Sony SmartBand 2

Sony SmartBand 2
Sony SmartBand 2

Sony julkaisi vuoden 2015 syksyllä aktiivisuusranneke SmartBand 2, joka on jatkumoa SmartBand 1:lle. SmartBand 2 on tehty erityisesti aktiviteettien ja urheilusuoritusten seurantaan, niinkuin aktiivisuusrannekeiden pitääkin olla. Sony ei ole vienyt ranneketta liikaa älykellojen suuntaan ja se on ehkä hyväkin asia. Hintakilpailussa Sony pärjää hyvin markkinoilla sillä SmartBand 2:n saa halvimmillaan jopa alle100 eurolla.

Tärkeimpänä uudistuksena edeltäjäänsä Sony SmartBand 2:ssa on sydämensykkeen tunnistin ja sen tehtävänä on toimia harjoitusavustajana sekä tunnistaa käyttäjänsä stressitiloja. Ranneke tunnistaa myös unille siirtymisen automaattisesti ja seuraa unen laatua. Tarvittaessa ranneke osaa herättää käyttäjänsä hellällä tärinätoiminnolla.

SmartBand 2 toimii useiden Android sekä Apple puhelinten kanssa ja Lifelog sovelluksella voit analysoida älypuhelimestasi aktiivisuuttasi sekä unenlaatua. Värilliset Led valot taas ilmoittavat rannekkeessasi tulleista puheluista, viesteistä ja ilmoituksista. Akku latautuu vähän yli tunnissa ja normaalitilassa akku kestää noin 2 päivää. Hyvänä ominaisuutena on IP68 luokitus, eli SmartBand 2 on vesi- ja pölytiivis.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Sony SmartBand 2:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä rannekkeita, näytönsuojia sekä latausklipsejä. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote aktiivisuusrannekkeellesi ja saat tilattua tarvitsemasi SmartBand 2:lle
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony SmartBand 2 rannekkeet


Haluatko löytää uutta tyyliä nopeasti aktiivisuusranneke Sony SmartBand 2:lle? Meiltä Lux-Casesta löydät useita erilaisia rannekkeita aktiivisuusrannekkeellesi. Rannekkeet ovat todella helppo asentaa SmartBand 2:lle ja ne antavat uutta ilmettä. Rannekkeet ovat säädettäviä ja ne sopivat jokaiselle ranteelle. Rannekkeita meillä on eri materiaaleista tehtynä sekä paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Materiaaleina olemme käyttäneet korkealaatuista ruostumatonta terästä, aitoa nahkaa sekä silikonia.
Tee tilaus meiltä Lux-Caselta ja saat tyylikkäiden rannekkeiden avulla vaihdettua aktiivisuusrannekkeen tyylin joka tilanteeseen sopivaksi.

Sony SmartBand 2 näytönsuojat


Sony SmartBand 2 on todella tyylikäs ja hieno aktiivisuusranneke. Vaikka rannekkeen hinta ei ole kuin noin 100 euroa, niin älä ota mitään riskejä ja suojaa aktiivisuusrannekkeesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa näytönsuoja kalvo tai temperoitu lasisuoja SmartBand 2:lle ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut. Lux-Casessa meillä on tarjota sinullle valikoima erilaisia suojia SmartBand 2 näytölle. Pehmeä sekä joustava muovinen näytönsuoja on suunniteltu juuri SmartBand 2 aktiivisuusrannekkeen mittojen mukaan. Näytönsuojan avulla saat suojattua varsinkin rannekkeesi näytön naarmuilta sekä pölyltä. Suoja on todella helppo asentaa sekä irroitttaa ja se ei jätä mitään jäämiä. Temperoidun lasisuojan avulla suojaat näytön parhaalla mahdollisella tavalla. Lasisuoja suojaa näyttöä iskuilta sekä naarmuuntumiselta. Suojilla varmistat että rannekkeesi pysyy mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa ja ehjänä. Suojat ovat valmistettu erinomaisista ja laadukkaista materiaaleista ja tarjoavat rannekkeellesi pidemmän käyttöiän. Mitä enää siis odotat? Käsittelemme tilauksesi vielä samana päivänä ja saat ilmaisen lähetyksen.

Sony SmartBand 2 latausklipsit


Tarvitsetko Sony SmartBand 2 älyrannekkeellesi lataajan? Meiltä Lux-Casesta löydät fiksun ratkaisun ongelmaasi. Latausklipseissä meillä on USB johto, jonka voit liittää normaalin adapterin päähän tai sitten voit liittää esimerkiksi tietokoneeseen. Latausklipsin avulla sinun ei tarvitse huolehtia, että riittääkö kellossasi virtaa, jos olet esimerkiksi kaukana latauspaikoista menossa. Latausklipsit sopivat yhteen SmartBand 2 kanssa ja se on myös todella pieni, joten voit ottaa sen mukaan halutessasi. Tee tilaus jo tänään ja saat ilmaisen lähetyksen samalla kertaa.