Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) tabletti julkaistiin keväällä 2016 ja se on löytänyt jo paikkansa kuluttajien parissa. Tabletissa on upea 10.1” PLS LCD näyttö 1200 x 1920 pikselin resoluutiolla ja mitoiltaan se on todella iso 254.2 x 155.3 x 8.2 mm sekä painoa sillä on 525 g. Käyttöjärjestelmänä toimii uusi Android OS, v6.0 (Marshmallow) ja keskusmuistia tabletissa on 2 GB RAM sekä vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Erittäin tyylikäs ja hieno muotoilu. Lux-case.fi verkkokaupassamme meillä on tarjota tablettiin sen kaikki suojat ja lisätarvikkeet joita se tarvitsee. Saatavilla on kuoria, koteloita, pusseja, näytönsuojia, latureita, autolatureita, autotelineitä, kuulokkeita, kaiuttimia kaapeleita ja muita käteviä lisätarvikkeita. Kuorilla saat todella hyvin suojattua tablettisi erilaisilta vaurioilta joita saattaa päivän mittään kohdistua siihen. Kuoria on saatavilla hienojen mallien, väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvin, kuvioin sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja versioita. Ne ovat todella kestäviä ja laadukkaita, sekä ne ovat valmistettu tabletin mittojen mukaan. Kotelot ovat erittäin kattava suoja koko tabletillesi naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat erittäin monipuolinen suoja vaihtoehto tabletille niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Koteloissa olevat standit ja korttitaskut helpottavat päivittäistä käyttöä ja kotelo antaa todella tyylikkään ilmeen tabletillesi. Autotelineet ovat todella kätevä vaihtoehto kun voit kiinnittää tablettisi tukevasti ja turvallisesti siihen automatkan ajaksi mille tahansa tasaiselle pinnalle tai auton ilmastointiritilään. Tarjolla on myös niskatukeen kiinnitettäviä malleja joten takapenkillä matkustavat voivat vaikka katsella videoita matkan aikana. Lähetä meille tilaus jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi lähetettyä sinulle saman päivän postilla.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Suojakuoret

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) tabletille löytyy lux-case.fi verkkokaupastamme erittäin kattava valikoima erilaisia kuoria pitämään puhelimesi suojassa päivittäisiltä vaurioilta. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, joustavasta muovista, silikonista ja kovamuovista, jonka ansiosta ne ovat jokapäiväisessä käytössä erittäin hyviä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse tablettisi normaalia käyttöä mitenkään ja ne ovat valmistettu laitteen mittojen mukaan, joten ne istuvat tabletille täydellisesti ja samalla jättää kaikki liitännät vapaiksi. Lähetä tänään tilauksesi. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet postiin vielä samana päivänä.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Suojakotelot

Kotelot ovat markkinoiden ehkä paras vaihtoehto pitää koko tabletti kattavasti suojattuna naarmuilta sekä kolhuilta. Kotelot ovat myös valmistettu vahvoista ja laadukkaista ateriaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista. Ne ovat erittäin käytännöllinen ja monipuolinen suoja ratkaistu tabletille, lisäksi siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se erottuu hyvin muista suojista. Standien avulla sinulla on mahdollisuus asettaa tabletti niin että sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä siitä. Kotelon korttitaskuissa sinulla puolestaan mahdollista pitää kätevästi tablettisi mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi kun olet vaikka menossa kauppaan. Koteloilla saat annettua tabletillesi erittäin tyylikkään ilmeen hyvän suojan lisäksi. Niiden materiaali on mukavan tuntuinen ja se pysyy hyvin kädessä. Kotelot sopivat erittäin kätevästi laukkuun tai reppuun ja voit pitää sitä mukana.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Autotelineet

Autotelineet ovat todella käytännöllinen ja hyvä lisä auton varustukseen, sillä sen avulla tablettisi on mukava ottaa mukaan ja saat sen pidettyä turvallisesti sekä tukevasti paikoillaan ajaessasi. Autotelineet ovat valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, jonka ansiosta ne ovat autossa todella erinomainen tarvike. Autotelineitä on saatavilla useilla eri kiinnitys malleilla kuten imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnityviä malleja. Niiden ansiosta myös matkustajat saavat nauttia kätevästi tablettien käytöstä autossa. Myynnissä meillä on paljon erilaisia malli ja väri vaihtoehtoja, jotka sopivat erittäin hyvin auton sisustukseen. Saat käytettyä tablettiasi telineissä vapaasta ja koska ne kääntyvät melkein mihin tahansa kulmaan, niin voit hyvin käyttää esimerkiksi tablettiasi navigaattorina. Autotelinettä voit myös käyttää kotonasi ja sen avulla pitää tablettisi kätevästi paikoilaan vaikka ladatessasi sitä. Toivotamme sinulle oikein mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.