellaiseen kulmaan josta sinun on kätevä esimerkiksi katsella elokuvia tai surffailla netissä, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Autotelineet ovat yleinen varuste autoissa, sillä se helpottaa puhelimen pitämistä autossa erittäin paljon. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti paikoillaan autossa. Voit myös käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä sillä se ei vaikuta puhelimen käyttöön millään tavalla, lisäksi saat käännettyä sen lähes mihin tahansa kulmaan. Tilaa itsellesi omat jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia E5 Suojakuoret

Kun etsit Sony Xperia E5 puhelimellesi parhaita suoja vaihtoehtoja niin täältä sinä löydät upean tarjonnan erilaisia suojakuoria puhelimellesi. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoismaiden suurimman ja erittäin hienon valikoiman laadukkaita kuoria pitämään puhelimesi suojattuna naarmuilta ja kolhuilta. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista ja TPU-muovi hybridi seoksesta, jonka avulla puhelimesi pysyy paremmassa kunnossa ja mahdollisesti pidentää myös sen käyttöikää. Kuoria on meiltä saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia sekä erittäin hienoja kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat kuori mallit. Kuoret ovat siitä erinomaiset että ne eivät vaikuta puhelimen normaali käyttöön millään lailla, joten voit käyttää sitä aivan kuten ennenkin. Kuoret ovat todella helppokäyttöiset ja samalla ne antavat mukavan ja pirteän ilmeen puhelimellesi. Hanki meiltä omasi tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen suoraan kotiisi ja kun lähetät meille tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi vielä postiin samana päivänä.

Sony Xperia E5 Suojakotelot

Parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi annat ehdottomasti suojakoteloilla. Kotelot tarjoavat koko puhelimellesi upean suojan ja niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne hienosti edukseen muista tarjolla olevista suojista niiden monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Koteloissa oleva standi mahdollista sen että saat asetettua puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi surffaat internetissä ja varsinkin kun katselet elokuvia siitä, korttitaskuissa puolestaan kulkevat kätevästi tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, eikä sinun aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Kotelot tarjoavat myös erittäin kattavan suojan lisäksi myös hienon tyylikkään ilmeen puhelimellesi. Kotelot ovat myös valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten TPU-muovista ja nahasta ja sen vuoksi ne ovat pitkäikäisiä päivittäisessä käytössä. Meillä on tarjolla hienoja eri värisien koteloiden lisäksi myös upeilla kuvilla varustettuja sekä kauniilla kuvioilla koristeltuja koteloita joista varmasti kaikki löytävät omalle tyylilleen sopivimmat mallit.

Sony Xperia E5 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeissa Sony Xperia E5 puhelimelle meillä on tarjota runsaasti eri vaihtoehtoja helpottamaan sen käyttöä ja tuomaan vapaa-aikaan enemmän tekemistä. Erinomaisilla näytönsuojilla pidät puhelimesi näyton hyvässä kunnossa ja puhtaana kätevästi, lisäksi näytönsuojat ovat helpot asettaa puhelimen näytölle. Latureita, autolatureita ja matka adaptereita meiltä löytyy useita eri värisiä ja mallisia, joista valita omansa. Laadukkaita kuulokkeita meillä on myös todella laaja valikoima, kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja lisäksi ne toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on paljon eri mallisia ja värisiä kuulokkeita. Kaiuttimia on joka lähtöön valikoimassamme ja niitä on saatavilla erikokoisia, eri värisiä ja eri mallisia, kaiuttimet ovat ehdoton valinta niille jotka haluavat paremman äänenlaadun kuin laitteiden normaali kaiuttimet antavat kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun kuuntelet musiikkia. Kosketusnäyttökynät ovat todella hauska lisä kun selailet internettiä, sillä se ei naarmuta näyttöä eikä jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Tarjonnasta löytyy vielä muutamia kauko-ohjattavia tuotteita jotka tuovat iloa päivään ja voit helposti ohjailla niitä puhelimellasi vaikka kotona tai sitten ulkona. Toivotamme oikein viihtyisiä ostoshetkiä verkkokaupassamme.