Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0
Samsung Galaxy Tab A 7.0 tabletti julkaistiin markkinoille vuoden 2016 alussa ja sen on löytänytkin hyvän jalansijan kuluttajien keskuudessa. Tabletissa on erittäin hieno 7” IPS LCD näyttö 800 x 1280 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta tabletti on erittäin hyvä, sillä sen mitat ovat 186.9 x 108.8 x 8.7 mm ja painoa on 283 g verran. Käyttöjärjestelmänä tässä tabletissa on Android OS, v5.1.1 (Lollipop). Keskusmuista on 1.5 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 8 GB. Lux-case.fi verkkokaupassa olemme koonneet sille tänne erittäin kattavan valikoiman erilaisia suojia ja tarvikkeita. Saat täältä tilattua tabletillesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muita käytännöllisiä lisätarvikkeita. Koteloiden avulla annat tabletillesi todella kattavan suojan. Nissä olevien korttitaskujen ja standin avulla ne ovat monipuolisempia kuin muut tarjolla olevat suojat. Standin ansiosta saat asetettua tablettisi itseäsi miellyttävään kulmaan josta on hyvä katsella elokuvia ja muuten selailla netissä. Korttitaskuilla saat pidettyä erittäin kätevästi muutamia tärkeimpiä korttejasi tablettisi mukana vaikka töissä ja kaupassa käydessä. Kuoret taas ovat todella yksinkertainen ja helppo tapa pitää tabletti suojattuna. Saatavilla on useiden mallien ja värien lisäksi myös hienoja kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan. Autotelineitä löytyy useita eri malleja ja eri kiinnityksillä, joiden avulla tablettisi on turvassa autossa. Lähetä tilauksesi meille tänään ja käytä hyödyksi ilmainen toimitus. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät Samsung Galaxy Tab A 7.0 tabletillesi pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman erilaisia hienoja kuoria. Saat myymälästämme tilattua itsellesi tuotteet kätevästi ja vaivattomasti. Meillä on tarjota hienojen mallien, värien lisäksi myös upeita kuvioilla, kuvilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuori vaihtoehtoja tabletillesi. Ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista ja kovamuovista. Ne ovat myös lisäksi valmistettu laitteen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne sopivat tabletille täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat siitä hyvä suoja että ne eivät häiritse tai hankaloita tablettisi käyttöä millään tavalla, joten voit aivan normaalisti käyttää sitä. Ne ovat todella yksinkertaisia suojia ja silti tarjoavat hyvän suojan tabletillesi. Osta meiltä omalle tabletille tarvikkeet ja suojat tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 Suojakotelot

Upeilla ja tyylikkäillä koteloilla annat Samsung Galaxy Tab A 7.0 tabletillesi erinomaisen suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässä käytössä.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 Suojapussit

Suojapussit ovat myös yksi erinomainen tapa pitää Galaxy Tab A 7.0 tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkumassa vaikka kaupungilla. Pusseissa olevan hihnan avulla saat hyvin kannettua pussissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen käyttöön. Pusseissa on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja malleja. Toivotamme oikein leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.