Samsung Xcover 4

Samsung Xcover 4
Samsung Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4 puhelin julkaistaan kuluttajille 2017 Huhtuussa ja jo nyt siitä odotetaan tulevan suositumpi kuin edeltäjästää. Tässä puhelimessa on erinomainen 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä siinä toimii uusi Android OS, v7.0 (Nougat). Mitoiltaan se on todella käytännöllisen kokoinen, ne ovat 146.2 x 73.3 x 9.7 mm ja painoa sillä on 172 g. Puhelimessa on 2 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa siinä on 16 GB. Löydät meiltä jo nyt erittäin kattavan sekä laadukkaan tuote valikoiman erilasia suojia ja lisätarvikkeita. Lux-case verkkokaupasta tilaat puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja kätevät lisätarvikkeet.

Kuoret ovat valmistettu Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimen mittojen mukaan ja siksi ne istuvatkin siihen täydellisesti, samalla jättäen myös kaikki liitännät vapaiksi. Kuoria meillä on valikoimassa upeita eri värisiä, kuviollisia ja kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Suojakotelot puolestaan tarjoavat loistavan kokonaisvaltaisen suojan puhelimelle ja lisäksi ne ovat todella käytännöllisiä. Koteloissa oleva standi ja korttitaskut ovat todella mukava lisä kun katselet esimerkiksi videoita tai elokuvia ja korttitaskuissa saat pidettyä puhelimen mukana tärkeimmät korttisi ja sinun ei tarvitse pitää lompakkoasi aina mukana. Kotelot antavat myös tyylikkään ilmeen puhelimelle. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Tule tänään jo tutustumaan tuote valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Xcover 4 Suojakuoret

Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjota asiakkaille pohjoismaiden kattavin ja suurin tuote valikoima suojia sekä tarvikkeita Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimelle. Saat kätevästi täältä hankittua puhelimeesi upeat kuoret suojaamaan puhelimesi erilaisilta päivittäisiltä vaurioilta sekä vahingoilta. Tarjolla on todella hienoja malleja sekä upean väri valikoiman lisäksi myös kauniita kuvin, kuvioin ja teksti sekä kuva yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuorilla saat puhelimellesi laadukkaan ja vahvan suojan, sillä ne ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Valmistukseen on käytetty silikonia, puuta, alumiini seosta, kovamuovia sekä joustavaa muovia. Puhelimen mittojen mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla ne myös jättävät kätevästi puhelimen näppäimet ja liitännät vapaiksi.

Ne ovat todella yksinkertainen ja silti erinomaisesti suojaava vaihtoehto pitää puhelin suojattuna. Poikkea jo myymäläämme tutustumaan hienoon tuote valikoimaamme.

Samsung Galaxy Xcover 4 Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää koko Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimesi hyvin suojattuna päivittäisiltä kolhuilta ja iskuilta. Monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto joka tarjoaa puhelimellesi enemmän kuin vain pelkän suojan. Kotelossa olevissa korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja. Standin avulla saat mainiosti pidettyä puhelimesi tuettuna juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava esimerkiksi surffailla netissä tai pelata pelejä. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta, nahasta ja joustavasta muovista, sen vuoksi ne toimivat hyvin suojana pikän aikaa kovassakin käytössä. Niitä on mukava pitää kädessä niissä olevan hienon pinnan ansiosta, sekä lisäksi ne myös pysyvät hyvin käsissä. Koteloiden avulla saat annettua puhelimellesi erittäin tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen, niiden avulla puhelimesi erottuu varmasti massasta.

Samsung Galaxy Xcover 4 Lisätarvikkeet

Samsung Galaxy Xcover 4 puhelimeesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla.

Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

Samsung Xcover4 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Samsung Xcover4 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/samsung-xcover-4.html