Sony Xperia E1

Sony Xperia E1

Tervetuloa selaamaan suomen kattavinta Sony Xperia E1 lisätarvike ja suojakuori valikoimaa. Verkkokauppamme on erikoistunut vuosien ajan puhelinten tehokkaaseen suojaukseen ja tästä syystä pystymme tarjoamaan kaikille puhelimille suuren tarvike valikoiman, myös harvinaisemmille malleille. Sony Xperia E1 valikoimastamme löydät korkealaatuiset suojakuoret, suojakotelot, pussit, näytön suojakalvot, käsivarsikotelot, autotarvikkeet (mukaanlukien telineet ja laturit), standit & telineet, laturit, kaiuttime, kuulokkeet, pyörätelineet, lisätarvikkeet, kaapelit ja paljon muita hyödyllisiä puhelintarvikkeita. Katso myös Sony Xperia E Tuotteet.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Sony Xperia E1 Suojakuoret

E1:llä Sony lyö upean kilpailijan halpojen puhelinten markkinoille, mutta koska kehitys on ollut nopeaa, on E1 hyvin suorituskykyinen puhelin. Täältä Lux-Case.fi verkkokaupasta löydät Sony Xperia E1 kuoria vihreästä silikoonista, purppurasta TPU materiaalista, mustasta muovista sekä muista valmistusmateriaaleista. Tämä on uusi versio Sony Xperia E:stä ja siltä se myös näyttää, mutta ei huolta, Meiltä löytyy punainen Xperia E1 kuori jolla muutat puhelimen ulkonäköä radikaalisti! Suojakuorillamme suojaat puhelimen kaksoisydin 1,2 Ghz suorittimen. Sama pätee GPU Adreno 302:een joka suorastaan vaatii keltaisen Sony Xperia E1 silikooni kuoren suojaamaan iskuilta, sinisen Sony Xperia E1 pilkullisen kuoren tai kovan polycarbonaatti kuoren.

Sony Xperia E1 Kotelot

Tiedät varmaan jo että tässä puhelimessa on 512MB RAM muistia ja 4 tuumainen näyttö, mutta tiesitkö että Sony Xperia E1 kotelolla voit lisätä näiden komponenttien elinikää huomattavasti. Sony Xperia E1 kotelossa on suoja läppä joka pitää näytön suojattuna kun puhelinta ei käytetä, mutta koteloissa voi olla paljon muitakin ominaisuuksia. Sony Xperia E1 nahkakotelo voi olla käsintehty aidosta nahasta, nahkakotelo takaa loistavan kestävyyden, mutta myös muita fiksuja ominaisuuksia. Hyvä esimerkki voisi olla Sony Xperia E1 lompakkomallinen nahkakotelo johon saat kätevästi kortit ja setelit. Se voi olla ruskea, valkoinen tai monivärinen. Yksilölliseen makuun löytyy käärmeen- tai krokotiilinnahkaa jäljittelevä tekstuuri. Pidätkö enemmän rosoisesta vai täysin sileästä nahkakotelosta? Se on sinun päätettävissä ja meidän tehtävämme on auttaa!

Sony Xperia E1 Tarvikkeet

Kun tuntuu siltä että olet jo kuullut kaiken kuorista ja koteloista niin kannattaa tutustua muihin Sony Xperia E1 lisätarvikkeisiin. Olet päätynyt loistavaan paikkaan jos haluat ottaa kaiken irti älypuhelimestasi. Voit valita kuorellesi sopivia tarvikkeita kuten stylus kyniä, kuulokkeita ja standeja. Ehkä haluat muuttaa vanhan mazdasu älyautoksi Sony Xperia E1 autotarvikkeillamme. Meiltä sekä autolaturit että telineet. Muista myös että tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen kotiinkuljetuksen.