Sony Ericsson

Sony Ericsson
Sony Ericsson

Täältä verkkokauppamme osastolta löydät laajan sekä kattavan tuote valikoiman Sony Ericsson laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Sony Ericsson laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima.

Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Sony Ericsson Suojakuoret

Suojakuoret pitävät puhelimesi suojattuna ja uuden veroisena. Meiltä saat Sony Ericsson laitteille kaiken tarpeellisen ja löydät laajasta tuote valikoimastamme kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu Sony Ericsson laitteiden mittojen mukaan, siksi se istuu täydellisesti niihin ja samalla jättää niiden liitännät vapaaksi. Kuorilla suojaat helposti ja tehokkaasti puhelimesi likaa ja naarmuja vastaan. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat erinomainen suoja vaihtoehto. Tule jo tänään tutustumaan meidän erittäin laajaan sekä kattavaan valikoimaamme.

Sony Ericsson Suojakotelot

Suojakotelot ovat käytännöllinen ja hauska tapa suojata hienot laitteesi. Ne antavat erinomaisen suojan kaikille laitteille kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Ne ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla. Nahkakotelot puolestaan ovat ehkä paras mahdollinen suoja laitteillesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin laitteita, joten sinun ei tarvitse pitää sitä itse pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortti kulkevat todella kätevästi laitteen mukana kauppa reissulla. Sekä pusseja että koteloita on saatavana useita eri värejä ja malleja. Hanki suoja omille laitteillesi tänään.

Sony Ericsson Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita Sony Ericsson puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi laitteittesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Sony Ericsson tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.