Samsung TabPro S

Samsung TabPro S
Uuteen Samsung TabPro S tablettiin saat tarvikkeet ja varusteet kätevästi meidän laajasta ja kattavasta valikoimastamme. Meiltä löydät useita erilaisia koteloita, kuoria, pusseja, latureita, näytön suojakalvoja, autotelineitä, kaapeleita, telineitä, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Suojakuoret ovat hyvin helpot kiinnittää ja irrottaa ja ne antavat loistavan suojan tabletille. Löydät meiltä paljon eri värisiä, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tablettisi hienon näytön pidät hyvänä tehokkaasti suojaavilla näytön suojakalvoilla. Ylivoimaisesti parhaan suojan tabletillesi annat koteloilla. Monet niistä ovat taitettavia joten ne tukevat hyvin tablettiasi kun esimerkiksi surffailet internetissä tai katselet elokuvia. Autotelineet ovat todella kätevä ratkaisu pitää tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm liitin. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita upeita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon ja nopeilla. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Osta omasi jo tänään ja kun teet tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Toimitamme kaikki tuotteet veloituksetta sinulle kotiin. Käy samalla myös katsomassa muita Lenovo tuotteitamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Samsung TabPro S

Samsung TabPro S on juuri julkaistu tabletti joka on hieman enemmän kuin tabletti soveltuvuutensa ansiosta. Myös kin se on ensimmäinen tabletti Samsungilta joka on vaihdettavissa Windows 10 käyttöjärjestelmään, joten odotettavissa on kovaa kilpailua markkinoilla sillä muut valmistajat ovat julkaisemassa myös saman toiminnon. 12” tuumainen näyttö tabletissa on Super AMOLED teknologialla valmistettu näyttö ja erinomainen esimerkkiksi videoiden tai elokuvien katseluun, lisäksi näytössä on 2160 x 1440 pikselin resoluutio. Muistia tabletissa on 4GB RAM ja tallennus tilaa on 128GB tai 256GB joten erittäin hyvä tallentaa erilaisia sovelluksia ja pelejä. Tabletissa on 5200mAh akku joka kestää aina 10.5 tuntiin asti, lisäksi nopea lataus toimito lupaa akun täyteen latauksen 2.5 tunnissa.

Samsung TabPro S Suojakuoret
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Suojakuorilla ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne ovat tehty TabPro S tabletin mittojen mukaan joten ne istuvat laitteeseen täydellisesti, samalla jättäen tabletin liitännät vapaiksi. Suojakuoria löytyy valikoimastamme useita eri värejä joten löydät helposti tyyliisi sopivat kuoret. Kuoret ovat hyvin yksinkertaiset ja silti tarjoavat ensiluokkaisen suojan tabletillesi. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja jos teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung TabPro S Kotelot/Pussit
Tablettisi saat parhaiten suojattua ja pidettyä hyvässä kunnossa suojakotelon avulla. Samsung TabPro S tablettisi tarvitsee myös hyvän ja kattavan suojan likaa ja naarmuja vastaan. Nahkakotelot ovat erinomainen ja kätevä tapa pitää tablettisi hyvässä kunnossa ja samalla tyylikkäässä kotelossa. Nahkakotelot ovat enemmän kuin vain suoja tabletille, niiden ominaisuuden erottavat se selkeästi muista jo markkinoilla olevista tuotteista. Koteloissa oleva tuki mahdollistaa parhaan katselukulman kun esimerkiksi surffaat internetissä pöydällä, luet sanomalehtiä tai katselet vaikka elokuvaa. Samoin korttitaskut helpottavat elämääsi kun saat pidettyä niissä mukana käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia. Nahkakotelo on mukava pitää vaikka töissä tai kauppa reissulla mukana sillä siellä kulkee mukana kaikki tarpeellinen. Pussit ovat myös erinomainen ja tyylikäs vaihtoehto pitää tabletti suojattuna ja mukana kun liikut kaupungilla. Pusseja ja koteloita on saatavilla hienoja eri malleja ja värejä.
Samsung TabPro S Lisätarvikkeet
Tablettisi näytöstä pidät huolen ja suojaat sen kätevästi ja tehokkaasti likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Myös kuulokkeita meiltä löytyy laaja ja värikäs valikoima eli toisin sanoen jokaiselle jotain. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia meillä on valikoimassamme monia kokoja, malleja ja värejä joista myös on helppo valikoida omaan tyyliin sopivat. Musiikkia kuunnellessa tai elokuvia katsellessa kaiuttimet ovat ehdoton hankinta sillä niillä saat parhaan mahdollisen äänen laadun, paremman kuin tabletin omilla kaiuttimilla. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voi hyvin käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Myös erilaisia kaapeleita meiltä löytyy laaja valikoima. Audiokaapelit, AUX kaapelit, jakokaapelit sekä USB-adapterit. Jakokaapeleilla saat esimerkiksi kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita on saatavilla useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla useita eri värejä ja malleja joista on helppo löytää tyylilleen sopivat. Autotelineet ovat toki osa meidän laajaa lisätarvike tarjontaa. Telineet ovat erittäin käteviä ja luotettavia autossa, niillä saat tablettisi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan kun itse keskityt ajamiseen. Tablettia voi myös käännellä mihin kulmaan tahansa. Tutustu rauhassa tuotevalikoimaamme ja käy samalla toki katsomassa meidän muita Samsung tuotteitamme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.