Samsung

Samsung

Lux-case myymälästämme löydät erittäin hienon tuote valikoiman Samsung laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Samsung laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi.

Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Samsung Galaxy S7 Edge Kumi Päällysteinen Pc Kuori - Valkoinen
    Special Price 13,55 EUR Regular Price 16,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Samsung Suojakuoret

Samsung laitteet ansaitsevat arvoisensa suojan ja täältä löydät nimenomaan siihen sopivia tuotteita. Meidän erittäin laajasta valikoimasta löydät laitteillesi ja tyylillesi sopivat kuoret. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta ,uovista, silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat myös valmistettu Samsung laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen niiden liitännät vapaiksi. Kuoret näyttävät hyvin yksinkertaisilta mutta tarjoavat laitteille ensiluokkaisen suojan likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella erinomainen ja yksinkertainen suoja, jonka avulla saat tarjottua erinomaisen suojan laitteille kolhuja sekä iskuja vastaan. Tule nyt jo tutustumaan meidän erinomaiseen ja kattavaan Samsung laitteiden tuote valikoimaan. Löydät meiltä varmasti itsellesi sopivat ja hienot tuotteet täältä.

Samsung Kotelot ja Pussit

Suojakoteloilla annat Samsung laitteille lähes täydellisen suojan ja tyylikkään ulkonäön. Nahkakotelot ovat todellakin paljon enemmän kuin suojakotelo, sen ominaisuuksien takia se erottuu muista markkinoilla olevista tuotteista erinomaisesti edukseen. Kotelossa olevan tuen ansiosta esimerkiksi internetissä surffaaminen kahvipöydässä sujuu entistä mukavammin kun saat laitteesi asetettua itseäsi miellyttävään kulmaan ja samoin myös elokuvia katsellessasi voit keskittyä elokuvaan eikä sinun tarvitsee pitää laitetta välttämättä kädessäsi. Korttitaskut puolestaan ovat todella käytännölliset koska saat pidettyä laitteen mukana kaupassa käydessä kaikki tärkeimmät kortit kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortin. Nahkakotelon pinta on hyvin kestävä ja todella mukava pitää kädessä. Suojapussit ovat myös erinomainen suoja likaa ja kolhuja vastaan kun pidät laitetta mukana kaupungilla. Pussit ovat myös sisältä pehmeät joten ne eivät naarmuta laitteen näyttöä. Koteloita sekä pusseja on saatavana upeilla eri väreillä ja kuvioilla, joista saat valittua omasi.

Samsung Lisätarvikkeet

Meidän verkkokaupassamme on tarjolla erittäin laaja ja kattava valikoima erilaisia Samsung laitteen lisätarvikkeita. Täältä löydät juuri sopivat tuotteet sinun laitteellesi ja tyylillesi. Laitteen näytön pidät suojattuna ja hyvässä kunnossa likaa ja naarmuja vastaan kätevillä ja helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Kuulokkeita myös löytyy useita väri vaihtoehtoja kuten myös malleja. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia löytyy meidän valikoimastamme monia kokoja, malleja ja värejä joista on myös helppo valita omaan tyyliin sopivat. Saatavilla on myös mukava valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voi hyvin käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Autotelineet kuuluvat myös osana meidän valikoimaamme. Autotelineet ovat loistava hankinta autoon, nimittäin sillä pidät laitteesi tukevasti ja turvallisesti kiinnitettynä kun itse keskityt ajamiseen. Voit esimerkiksi käyttää laitettasi mainiosti myös navigaattorina. Valikoimastamme löydät myös monen mallisia ja värisiä latureita ja autolatureita. Myös erilaisia kaapeleita löydät meiltä laajan ja värikkään valikoiman. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja käy samalla katsomassa meidän muita Samsung tuotteitamme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.