Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 osastoltamme löydät upean ja tyylikkään valikoiman suojia ja lisätarvikkeita älykellollesi. Samsung julkaisi Gear S2 kellon viime lokakuussa ja olemme koonneet sille lux-case.fi verkkokaupassamme erittäin laajan ja kattavan valikoiman erilaisia rannekkeita, kuoria, suojakoteloita, pidikkeitä, telineitä ja latauspidikkeitä. Gear S2 kello on erittäin käytännöllinen sillä sen avulla saat helposti luettua sähköpostit ja lähetettyä myös tekstiviestit, lisäksi se on myös vedenpitävä joten voit hyvin käydä se kädessä suihkussa ja uimassa. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on hyvin kestävä ja malli on myös hieno. Rannekkeita on tarjolla useita eri materiaaleja sekä värejä joista on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Kuorilla saat todella hyvin suojattua kellon, valikoimassamme on paljon erilaisia hienoja väri vaihtoehtoja. Kellon arvokkaan näytön saat todella hyvin pidettyä suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita meidän myymälästämme löytyy paljon eri mallisia ja värisiä. Tarjonnassamme on latauspidikkeitä joita on saatavilla eri malleja joihin saat pistettyä kellon latautumaan ja niitä on myös saatavilla eri värisiä. Saatavilla on myös kellon telineitä joihin saat laitettua kellosi yöksi lepäämään. Tarjoamme asiakkaillemme 10 vuoden kokemuksella luotettavan ja helpon palvelun josta on turvallista tilata tuotteet suoraan kotiisi. Tee tilauksesi jo tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksen arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla katsomassa muita Samsung tuotteitamme. Toivotamme oikein mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.

46 Nimike(ttä)

/ sivu

46 Nimike(ttä)

/ sivu

Samsung Gear S2
Samsung julkaisi viime syksynä heidän uuden älykellonsa kuluttajille loistavin vastaanotoin. Samsung on asettanut riman korkealle tällä kellolla ja varmasti tulee jatkossakin nostamaan sitä. Tyylikkäs ja kätevä kello joka sopii moneen tilanteeseen. Kello on hyvän kokoinen ja mallinen, sillä sen mitat ovat 51.8 x 44 x 13.4 mm ja painoa sillä on vain 51g. Myös tämäkin kello kuin monet muutkin mallit ovat vedenpitäviä IP luokitus on 68, joten voit huoletta pitää sitä kädessä suihkussa ja jos käyt vaikka uimassa. Kellon näyttö on upea Super AMOLED näyttö 360 x 360 pikselin resoluutiolla, tarkottaen sitä että se on todella tarkka kellon näytöksi. Muistia kellossa on 512 MB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 4 GB, eli siinä on hyvin tilaa ja samat arvot kuin monissa muissa vastaavissa älykelloissa. Kello on erinomainen lisävaruste sillä voit tarkistaa viestisi ja sähköpostisi siitä helposti.

Samsung Gear S2 Suojat
Meidän verkkokaupastamme saat valittua laajasta valikoimastamme paljon erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas LG älykello ja tehdä se tyylikkäästi ja luotettavasti. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta ja lialta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätkä myöskään hankaloita niiden käyttöä. Suojat pitävät kellosi hyvin turvattuna ja suojassa, lisäksi ne myös pitävät kellosi lähes uuden veroisena. Suojilla takaat pitkän iän kellollesi.

Samsung Gear S2 Lisätarvikkeita
Lisätarvikkeissa on paljon Samsung älykellon rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tottakai latauspidikkeiden tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle, meillä on pohjoismaiden suurin valikoima. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla tutustamassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja hauskoja ostos hetkiä.