Sony Xperia E3

Sony Xperia E3
Tämä Sonyn puhelin on matalan budjetin puhelin ja siinä on kaikki perusominaisuudet. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suojakuoret, kotelot ja lisätarvikkeet Sony Xperia E3 puhelimellesi. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja helposti asennettavat Sony Xperia E3 näytön suojakalvot, joiden avulla pidät näyttösi kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Tarjoamme myös valtavan valikoiman älypuhelinten kuulokkeita, mini kaiuttimia, telineitä sekä kaapeleita, joiden avulla teet puhelimestasi viihdekeskuksen. Autotarvike valikoimamme on myös todella suuri ja sieltä löydät mm. palkitut autotelineet sekä tehokkaat autolaturit. Verkkokauppamme valikoima on todella laaja, joten vietä hetki aikaa ja tutustu tarjontaamme. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Xperia E3 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Olemme erikoistuneet älypuhelimien sekä tablettien suojaukseen ja meiltä löydät satoja suojakuoria kaikille puhelinmerkeille. Meiltä löydät myös kuoret Sony Xperia E3 puhelimellesi. Sony Xperia E3 on matalan budjetin puhelin mutta silti se on ominaisuuksiltaan varsin kelpo puhelin ja se kannattaa ehdottomasti pitää suojattuna. Sony Xperia E3 suojakuoret antavat puhelimellesi lisää näyttävyyttä ja kuorien avulla teet puhelimestasi enemmän itsesi näköisen. Kuoret antavat tyylikkyyden lisäksi myös erittäin hyvän suojan naarmuja sekä iskuja vastaan. Suojakuori valikoimamme on valtaisa ja meiltä löydät kuoria useissa eri materiaaleissa ja voit vapaasti valita otatko silikoniset-, muoviset-, alumiiniset-, vai TPU-materiaalista valmistetut kuoret. Kaikki myymämme suojakuoret on valmistettu millimetrin tarkasti puhelimesi mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Suojakuoret on erittäin helppo asentaa paikalleen ja vaihtaa uusiin, joten voit vaihtaa kuoria vaikka päivittäin. Kaikki suojakuoremme tarjoavat erinomaisen suojan, joten minkä tahansa kuoren tilaatkin, niin saat takuulla laatutuotteen. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus!

 

Sony Xperia E3 Kotelot, Laukut & Pussit

Suojakuoria paremman suojan saat ainoastaan suojakotelolla. Älypuhelinten suojakotelot ovat kasvattaneet suosiotaan valtavasti viime vuosina ja ymmärrämme kyllä miksi – Sony Xperia E3 suojakotelo pitää puhelimesi turvassa kauttaaltaan ja se pitää puhelimesi turvassa naarmuilta, pölyltä, lialta sekä iskuilta. Suojakotelot on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä nahasta ja ne tekevät puhelimestasi erittäin tyylikkään näköisen. Suojakotelo Sony Xperia E3 puhelimelle on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja puhelimesi istuu koteloon täydellisesti. Suojakotelo voi myös helpottaa arkeasi ja monissa koteloissamme on sisäänrakennetut korttitaskut, joissa voit pitää kaikkia tärkeitä korttejasi. Kotelomme kääntyvät myös standiksi erittäin nopeasti ja näppärästi, joten saat aina puhelimesi mieluisaasi katselukulmaan. Verkkokauppamme tarjonnasta löytyy myös älypuhelinten suojapussit, lompakot sekä laukut. Suojapussit on valmistettu pehmeästä kankaasta ja ne on suunniteltu pitämään puhelimesi näyttö turvassa naarmuilta sekä lilalta kun säilytät puhelintasi esimerkiksi repussasi. Älypuhelinten laukut on varustettu olkahihnalla, joten puhelimesi kulkee mukanasi todella tyylikkäästi. Älypuhelinten laukut ja lompakot on valmistettu nahasta ja niitä on saatavilla useissa väreissä ja malleissa. Tarjontamme on todella laaja sekä monipuolinen, joten löydät varmasti tyylisi sopivan laukun, kotelon tai pussin.

 

Sony Xperia E3 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös monet hyödylliset lisätarvikkeet, joilla teet puhelimestasi paremman. Puhelimesi näytön suojaksi tarjonnastamme löytyy näytön suojakalvot Sony Xperia E3 puhelimellesi, jonka ansiosta näyttösi pysyy kirkkaana ja uudenveroisena erittäin pitkään. Musiikin ystäville tarjoamme huippulaadukkaat ja edulliset Sony Xperia E3 kuulokkeet sekä mini kaiuttimet. Meiltä löydät myös välineet helpottamaan urheiluasi kuten käsivarsikotelot ja pyörään kiinnitettävät pyörätelineet. Autotarvike osiostamme löydät kaiken tarpeellisen autosi varusteluun. Mitä tahansa puhelimesi tarvitseekin, niin löydät sen varmimmin verkkokaupastamme.