Samsung Gear Fit2

Samsung Gear Fit2

Samsung Gear Fit2

Samsung esitteli markkinoille vuonna 2016 kesällä seuraajansa, pari vuotta aikaisemmin julkistetulle Gear Fit- älyrannekkeelle. Gear Fit 2 jatkaa edeltäjänsä linjoilla ja se onkin suunnattu lähinnä aktiiivisesti liikkuville ja paljon urheilua harrastaville kuluttajille. Hinta pyörii 2017 vuoden lopulla noin 200 euron tuntumassa halvimmillaan.

Aktiivisuusrannekkeeseen on lisätty GPS siru jonka avulla käyttäjä saa tarkempaa dataa urheilusuorituksesta, ilman että tarvitsee ottaa älypuhelinta mukaan. Gear Fit 2 voi yhdistää minkä tahansa Android puhelimen kanssa ja siihen saa myös ilmoitukset näkyville älypuhelimesta Bluetoothin avulla. Käyttäjälle tärkeät sykkeen ja unen laadun mittaus ovat tarkkuudeltaan lähes kalleimpien älykellojen tasolla ja akkukin kestää peruskäytössä noin 3-4 päivää.

Muotoilu on Gear Fit 2:ssa jatkanut edeltäjänsä linjoilla. Kirkas ja tarkka Super Amoled kosketusnäyttö on hieman leveämpi kuin Gear Fit 1:ssä ja sen avulla esimerkiksi pyöräilylenkin reittiä on mukavampi katsella. Älyranneke on todella kevyt, joten sitä on todella miellyttävä pitää kädessä. Fit 2 on saanut suojaluokituksen nostettua IP68:n, joten se kestää vesiroiskeiden lisäksi upotuksen veteen aina 1,5m asti 30 minuutin ajaksi.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Gear Fit 2:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä rannekkeita, näytönsuojia sekä latausklipsejä. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älyrannekkeellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Gear Fit 2:lle.

  20 Nimike(ttä)

  / sivu

  20 Nimike(ttä)

  / sivu

  Samsung Gear Fit 2 rannekkeet


  Haluatko löytää uutta tyyliä nopeasti älyranneke Samsung Gear Fit 2:lle? Meiltä Lux-Casesta löydät useita erilaisia rannekkeita aktiivisuusrannekkeellesi. Rannekkeet ovat todella helppo asentaa Gear Fit 2:lle ja ne antavat uutta ilmettä. Rannekkeet ovat säädettäviä ja ne sopivat jokaiselle ranteelle. Rannekkeita meillä on eri materiaaleista tehtynä sekä paljon erilaisia värivaihtoehtoja. Materiaaleina olemme käyttäneet korkealaatuista ruostumatonta terästä, aitoa nahkaa sekä silikonia.
  Tee tilaus meiltä Lux-Caselta ja saat tyylikkäiden rannekkeiden avulla vaihdettua älyrannekkeen tyylin joka tilanteeseen sopivaksi.

  Samsung Gear Fit 2 näytönsuojat


  Samsung Gear Fit 2 on todella tyylikäs ja hieno älyranneke, mutta samalla myös 200 euron arvoinen. Älä ota mitään riskejä ja suojaa älyrannekkeesi naarmuilta ja kolhuilta. On aina viisasta ostaa näytönsuoja kalvo tai temperoitu lasisuoja Gear Fit 2:lle ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut.
  Lux-Casessa meillä on tarjota sinullle valikoima erilaisia suojia Fit 2 näytölle. Pehmeä sekä joustava muovinen näytönsuoja on suunniteltu juuri Gear Fit 2 älyrannekkeen mittojen mukaan. Näytönsuojan avulla saat suojattua varsinkin aktiivisuusrannekkeesi näytön naarmuilta sekä pölyltä. Suoja on todella helppo asentaa sekä irroitttaa ja se ei jätä mitään jäämiä. Temperoidun lasisuojan avulla suojaat näytön parhaalla mahdollisella tavalla. Lasisuoja suojaa näyttöä iskuilta sekä naarmuuntumiselta. Suojilla varmistat että älyrannekkeesi pysyy mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa ja ehjänä. Suojat ovat valmistettu erinomaisista ja laadukkaista materiaaleista ja tarjoavat älyrannekkeellesi pidemmän käyttöiän. Mitä enää siis odotat? Käsittelemme tilauksesi vielä samana päivänä ja saat ilmaisen lähetyksen.

  Samsung Gear Fit 2 latausklipsit


  Tarvitsetko Samsung Gear Fit 2 älyrannekkeellesi lataajan? Meiltä Lux-Casesta löydät fiksun ratkaisun ongelmaasi. Latausklipseissä meillä on USB johto, jonka voit liittää normaalin adapterin päähän tai sitten voit liittää esimerkiksi tietokoneeseen. Latausklipsin avulla sinun ei tarvitse huolehtia, että riittääkö kellossasi virtaa, jos olet esimerkiksi kaukana latauspaikoista menossa. Latausklipsit sopivat yhteen Gear Fit 2 kanssa ja se on myös todella pieni, joten voit ottaa sen mukaan halutessasi. Tee tilaus jo tänään ja saat ilmaisen lähetyksen samalla kertaa.