Samsung Galaxy Tab E 9.6

Samsung Galaxy Tab E 9.6
Tervetuloa Samsung Galaxy Tab E 9.6 osastolle. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa tabletillesi huiman laajan valikoiman Kuoria, koteloita, pusseja, näytönsuojia, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kaapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia sekä muita hienoja lisätarvikkeita. Tabletin näytölle annat erinomaisen suojan likaa ja naarmuja vastaan näytön suojakalvoilla. Koteloilla suojaat koko tabletin kolhuilta ja naarmuilta, lisäksi saat taitettua kotelot tukemaan tablettiasi kun haluat vaikka pöydällä surffata internetissä tai katsella suosikki sarjoja tai elokuvia. Värikkäistä suojakuorista löydät varmasti tyyliisi sopivan ja suojaamaan tablettiasi. Lisävarusteissa on kiva valikoima erilaisia tarvikkeita tabletille helpottamaan päivittäistä käyttöä. Kuulokkeita meiltä löytyy laaja ja värikäs valikoima eli toisin sanoen jokaiselle jotain. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia meillä on valikoimassamme monia kokoja, malleja ja värejä joista myös on helppo valikoida omaan tyyliin sopivat. Musiikkia kuunnellessa tai elokuvia katsellessa kaiuttimet ovat ehdoton hankinta sillä niillä saat parhaan mahdollisen äänen laadun, paremman kuin tabletin omilla kaiuttimilla. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia jossa on 3,5mm piikki. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voi hyvin käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Myös erilaisia kaapeleita meiltä löytyy laaja valikoima. Audiokaapelit, AUX kaapelit, jakokaapelit sekä USB-adapterit. Jakokaapeleilla saat esimerkiksi kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita on saatavilla useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla useita eri värejä ja malleja joista on helppo löytää tyylilleen sopivat. Käy samalla katsomassa muita meidän Samsung tuotteitamme. Tilaa jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Samsung Galaxy Tab E 9.6 Suojakuoret
Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian laajimman valikoiman Samsung Galaxy Tab E 9.6 tablettiisi kuoria, koteloita, näytönsuojia, latureita ja muita lisätarvikkeita. Yli 10 vuoden kokemus alalta takaa huippu laadukkaat tuotteet ja toimitukset suoraan sinulle kotiin. Tablettiisi löydät meiltä hienoja suojakuoria jotka antavat loistavan suojan likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria on saatavilla useita väri vaihtoehtoja ja malleja joista löydät varmasti tyyliisi sopivat suojat. Kuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten tablettisi on suojassa näillä kuorilla. Aivan kuten meidän muutkin kuoret myös nämä on valmistettu tabletin mittojen mukaisesti joten se istuu Galaxy Tab E 9.6 tablettiisi täydellisesti, jättäen liitännät avoimiksi. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja jos teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy Tab E 9.6 Kotelot ja Pussit
Myös tabletti ansaitsee täydellisen suojan ja siihen paras vaihtoehto on suojakotelot. Ne mahdollistavat erinomaisen suojauksen tabletillesi ja ne ovat myös samalla enemmän kuin pelkkä suojakotelo. Koteloissa on mukana tuki joka tekee internetissä surffailun mukavammaksi kun saat sen pidettyä pöydällä mukavassa kulmassa samalla kun luet sanomalehtiä tai katselet elokuvia. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin kätevät jos esimerkiksi pidät tablettiasi töissä, saat pidettyä helposti mukana käyntikortit, pankkikortit ja ajokortin niin voit jättää lompakkosi välillä kotiin. Nahkakotelon pinta on erittäin kestävää materiaalia ja se on mukavan tuntuinen kädessä. Suojapussit taas ovat näppärä tapa kuljettaa tablettia mukana ja niitä on saatavilla useita hauskoja värejä ja ne ovat hieman persoonallisemman näköisiä. Molemmat kotelot ja pussit ovat loistava tapa suojata tabletti kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan.

Samsung Galaxy Tab E 9.6 Lisätarvikkeet
Verkkokaupastamme löytyy myös erittäin kattava tarjonta Galaxy Tab E 9.6 tabletin lisätarvikkeita joista sinun on helppo valita omasi. Tabletin näytön pidät erinomaisesti suojattuna likaa ja naarmuja vastaan kätevillä näytön suojakalvoilla. Kalvot ovat helpot ja nopeat asettaa tabletin näytölle. Meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita kuulokkeita. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on monen mallisia ja värisiä kuulokkeita joista on helppo valikoida omaan tyyliin sopivat. Myös kaiuttimet löydät meiltä ja valittavana on eri kokoja, värejä ja malleja. Kaiuttimet ovat täydellinen valinta kun haluat parhaan äänen laadun kun kuuntelet musiikkia tai katselet elokuvia. Valikoimassamme on myös vesitiiviit kaiuttimet. Latureita ja autolatureita meiltä löytyy hyvä valikoima useita malleja ja laaja väri valikoima. Autotelineitä on myös saatavilla useita malleja. Autotelineet ovat erinomaiset sillä niillä saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikallaan autossasi. Telineet mahdollistavat tabletin vapaan käytön autoillessa sillä niissä on laaja kääntyvyys, joten esimerkiksi matkustajat voivat helposti katsella elokuvia pitkillä matkoilla. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja käy katsomassa samalla meidän muita Samsung tuotteita. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.